Latest Posts

Gay suomi 24 gay horny

gay suomi 24 gay horny

Reisien sisäpinnat on yleensä aika herkkiä. Kannattaa nuolla myös nännejä ja varovasti imeä niitä. Sitten myöhemmin voi siirtyä kalun imemiseen. Jos tuntuu sopivalta, niin liukastaa paikat ja sormen ja hieroo ensin pintaa ja sitten varovasti sormi toisen sisään ja alkaa hieromaan ja painelemaan. Samalla toisella kädellä voi hoidella kalua. Itse olen päässyt siihen asti.

Vielä en sitä seksiä ole kokenut. Kyllähän tuo on jo seksiä. Se ei ole pelkäatään simensyöksyjä tai panoja, vaan just sitä, mikä sen ihmisen kanssa runtuu kiihottavalta: Joo, onhan tuo seksiä mutta haluaisin ihan sitä "oikeaakin" saada, kunhan vain poikaystävä suostuisi.

Sun ikäsen kannattaa keskittyä vielä tumppu harjoituksiin ja itseesi tutustumiseen. Vastaa alkuperäiseen viestiin Ensimmäinen kerta Hei kaikki w homopojat, haluisin tietää mitä ootte tehny ekalla kerralla poikaystävän tai homokaverin kanssa?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Ihmisen seksuaalisuus herää jo tosi nuorena. Nukuttiin samassa sängyssä ja siinä sitten hyvälin pojan peppua housujen läpi. Äkkiä poika riisui housunsa ja kääntyi selälleen,pikku kulli oli ihan kovana ja poika sanoi"saat tehdä mulle ihan mitä haluat".

No vähäsen hyväilin pojan penistä,mutta ei sen enempää. Ei silti,etteikö olis mieli tehnyt muutakin,mutta rajansa kaikella.

Ja poka oli tosiaan 7 v. Olet pedofiili, hae apua, ennenkuin turmelet jonkun ihmisen elämän: No jaa,poika olis halunnut ihan muuta mitä sai. Itse olen tyytyväinen itse kontroolilleni.

Olisin toki voinut tehdä muutakin. Ei pedofiliaan ole olemassa mitään apua,jokaisen pitää itse tietää rajansa. En voisi kuvitellakkaan raiskaavani lapsia,tai edes aikuisia,en todellakaan. Haluan vain toisen osapuolen nauttivan,itselläni ei niin väliä ole. Onko heterous sittenkin fetissi? Meinaan että mies haluaa naiselta seksiä, vaikkei rakastaisikaan tätä. Tämän voisi rinnastaa pedofiliaan ja eläimiin sekaantumiseen.

En edes jaksanut lukea koko tekstiäsi, kun sain siitä jo syövän Monet heterot ajattelevat vain tisuja. Sekö ei ole fetissi? Olet kyllä tosi sairas. Itsellesi sallit seksin naisten kanssa,vaikka tunteita ei olisikaan.

Homoille se on sairaus. Etkö tosiaan huomaa ristiriitauksia kirjoituksessasi? Pedofiili on kylläkin kaukana homosta. Lyhyesti pedofiileillä ei ole ollut lapsuutta lainkaan, vaan he ovat joutuneet itse hyväksikäytön, pahoinpitelyn, heitteille jätön yms.

Pedofiileillä on kieroontunut sekä vääristynyt elämänkuva ja ovat jääneet henkisesti lapsen tasolle. Homoseksi voi olla fetissi kyllä eikä seksi ratkaise oletko homo vai et, kas kun voit itse halutessasi valita seksikumppanisi, mutta et voi valita kehen rakastut.

Pedofilia on ihan synnynäistä. Pedofiilillä on voinut olla ihan normaali lapsuus,eikä mitään hyväksikäyttöä ole ollut. Useimmat pedot kyllä tiedostavat omat mieltymyksensä,mutta harva niitä toteuttaa. Useimmat pedofiilit ovat heteroseksuaaleja,sen voi havaita siitä kuinka paljon ns. Pedofiili on yhtä kaukana homosta,kuin heterostakin. Samoja argumentteja on käytetty homoseksuaalisuuden syntyyn.

Ja käytetään edelleen esim. Totuus on kuitenkin,että pedofilia on yksi seksuaalisuuden ilmentymä muiden joukossa. Suomessa oli vielä luvulla suoja ikäraja 12vuotta. Tuntuukin aika kummalliselta,kun lapset kehittyvät aina vaan aikaisemmin,niin 16v tuntuu kyllä liian korkealta ikärajalta. Ruotsissakin ikäraja on 15v. Itse tykkään nuorista pojista. Ei voi olla kauniimpaa,kuin Poika. Poikien kauneuden voi nähdä vain ne,jotka ymmärtää.

Ja mikään ei voita nuoren pojan tuoksua En koskaan vahingoittaisi yhtäkään näistä jumalten luomuksista. Haluan vain Pojan nauttivan ja yleensä siinä onnistun. Pojat kaipaavat miestä,tuntuu ehkä oudolta,mutta niin se on. Ehdoitta,vain ettei saa tuottaa kipua. En tietenkään satuttaisi yhtäkään Poikaa.

En ole koskaan tehnyt mitään väkisin tai ilman Pojan lupaa.

..

Gay suomi 24 gay horny

Gay suomi 24 gay horny

Sitten myöhemmin voi siirtyä kalun imemiseen. Itsellesi sallit seksin naisten kanssa,vaikka tunteita ei olisikaan. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Pedofiilillä on voinut olla ihan normaali lapsuus,eikä mitään hyväksikäyttöä ole ollut. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Äiti nussii ilmainen homo nainti