Latest Posts

Gay dildo kaluun hellää seksiä

Puin tyttöystävältä jääneet alushousut jalkaan ja hymyilin itsekseni. Se on kuulkaa hykerryttävä piristys arkipäivään. Unisen bussimatkan jälkeen saavuin koululle. Luentosalin ulkopuolella odotti Mika, luottoystäväni jo ala-asteelta lähtien. Jaoin hänen kanssaan suoraan sanottuna kaiken, mitä uskoin hänen haluavan kuulla. Hän oli ainut, joka ymmärsi syyn tyttöystäväni turhautumiseen. Olihan hän ainut, joka tiesi minun hiipineen huppu päässä ostamaan dildoa. Mika oli tuohon aikaan jo ylioppilas, mutta minä vasta aloittelin lukiota.

Olin kävelemässä Mikan luo, aloittamassa juttelun huonosta säästä ja bänditreeneistä, kun yllättäen tiedostin Mikan seurassa seisoskelevan henkilön. Pysähdyin niille sijoilleni, melkein tiputin laukkuni. Tumma tukka, ehkä olkapäille, hieman kihartuva. Ja yksi vaalea raita. Yksi helvetin vaalea raita, joka nosti hänet saman tien muitten yläpuolelle. Parransänki oli se viimeinen pisara. Siirryin lähistölle, mutta en kuvitellutkaan liittyväni seuraan.

Itsetuntoni oli kyllä kunnossa, mutta en kykenisi tekemään haluamaani ensivaikutelmaa mieheen, jota tuskin kiellettäisiin tupakoimasta luennolla. Tuon näköisen miehen edellä liikennevalot vaihtuvat vihreiksi, ja hän kulkee hidastavien autojen edestä katse horisontissa. Hän saa pitää kenkiä junanpenkillä, eikä häntä koskaan ole ohitettu jonossa.

Hän näyttää paljolti sellaiselta, jota lippispäät tulevat kovistelemaan baarissa, mutta hän on ylittänyt rajan. Hän oli suorastaan pelottava. Väkijoukon lomasta katselin tuota ilmeikästä olemusta, joka oli tullut mullistamaan maanantaiaamuni. Nopea hymy vilahti hänen kasvoillaan silloin tällöin. Hymy kavensi hänen silmänsä kapeiksi, mutta seuraavassa hetkessä hän vakavoitui jälleen.

Harvoin näkee sellaista tarkkaavaisuutta. Hän vaikutti olevan tietoinen kaikesta ympärillään. Luennon jälkeen löysin Mikan lekottelemasta penkeiltä, ja puristin hänestä ulos jokaisen tiedonmurusen. Että pitikin aina joutua tähän rooliin. Miksi minä en voisi itse tutustua ihmisiin? Miksi minun täytyi kerta toisensa jälkeen joutua onkimaan tietoja Mikalta? Lisäksi tiedot osoittautuivat aina myöhemmin hyödyttömiksi, sillä olen valehtelematta aloitekyvytön, kun kyse on miehistä. Ymmärrän täysin, miksi homo jää niin usein yksin, ja miksi entisaikoina poika teki aloitteen.

Aloite on niin uskomattoman paljon helpompi tehdä tytölle. Mika kertoi nimen olevan Sami, ikää 26 vuotta, ja synnyinmaa Englanti.

Englanti, Englanti, Englanti, mitäköhän siitä pitäisi tulkita? Itse en ollut koskaan käynyt Ruotsia pidemmällä, ja lisäksi olin kymmenen vuotta nuorempi.

Viikko kului, ehkä parikin. Luennoilla hakeuduin Samin taakse istumaan. Mitä hittoa sekin teki lukiossa, en tiedä, oli varmaan aikuislukion puolella. Katselin vahvaa selkää ja vajosin syviin fantasioihin. Siis ihan totta, unohdin. Kesti kauan palata tilanteen tasalle luennon loppuessa. Tunti kului kuvitellessa, miltä tuntuisi koskettaa, painautua tuota selkää vasten… Ja tyttöjen alushousuissa kuumotti.

Sami oli jatkuvasti mielessäni, vähintäänkin taka-alalla. Hän antoi olemassaolollaan piristysruiskeen elämälleni. Iltaisin en malttanut laiskotella. Jos en saanut lähdettyä ulos, kävelin edestakaisin kotona. Laihduin pari kiloa hermoillessani, sillä myös ruokahalu koki kovan kolauksen Samin ilmestyttyä elämääni. Jos ulkopuoliselta kysytään, Sami ei kiinnittänyt minuun mitään huomiota. Hän oli taitava vihjaamaan täysin salaisesti.

Hän kiinnitti katseensa minuun peilin kautta, suuret silmät välkkyen. Hän oli vähällä suistaa esitelmäni raiteiltaan nojautuessaan eteenpäin ja tuijottaessaan minua syvään henkeä vetäen.

Esitelmän jälkeen kävelin paikalleni, ja hän koski reiteeni. Juuri niin vähän, etten kuvitellutkaan hänellä olevan julkista asiaa. Toisinaan tapahtuu asioita, joita ei alkuunkaan osaa odottaa tapahtuvaksi. Asioita, joihin ei ole ollenkaan valmis. Sain kuulla Mikalta olevani tervetullut Samin tupareille. Perjantai-iltapäivänä hypin melkein seinille. Käänsin vaatekaappini moneen kertaan ympäri.

Kävin suihkussa, ja myöhemmin kävin vielä uudelleen suihkussa. Sain syötyä yhden mandariinin. Lopulta puin päälleni mielenkiintoisen väriset sammarit ja mustan pitkähihaisen t-paidan. Kengät, kudottu kaulahuivi, reippaasti kavennettu puvuntakki, ja niin astuin ovesta ulos varmana siitä, että palatessani olisi paljon uutta ajateltavaa. Samilla oli tietysti oma asunto, jo ties kuinka mones sellainen. Itse Samia ei näkynyt missään minun ja Mikan saapuessa, mutta eihän se ollut ihmekään, sillä väkeä oli paljon.

Juuri tätä olin pelännytkin. En tunnistanut ainuttakaan naamaa. Lähes jokainen vieras oli Samin ikäinen. Sentään en hävinnyt heille pituudessa, vaikka hoikka olinkin. Ilta sujui yllättävän rennosti. Sami kierteli tasapuolisesti vieraittensa keskuudessa, eikä antanut katseittemme kohdata.

Asunnossa sen sijaan riitti katseltavaa. Muun muassa valokuvia oli loputtomiin, ja olinkin nähnyt Samin kerran kameransa kanssa kaupungilla. Illan mittaan löysin itseni jopa soittamasta kitaraa parikymmentä aikuista yleisönäni. Sami makoili sohvalla ystäviensä keskellä. Katseeni kiinnittyi jatkuvasti hänen kiristäviin housuihinsa.

Hänen kaikista viimeisenä olisi kannattanut harrastaa tyttöjen housuja, sillä mahtumisen kanssa teki selvästi tiukkaa. Käänsin ajatukseni väkisin muualle, ettei itsellänikin vaan pian alkaisi kiristää. Sami oli kyllä illan kuningas, ei epäilystäkään. Housujen lisäksi nauru, hymy ja koko loistava olemus takasivat sen, etten ollut ainut, jonka katse kiinnittyi Samiin kiusallisen usein. Puolenyön aikoihin väki alkoi käydä turhan huojuvaksi.

Vähitellen Sami saatteli yhden jos toisenkin ulos ovesta. Kävelin viimeisten joukossa kohti eteistä. Suunnittelin osuvan hyvänyönkatseen ja hyvän repliikin. En tosin ehtinyt toteuttaa niitä. Tiesimme molemmat aivan hyvin, ettei viimeinen bussini ollut mennyt mihinkään. Lievästi sanottuna hämmentynyt Mika lähti ilman minua. Sami hävisi kaappeihinsa ja heitti pian minulle makuupussin.

Jäin pitkäksi aikaa seisomaan keskelle olohuonetta, enkä sohvalle päästyänikään saanut unta pitkiin aikoihin. Olisi edes joku muukin jäänyt yöksi. Aamulla uni loppui kuin seinään. Heräsin ja nousin saman tien entistä sekavammin ajatuksin. Jos olisin pitänyt jotain käsissäni, olisin varmasti tiputtanut sen, kun Samin makuuhuoneen ovi aukesi heti takanani. Sami tuli huoneestaan haukotellen, kauniit silmät puoliummessa, sanoen karhealla äänellään jotain huomenien tapaista.

Hän tuoksui vahvasti ihmiseltä. Sami käveli perässäni kylpyhuoneeseen. Kuten odottaa saattaa, hän ei häiriintynyt tilanteesta tippaakaan, vaan rojahti pöntönkannelle hieromaan unia silmistään. Odottelin ja pohdin hetken, kunnes ymmärsin hänen olettavan, että kävisin suihkussa… siinä hänen silmiensä edessä. Suihkuverhosta ei ollut tietoakaan. Sydän pamppaillen riisuin vaatteeni, tärisevin jaloin astuin suihkuun. Toivoin hartaasti, ettei Sami huomaisi olotilaani.

En ollut varma, oliko jännite vain mielikuvitukseni tuotetta. Mistä olikaan lähtöisin, se aiheutti äärimmäisen epätoivottua kihelmöintiä ja sykettä jalkoväliin. Kasvoi jotain suurta salattavaa. Pelkkä seinää vasten seisominen tuntui kovin turvattomalta, ja välillä lähes unohdin hengittää.

Jalkoväliä pestessäni koskin jänteväksi kovettuneeseen elimeeni. Sain itsessäni aikaan sellaisia väristyksiä, että pelästyin niitten näkyvän ulospäinkin. Suihkun jälkeen siirryin peilin eteen pesemään naamaa, tutkimaan omaa lähikuvaani, mitä tahansa, jotta vain välttäisin kääntymästä Samiin päin hakemaan vaatteitani.

Yritin päästä eroon sykkivästä erektiosta, joka tuntui keräävän veren ja voiman koko kehostani. En kuitenkaan mahtanut mitään. Tilanteen lataus oli uskomaton, ja mieleen hiipi kerta toisensa jälkeen mielikuva Samista, joka istui parhaillaan takanani. Tilanne oli mahdoton, enkä voinut muuta kuin kävellä ulos kylpyhuoneesta. Ihan heti en uskonut kuulleeni oikein. Oliko Sami juuri pyytänyt minua tulemaan takaisin kylpyhuoneeseen… Otin lattialta satunnaisen vaatekappaleen suojakseni, ja kävelin pää ajatuksista sekaisin takaisin Samin luo.

Ovelle tullessani näin yhden elämäni mieleenpainuvimmista näkymistä. Sami istui yhä vessanpöntön kannella. Hän nojasi taaksepäin pitäen jalkojaan jonkin verran harallaan. Samin vaatteet, kaikki vaatteet, olivat lattialla omieni päällä, enkä tiedä, missä vaiheessa hän oli ne riisunut.

Se oli varmastikin tapahtunut jo ollessani suihkussa. Samilla oli hurja erektio. Samin lojuessa takakenossa se osoitti suoraan ylöspäin. Hän oli istunut hiljaa takanani. Olin luullut hänen lepäävän tai odottavan suihkuvuoroa. Sen sijaan hän oli kasvattanut elimen sellaisiin mittoihin, että kaikki fantasiani kalpenivat sen rinnalla. Sami katseli minua kulmiensa alta. Siitä olisi pitänyt maalata taulu. Olo oli aivan epätodellinen.

Olin niin ällikällä lyöty, että tiputin vaatekappaleen lattialle ilman mitään harkintaa. Sami ilme venyi hyeenamaiseen hymyyn, kun kiristävä erektioni paljastui. En tosin tiedä, mitä kuvittelin sanovani. En saanut sanaakaan suustani, kun Sami oli jo ottanut käsivoiteen lavuaarin reunalta. Hän hieroi sitä säästelemättä elimeensä, ja tarttui voiteesta liukkailla käsillään pakaroistani vetäen minut yläpuolelleen. Keskustelu24 Seksi Miesten itsetyydytys Peppuun tyydytys. Onko muita peppuun tyydyttäjiä?

Tänään makasin sängyllä selällään kurkku pepussa kondomi päällä tietty,tulee aivan mieletön orkku,vielä kun peilin kautta näkee avoimen pepun reijän niin että sisimmäinen sulkijalihas näyttäytyy.

Porkkanaa,ruuvimeisseliä ja dildoa on tullut kokeiltua,dildo oli vaan niin iso,että meni hetki saada se sisälle ja täydelle teholle. Miehen kanssa en ole koskaan maannut,mutta sekin on ollut mielessä,saada spermat peppuun. Olen ihan hetero,mutta ajatukset vain lentää.

Joskus katselen peräaukkoani peilistä,siihen on"pulistumaa"vuosien saatossa,kiihottava paikka katsella kuitenkin ja tyydyttää sinne. Haluaisin oppia Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen. Pakotettu runkkaus Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen.

Minä myös tyydytän itseäni peppuun, minulla on imukupilla varustettu teko kulli. Laitan kullin kylppärin seinälle sopivalle korkeudelle ja asetun konttaus asentoon. Nussin itseäni peppuun useamman tunnin ajan, välillä pidän pieniä taukoja ja jatkan taas nautinnollista nussintaa. On ihanaa katsella välillä kylppärin suuresta peilistä avonaista reikääni. Käytän myös anustappia jonka laitan usein reikääni ulos mennessä.

On tosi kiihottavaa kulkea tappi pyllyssä kun käyn esim. En ole uskaltanut vielä kokeilla miesten välisiä juttuja, mutta miehen laukeaminen reikääni kiihottaa kovasti. Minäkin saatan joskus sormettaa pyllyyni samalla kun runkkaan,noita miesten välisiä juttuja en edes mieti,vain naisia. Minuu kiihottaa prostate massage eli etu rauhas hieronta naisen tekemänä,niitä videitä voi katella xhamster.

Peilin edessä tänään jalat levällään ja pikkudildo pepussa,kunnolla kun rentoutuu ja dildon ottaa pois niin reikä ihan avoinna,kunnolla vain liukkaria. Siemensyöksyä ei varsinaisesti tule vaan sperma pulppuaa ulos useamman sekunnin ajan.

Kahden dildon runkkutemppu moottorit täysillä hyrräten antaa tyytyväisen olon pintaan. Kaksi isoa moottoridildoa tärisyttää pepun syvimpiä hermoja!

Toinen dildo menee ujuttamalla ja pienellä oottamisella ja kiihottumisella helposti sisään. Vielä muutamalla sadalla vispauksella peppu rentoutuu ja lamaantuu, eikä paina väkisin sauvaa ulos.

Toisen dildoa kun penkkiä vasten istumalla ujuttaa sisään, niin anuksen kiristäjälihas mukautuu melko pian. Lyhyin ja voimakkain työnnöin jossain vaiheessa peppu antaa periksi, ja toinen kyrpä alkaa liukua sisään.

Kahden tekokyrvän vatkaus on hieman tukalaa ja takakireätä, Mutta kunhan jonkun verrankin liikuttelee, niin melko tajuttomat fiilikset tulee.

Aina näin avartaviin kokeiluihin ei pysty, mutta kun kunnon kiima tärähtää päälle niin kyllä uppoo. Repeilin kyllä ihan helvetisti tähän ketjuun..

Silloin kun olin vielä poikamies,tyydytin itseäni usein työntämällä todella pitkän pyöreäpäisen puisen ns. Onko jollain vastaavia kokemuksia?? Haluaisin joskus vielä kokeilla näitä juttuja!! Myöskin antaa jonkun kaverin naida minua lujaa peräaukkoon jotta saisin yhtä rajuja orkkuja!!! Harrastan ihan samoja leikkejä. Olen joskus myös videoinut session ja katsellut samanaikaisesti tv ruudulta.

Tulee tosi mieletön fiilis, kun kuvittelee että joku voi nähdä sen myöhemmin. Olen myös fantasioinut miehestä panemassa peppuun tai itse häntä. Joskus vielä kokeilen vaikka olenkin hetero, kun vaan sopiva kaveri löytyy ; Tappi anuksessa ja pyöräilemään on kanssa kova juttu.

Joskus olen lykännyt vesiletkulla peräsuolen täyteen vettä ja sitten pidätellyt. On kans tautinen fiilis. Peppu tyydytys on aivan mahtavaa tulee mielettömät orkut paljon kovemmat ja pitemmät ku normaali runkkauksella suosittelen. Itse oon kans haaveillu kokeilla miehen kans ku tietää mikä tuntuu itseltä hyvälltä ni olis kiva antaa toiselle kans mielihyvää ku tietää mite pitää tehä olis ihana tuntee lämmin purkaus peräaukkoon ja sen jälkee laittaa anustappi paikallee että sperma ei heti valu sieltä pois ja naida sit uudestaa hetken päästä ja saada uudet lastit sisää ja nuolla miehen kalu puhtaaks.

Onks kellää kokemuksii GAY hieronnasta olis kiva tietää mitä se sisältää että saako siellä reiän täytee lämmintä spermaa ja mitä sellane kustantaa. Miehen entinen tyttöystävä kun oli hänen mielestään ylikorostanut raskauskipuja ja henkisiä heilahteluja. Siten, että kävyn autetessa se ei luiskahda ulos. Ohjeeksi lääkäri kertoi, että kolmantena päivänä tunnette aidon raskaustilan. Mies oli helteessä alastomana ja tuskanhikisenä parvekkeellansa voihkimassa, Yläkerran merimiehen marakatti roikkui parvekkeella ja ihmetteli hikistä ja tuskaista miestä.

Hän näki marakatin ja sanoi: Mitenköhän sitä tyttökaverille viittis kertoo, että toivois sen sormettavan peppua? Kun tyttöystäväni ei itse halua että nussin tai edes sormetan sitä kakkosee Itse kuitenkin haluaisin saada kunnon hierontaa peppuuni..

Ehkä vois perustella sillä että kyllähän minä sinunkin g-pistettä, minun sattuu vain olemaan vain sellaisessa paikassa, että sinne pääsee peräsuolen kautta: Kerro vaan rohkeasti toiveistasi. Jos et kehtaa selvinpäin, niin sitten vaikka pienenä heittona joskus nousuhumalassa. Jos tyttöystäväsi ei näytä ehdotuksellesi välittömästi punaista valoa, niin sitten vaan mahdollisimman nopeasti toteuttamaan asiaa.

Itse olen vuotias ja olen ollut nykyisen vaimoni kanssa yhdessä reilut 10 vuotta. Olemme harrastaneet yksipuolisia peppujuttuja suunnilleen 5 vuotta. Vaimoni ei tykkää yhtään jos yritän häntä kakkoseen, mutta hän kyllä panee minua.

Ensimmäisen kerran kun ehdotin hänelle että hän panisi minua dildolla pyllyyn, niin hän piti ajatusta TODELLA perverssinä, mutta suostui tekemään sen kerran minä siitä pitäisin. Nykyään hän itse ehdottaa ajoittain että haluaisinko kunnon persepanot!

Yleensä kun hänellä on menkat, niin hän hoitelee minut käsin tai suulla. Ja tähän toimitukseen pääsääntöisesti kuuluu myös suriseva dildo jyystämään pyllyyni. Sormeaan hän ei halua työntää sisääni ellei siinä ole kumihanskaa, joten kumihanskojakin meiltä löytyy. Olisi pitänyt itsekkin vaan aikaisemmin ehdottaa näitä pyllyleikkejä. Meni monta hyvää vuotta hukkaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Aika tavalliselta huvilta tuo tuntuu, tosin harvemmin tulee vertailtua porukassa kokemuksia. Itselläni on pumpattava tekojorma ja täytyy myöntää, että aina se perusdildon voittaa. Pikkuisen kun pumppaa painetta ja laittaa moottorin hyrisemään, niin Homo en kuitenkaan ole, aivan tavallinen parisuhteessa elelevä äijänköriläs. Silti minuakin kiinnostaisi saada oikeaa tavaraa kankkujen väliin; liemistä en kyllä niin tiedä, kun on noita tautejakin liikkeellä.

Ja luulisin, että moni muukin on kanssani samassa tilanteessa, miehet eivät kiinnosta, vain seisovat penikset. Pitäisi varmaan löytää tyttö, jolla olisi se Kerran olen teinivuosinani saanut kullia, se oli ennenkuin olin saanut pimppiä. Voin kertoa, että tuntui todella hyvälle vaikka nolottikin. Heteromiehenä en ole uskaltanut kuin haaveilla kullista ja muistella tuota kun minua naitiin ja lauettiin peppuuni.

En kyllä tuntenut mitään spermaruiskua, peppu oli aika hellänä sen jälkeen. Olen käytellyt isojakin esineitä pepussani. Liian iso on kyllä liikaa. Normaali miehen kalu tuntuisi todella ihanalta ja siitä haaveilen. Tiedän, että jäisin kiinni siihen, vaikka en voi miestä kohtaan sellaisia tunteita kokeakaan.

Kalu tuntuu ihanalta, turha sitä on kieltää. Yksi vaihtoehto olisi thaikuissa antaa ladyboyn naida. Tosin en uskalla heikäläisiin koskea kun tautisia varmaan suurin osa. Dude loves cock Olet hetero ja et voi aatella. Kyllä heterolla on ihat samat tuntemukset pepussa kuin homolla. Mikään ei estä heteromiestä nauttimasta homoseksistä.

Teepäs nyt ero homoseksin ja homouden välille. Homous on sitä, että rakastaa miestä, homoseksi on irtoseksiä siinä missä naistenkin kanssa harrastettu irtoseksi. Ok ehkä "en voi" oli väärä ilmasu oikee olis ollu "en fantasioi miehen kyrvästä perseessäni" fantasiani pyörii väkisinkin naisissa ei sille voi mitään. Kertokaa kundit mitä laittaisin peppuun iltasella, ei oo mitään kaupasta ostettua semmosta välinettä, kundi 23v Tulkaa vaihtaa vaikka mielipiteitä kerro aika tänää.

Yksin kun olen on isojakin dildoja millä työntelen itseäni. Toteutin haaveeni saada oikeata munaa, hieroin dildoa tunnin ennenkuin menin GAY paikkaan ja vanhempi mies iski heti mut kun olen nuori.

Sai koko yön varmaan viagran voimalla paksua kullia. Kyllä kannatti kokeilla livenä. Itsekin harrastan sillointällöin peppuseksiä, voin työntää oman kaluni omaan pyllynreikään sisälle jossa liikutan kaluani sisään-ulos tai työnnän sormen myös pyllyyn ja hieron siellä terskaa niin että laukean sisääni.

On erikoista että omassa reiässä laukean niin nopeasti, jos masturboin esim. Nautin tästä tavasta saada orgasmi, naisen pyllyyn voisin työntyä myös mutta homostelu ei ole minun juttuni. Olis ihanaa tulla sun kans leikkii sun surinasauvalla voisin työnnellä sitä hitaasti sun peppuun ja samalla imee sua ja kun on paikat kunnolla lämmitetty ni sit laittaisin oman kalun sun peppuun ja runkkaisin sulta spermat oman kullini päälle ja laskisin sulle omani sisään ja lopuks nuolisin sut spermasta puhtaaks.

Haluisin myös tuntee sut mun sisällä olisha se mukavaa jos meitä olis vaika enemmä ni olis kiva vaihdella osia ja saada monet lastit sisään.

Jeps, peppuleikit on ihan kivoja. Itsekin miettinyt silloin tällöin miehen kanssa "sen" harrastamista, mutta kun olen kuitenkin oikeasti hetero, niin tosipaikassa voipi luonto pistää vastaan, eikä hommasta sitten tulekaan mitään. Juu minun peppu myös varsin herkkä paikka, käytän usein öljyttyä n15cm, pitkää helminauhaa jossa pallerot suurenee tyveen mentäessä, ja todella mekeelta tuntuu. Alastoman miehen peppua ihana hyväillä, sekä kiinteitä reisiä, nousta miehen päällä ja painella kovalla meisselillä reisien väliin.

Julkisella paikalla anustappia takapuoleen. Ei noi julkiset paikat kiinnosta, muuten vois kyllä koittaa ihan oikeaakin. Täällä Hesan seudulla kun vain on niin vaikeeta törmätä saman mieliseen, kun on nii vähä ihmisii. Imuri tahtoo vetää liikaaa. Onko joku imettäny vasikallan kulliaan jo nyt on mihin on mahtanut sit työntää kiimanen sonni. Me kaksi ukkomiestä päätettiin homostella ja kaveri halus että nain sitä peppuun. Panin kuin mies panee ja kaveri laukesi ilman että koskettiin kumpikaan sen kaluun.

Kertoi ettei ole ikuna kuuna päivänä saanut sellaista lähtöä. Hitto kun tuli miehekäs fiilis kun sain naimalla miehen laukemaan. Annoitko itse persettä ja saitko ilman runkkausta? No en, koska kaveri oli lauennut ja ei ottanut eteen heti tuota. Olen saanut mieheltä peppuun, että tiedän sen miltä se tuntuu. Hyvälle tuntuu jos mies on myös panomies. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Oon 20 vee tyyppi Etelä Suomesta, aijempia kokemuksia ei ole peppup-panoista mutta olisi tosiaankin kiva tuokin tunne kun jonkun kulli laukeaisi sisälle jos kiinostaa niin ottakaa yhteyttä joonas.

D mahdollisuus saada myös kuva pepustani yhdeyten oton merkeissä , toivoisin pikaisia vastauksia ja mahdollisimman nuoret ja karvattomat kundit kiinostaa ikä-haarukasta vee.

PS arvostan sitä jos omistat liuku-voiteita. Itseäni olen sauvalla peppuun hieronut hyvältä on tuntunut. Olen myös pannut kolmea miestä peppuun, ja todella nauttinut. Just tänään tein sen.. Liukkaria piti kyllä käyttää ihan hitosti että onnistui ja sattuikin ensin jonkin verran mutta tiesin et lopussa kiitos seisoo.

Mulla oli kyrpärengas vehkeen juuressa kiristämässä samalla. Se orkku minkä tällä lailla saa on jotenkin paljon voimakkaampi kuin muuten, esim. Mälli lensi kunnon kaaressa. Ja tietysti kuvittelin siihen kurkun tilalle oikein kunnon karhumiehen kyrvän joka jyystäis mua kunnolla. Mulla alkaa seisoa kun kirjoitan tätä!

Oiskohan jääkaapis vielä kurkkua.. Jonain päivänä vielä otan kullia peppuun, pari kertaa oon saanut mutta kohta 10 vuotta on viime kerrasta. Peppuleikit pyörii mielessä turhankin usein. Kohta lienee pakko katsella miehiä sillä silmällä, josko jostain löytyisi toinen kokeilun haluinen äijä. Mun tuurilla tuskin levähdyspaikalle sattuu stayupeissa pyllistelevää cd-tytyäkään.

Olen naimisissa ja olen kokeillut myös homoseksiä. Olen nainut miestä peppuun. Se oli aivan mahtavaa. Ruiskutin spermani miehen sisään.

Minua on myös naitu peppuun. Ensin se hieman sattui, mutta kun penis alkoi hieroa eturauhastani, minulla alkoi seistä ja sain aivan tajuttoman orgasmin. Spermaa alkoi valua ja supistelin ihan valtavasti. Sain eilen ensimmäistä kertaa kurkun reijästä sisään!!

Sitä en kyllä ymmärrä, miksi kaikki sanovat sen tekevän niin kipeää. Minun ainut tunne oli mielihyvä!

... toukokuu Upeaa gay seksiä Samin kaa. Täydellinen rikos – Gay seksinovelli Olihan hän ainut, joka tiesi minun hiipineen huppu päässä ostamaan dildoa. . Yhtäkkiä nuo hellät kädet tarttuivat vahvasti kiinni lonkkaluihini ja tunsin entistä Milf rouva tykkää kun saa kalua märkään pilluun - Seksitarinat Suomesta. marraskuu Or where ones rectum or vagina is filled with big dildos or a fist. .. ja omakuva tissit märkä pillu video hellää seksiä sihteeri porno raakel liekki video .. Bb inka porno ilmaiset gay videot pornokarhu suomalainen seksi videot. Paikallinen Seinäjoki / By ilmaisia seksi ja pornovideoita budapest prostituutio porno tuubi umpitunneli tornio tivoli freda gay deitti seksi pornoa seksiä helsingissä kokemuksia tunnista narsisti testi transu blogi dildo pillussa hieronta jämsä thai netistä julkkis porn hellää seksiä luomu tissit thai escorts kuntosali seppälä.

Rouvan kalu seksi sivut homoseksuaaliseen

Gay dildo kaluun hellää seksiä

marraskuu Iso Luonnollinen tissit Iso nännit Dildo Webbikamerat. . Gay seksi helsinki call girls Jonkin aikaa jatkunut tapailu video tekstiviestit netistä julkkis porn hellää seksiä luomu tissit liskot henry laasanen Shemalee ilmaiset porno huoria kotirouva kaksi isoa kalua pkseuraa somero siemensyöksy novellit. Paikallinen Seinäjoki / By ilmaisia seksi ja pornovideoita budapest prostituutio porno tuubi umpitunneli tornio tivoli freda gay deitti seksi pornoa seksiä helsingissä kokemuksia tunnista narsisti testi transu blogi dildo pillussa hieronta jämsä thai netistä julkkis porn hellää seksiä luomu tissit thai escorts kuntosali seppälä. Kuuma blondi teini cam malli dildo n pillu Erittäin Sexy Hot Blond Babe . Suomi riisuuntuu video koiat ja raakkelin ja mun kalun paljastaja kuuma omat teiniäiti Imatra sverige knulla olli wirtha escort helsinki gay kulliin äidillä on homo. .. mies miehelle pikku kalle porno omat pornovideot hellää seksiä auto merkit naiset.