Latest Posts

Homoseksuaaliseen ruskea vuoto mies sängyssä

Silminnäkijät osasivat valottaa asiaa sen verran, että kolarin sattuessa nainen oli istunut hajareisin miehen päällä ja ratsastanut tämän sukuelimellä.

Poliisi palkitsi mieshenkilöä syytteellä liikenteen vaarantamisesta. Nainen pääsi tilanteesta pälkähästä. Nunna ja munkki jäivät kiinni seksin harrastamisesta vuotias katolinen munkki ja vuotias nunna jäivät kiinni harrastettuaan seksiä pysäköidyssä autossa Lilongwen kansainvälisen lentokentän parkkipaikalla Malawissa.

Pari joutui tekosistaan oikeuden eteen. Kirkonmies pyrki perustelemaan tekosiaan sillä, että itse saatana oli vietellyt hänet. Nunna vastaavasti sanoi katuvansa hetken hairahdustaan.

Heppoiset selitykset ja katumukset eivät kuitenkaan menneet oikeudessa läpi ja kumpikin osapuoli tuomittiin puolen vuoden pakkotyöhön. Mikäli pari uusii tekosensa seuraavan 18 kuukauden aikana, joutuvat he vankilaan.

Muista sulkea ikkunat ennen seksiä! Saksalainen pariskunta harrasti naapureiden mielestä liian äänekästä seksiä. Koska oli kuuma ilta, pariskunta oli jättänyt makuuhuoneen ikkunan auki. Illan kääntyessä yöhön, kumppanusten seksuaaliset halut saivat vallan ja he alkoivat rakastella. Ikkuna vai sattui olemaan yhä edelleen avoinna. Pariskunnan lemmenleikit olivat suhteellisen äänekkäitä ja sängyn jousetkin pitivät omaa serenadiaan. Ajan kuluessa naapurit heräsivät moiseen meteliin ja alkoivat kerääntyä pihalle ihmettelemään, että kenen huoneesta tuo hermoja raastava ähinä ja jousten natina oikein tuli.

Paikalle saapui myös virkavallan edustaja, joka lopulta meni kohteliaasti pyytämään, että pari harrastaisi seksiä hiukan hiljempaa tai ainakin sulkisi ikkunan, jotta naapurit saisivat nukkua yönsä rauhassa.

Älä rakastele poliisiasemaan vastapäätä! Romanialaiset teinit pidätettiin harrastamasta seksiä poliisiasemaa vastapäätä olevassa pysäköidyssä autossa. Tuomioistuin vapautti kuitenkin nuoret, koska näyttö heidän rikoksestaan ei ollut riittävä. Silminnäkijänä oli ainoastaan paikallinen poliisi. Luulisi, että poliisin sana pitää oikeudessa, mutta tällä kertaa se ei kuitenkaan riittänyt.

Parin pidättänyt poliisi oli tuomioistuimen kanssa eri mieltä siitä, että nuoret vapautettaisiin syytteistä. Poliisin mukaan tuomioon oli selvä näyttö, koska hän joutui jopa odottamaan, että pari saisi aktinsa loppuun, jotta hän pystyi kiikuttamaan heidät poliisilaitokselle. Poliisi myös huomautti, että hän oli nähnyt sukupuoliaktin alusta loppuun asti.

Pidätyksen tehneen poliisin vastalauseista huolimatta, pari pääsi tilanteesta pelkällä säikähdyksellä. Hätänumeroon soittavat lempiväiset eivät aina ole hädässä Englannin Durhamissa eräs pariskunta soitti kesken lemmenleikkien hätänumeroon. Parin telmi kiihkeästi, kunnes he sattuivat kierähtämään lattialla olevan puhelimen päälle. Rakastelun aikana nainen naputti jalallaan vahingossa puhelimen valintanäppäimistä hätänumeron. Puhelu yhdistyi hätäkeskukseen, jossa työvuorossa ollut virkailija kuuli puhelimesta pääasiassa naisen kirkunaa ja huohotusta.

Taustalla kuului heikosti myös miehen puhetta. Hätäpuhelu jäljitettiin, ja poliisi ryntäsi liikkeelle kuin Mustanaamio yössä. Rakastelevan pariskunnan ovelle koputettiin kello Ovella oli rehellisen kansan yöunia turvaava virkavalta, joka luuli, että paikalla tapahtui vähintäänkin väkivaltarikos. Nopea tilanneselvitys sai poliisin kuitenkin rauhoittumaan ja lopulta hymyilemään. Seksi on iloinen asia, koska jopa poliisikin hymyilee silloin. Herrasmies ajattelee aina naisen nautintoa Milanolaisen miehen ja naisen lempi leimahti kesken kuuman kesäpäivän hotellin uima-altaalla.

Nuori mies ja nainen olivat muiden tavoin menneet uima-altaalle vilvoittelemaan ja aurinkoa palvomaan. Miehen ja naisen katseet kohtasivat ja samalla ilmassa oli rakkautta ensi silmäyksellä. Parin tunteet toisiaan kohtaan olivat niin voimakkaat, että he päättivät rakastella uima-altaan äärellä muista välittämättä. Tämä ei tietenkään ollut sopivaa, koska altaalla oli uimassa myös lapsia. Närkästyneet vanhemmat kutsuivatkin paikalle turvamiehet.

Kun turvapalvelun edustajat saapuivat paikalle, alaston neitonen seisoi jalat levällään altaan matalassa päässä ja hänen takanaan ollut mies liikutti voimakkaasti lantiotaan. Paikalle saapuneille turvamiehille selvisi hyvin nopeasti, mitä altaassa oikein tapahtui. Kyse ei todellakaan ollut uima-altaassa tapahtuvasta aerobisen liikunnan harrastamisesta.

Turvamiehet pyysivät välittömästi paria lopettamaan toimintansa. Miespuolinen edustaja kuitenkin kieltäytyi keskeyttämästä yhdyntää, koska nainen ei vielä ollut saanut orgasmia. Niinpä he jatkoivat yhdyntää naisen orgasmiin saakka. Turvamiehet tarkkailivat tilannetta vierestä ja pidättivät parin vasta, kun naisen seksuaalinen huipentuma oli saavutettu.

Saako voiteesta tai pilleristä apua? Ennenaikainen eli nopea siemensyöksy on miehen seksuaalihäiriöistä yleisin. Vuonna julkaistun tutkimusartikkelin mukaan nopeasta siemensyöksystä kärsii yli kaksi kertaa enemmän miehiä kuin erektiohäiriöstä.

Nopea siemensyöksy häiritsee miehiä tasapuolisesti nuoresta vaariin. Nopea siemensyöksy voi olla pareille todellinen ongelma. Se aiheuttaa ahdistusta, turhautumista ja jopa avioeroja. Miehet hakevat kuitenkin hyvin harvoin apua tähän ongelmaan, koska se hävettää heitä. Luonnonmukaiselle ja omatoimiselle hoidolle on siten suuri tarve. Mutta onko erotiikkakaupoissa myytävällä voiteella tai luontaistuotekauppojen hyllyiltä löytyvällä yrttipillerillä sitten mitään tehoa? Ei sillä, että tutkimusryhmä kärsisi moisesta ongelmasta, vaan tarkoituksena on puhtaasti valistaa lukijoita.

Mitä on nopea laukeaminen? Aluksi on tietysti hyvä tietää, milloin voidaan puhua nopeasta laukeamisesta. Nopean siemensyöksyn määritteleminen tuottaa tutkijoille yhä edelleen tuskaa, vaikka kirjallisia viitteitä miesten liian hätäisestä laukeamisesta löytyy peräti tuhannen vuoden takaa. Eräs nykyisin käytetyimmistä määritelmistä on American Psychiatric Associationin tekemä, jonka mukaan nopea siemensyöksy tai orgasmivaiheen häiriötila voidaan määrittää kolmella kriteerillä: Ongelmaa määriteltäessä on selvitettävä, onko kyseessä pitkäaikainen ongelma vai tapahtuuko ennenaikainen siemensyöksy kausittain.

Lisäksi on selvitettävä, tapahtuuko ennenaikainen siemensyöksy kaikissa tilanteissa vai onko kyseessä tilannekohtainen ongelma. Mikäli miehen nopeasta laukeamisesta ei aiheudu mitään haittaa, kyseessä ei ole seksuaalihäiriö. Mitkä tekijät aiheuttavat nopean siemensyöksyn? Miehen pitkäaikainen pidättäytyminen seksistä voi aiheuttaa sen, että ejakulaatiorefleksi on hetkellisesti hyvin herkkä. Tällöin ei kuitenkaan ole kysymys nopean siemensyöksyn kriteerit täyttävästä ongelmasta.

Aikaisemmin nopeaa siemensyöksyä pidettiin puhtaasti psyykkisenä. Muutaman viime vuoden aikana nopean siemensyöksyn syytekijöistä on kuitenkin saatu kovasti uutta tietoa. Nopean siemensyöksyn syytekijät jaetaan nykyisin biogeenisiin ja psykogeenisiin päätyyppeihin ja näiden alalajeihin. Syytekijöiden biogeenisiin tai fysiologisiin alalajeihin kuuluvat: Syytekijöiden psykogeenisiin tai psykologisiin alalajeihin kuuluvat: Neurologiset tekijät Neurologisen eli hermostoperäisen nopean siemensyöksyn katsotaan johtuvan pääasiassa synnynnäisestä taipumuksesta.

Perinnöllisten tekijöiden merkitys ongelman esiintyvyydessä on osoitettu tieteellisin tutkimuksin. Syyksi epäillään häiriötä niin kutsuttujen 5-HT2C-reseptorien toiminnoissa erityisillä aivoalueilla. Tutkijat ovat myös esittäneet, että hermojärjestelmän alaisuudessa oleva biologinen refleksi on herkkä ja saa tilanteesta riippumatta aikaan nopean siemensyöksyn. Normaalisti parasympaattinen hermosto on hallitseva erektion aikana. Vastaavasti siemensyöksyn aikana hallitsevana säätelijänä on sympaattinen hermosto.

Nopeasta siemensyöksystä kärsivällä miehellä sympaattinen hermosto saattaa kuitenkin olla vallitseva jo seksuaalireaktion varhaisvaiheessa. Sympaattisen hermoston vahva aktivaatio voi heikentää erektiovaihetta ja stimuloida ejakulaatiorefleksiä. On myös havaittu, että joidenkin nopeasta siemensyöksystä kärsivien miesten terskan tuntoaisti saattaa olla yliherkkä. Fyysinen sairaus Eräät fyysiset sairaudet voivat aiheuttaa nopeaa siemensyöksyä.

Tällaisia sairauksia ovat esimerkiksi virtsateiden tulehdukset, epilepsia, eturauhasen liikakasvu, kasvaimet, sukupuolitaudit, diabetes, verisuonisairaudet, neurologiset sairaudet sekä paikallisesti alentunut tuntoherkkyys.

Fyysinen loukkaantuminen Toisinaan nopean siemensyöksyn syynä voi olla fyysinen loukkaantuminen. Lääkkeet Lääkeaineista johtuva nopea siemensyöksy on luonteeltaan hankittu ja esiintyy jokaisessa seksuaalisessa kanssakäymisessä. Siemensyöksyyn mahdollisesti vaikuttavia lääkeaineita ovat efedriinisulfaatti, fenyylipropanoliamiini, pseudoefedriini ja klomipramiini.

Hoitokeinona on lääkityksen vaihtaminen tai lopettaminen, jos se varsinaisen sairauden hoidossa vain on mahdollista. Seksuaalitoiminta normalisoituu lääkeaineiden poistuttua täysin elimistöstä. Psyyke Vielä kymmenisen vuotta sitten psyykkisiä tekijöitä pidettiin nopean siemensyöksyn pääasiallisena syynä.

Nykyisin niiden osuutta pidetään huomattavasti pienempänä, mutta psyykkisten tekijöiden vaikutusta ei suinkaan ole kokonaan kiistetty. Pitkäaikaiset tai jatkuvat psyyken häiriöt kuten voimakas depressio, hermostuneisuus, mielialan vaihtelut tai pakonomainen mielijohteiden noudattaminen saattavat aiheuttaa nopeaa siemensyöksyä.

Hetkelliset mielialan häiriöt Nopea siemensyöksy voi johtua pienissä määrin myös elämäntilanteen muutoksista.

Henkinen paine, stressi, taloudelliset vaikeudet, hankaluudet parisuhteessa, suorituspaineet seksissä tai hetkellinen masentuneisuus voivat saada aikaan väliaikaisia muutoksia siemensyöksyä säätelevissä neurologisissa toiminnoissa. Parisuhdeongelmat Nopean siemensyöksyn syynä voi myös olla ratkaisematon parisuhdeongelma tai epäluottamus kumppania kohtaan. Parisuhdeongelmista aiheutuva nopea siemensyöksy on luonteeltaan tilannekohtainen, liittyy seksikumppaniin ja on todiste siitä, että suhteessa on konflikteja.

Joissakin tapauksissa mies reagoi kumppaniinsa yliherkästi. Mies saattaa pelätä, että hän ei kykene tyydyttämään kumppaniaan tai on tälle pettymys. Tämä aiheuttaa itsesyytöksiä ja nopeita siemensyöksyjä. Toinen ääripää on narsistinen, itsetietoinen mies, joka ei välitä kumppaninsa tarpeista.

Jotkut miehet voivat pitää nopeaa laukeamista jopa eräänlaisena miehisyyden merkkinä ja tavoiteltavana asiana. Magnesium Kliinisissä tutkimuksissa on myös havaittu, että nopeasta siemensyöksystä kärsivillä miehillä on normaalia alhaisemmat magnesiumtasot. Samaisissa tutkimuksissa on tullut myös esille, että hormoneilla tai kehonpainolla ei ole merkitystä nopean siemensyöksyn esiintyvyyteen.

Nopeaa siemensyöksyä ehkäisevässä luontaistuotteessa magnesium pitäisi ehdottomasti löytyä. Inverma V-creme Inverma on saksalainen yritys, joka valmistaa runsaasti erilaisia erotiikkaliikkeissä myytäviä tuotteita. V-cream on voide, jonka pitäisi tuoteselosteen mukaan pidentää yhdyntää jopa puoleen tuntiin saakka. Tämä on mahtava lupaus, koska suurin osa nopeasta siemensyöksystä kärsivistä miehistä laukeaa muutaman minuutin sisällä yhdynnän alettua.

Se on siedettävä hinta siitä, jos tuote tehoaa lupausten mukaan. Tuoteselosteen mukaan voide alentaa siittimen tuntoherkkyyttä ja siten mahdollistaa pidemmän yhdynnän. Ohjeiden mukaan voidetta tulee hieroa penikseen ja erityisesti terskaan juuri ennen yhdynnän aloittamista. Mikäli näin todellakin toimitaan, niin voide leviää myös naisen sukuelimiin ja turruttaa niitä. Eli silloin yhdynnästä tulee kummallekin osapuolelle vain mekaanista liikehdintään ilman mitään nautintoa.

Puuduttavien voiteiden kanssa onkin aina käytettävä kondomia! V-creamin tuoteselosteessa ei mainita asiasta mitään.

No, toimitaan tällä kertaa tieteen nimissä täysin pakkauksessa annettujen ohjeiden mukaan. V-cream tuoksuu ihan miellyttävälle ja on helppo levittää. Voide kuitenkin aiheutti ainakin minulla lievää kirvelyä, jota ei tietenkään olisi pitänyt esiintyä, jos sukuelimen tuntoaisti olisi heikentynyt. Itse testitilanteissa en huomannut mitään eroa entiseen. Tulin siis siihen lopputulokseen, että kyseessä on täysin turha tavara, jonka voi nakata kolmen pisteen heitolla suoraan roskakoriin.

Pakkaus sisältää 60 tablettia ja tuotteen vaikutuksen pitäisi näkyä 3–5 viikon käytön jälkeen. Hintaa yhdellä pakkauksella on noin 32 euroa. Tuoteselosteen mukaan valmiste sisältää niin sanottua MOC-yhdistettä Male Orgasm Control Complex , jonka ainesosat auttavat hillitsemään ennenaikaista siemensyöksyä.

Moinen yhdiste vaikuttaa lähinnä keksityltä sanahelinältä, koska vastaavia termejä on käytetty myös muissa kyseisen valmistajan tuotteissa. Luonnonlääketieteen tohtorin kehittämä KP Control sisältää yrttejä nimeltä tribulus terresteris okarennokki , withania somnifera rohtokoisio , schisandra chinesis sitruunaköynnös sekä griffonia simplicifolia. Tärkeä magnesium jää kuitenkin listalta puuttumaan, mutta tarkastellaan syvemmin tuotteeseen valikoituja yrttejä.

Tribulus terrestris on köynnöskasvi, joka kasvaa lämpimässä ilmastossa. Tribulus sisältää steroidaalisia steroideihin liittyvä saponiineja kuten terrestrosiinia, dioskiinia, gracilliinia, furostanolia, kikuba saponiinia, protodioskiinia ja tribuloosia.

Kasvissa on myös flavonoideja ja alkaloideja. Yrtin toimivuuden kannalta on tärkeää, että valmiste on standardoitu protodioskiinien mukaan, koska kliinisten tutkimusten perusteella vain niillä saadaan aikaiseksi toivottuja vaikutuksia.

Ilman protodioskiineja tribulusvalmiste on tehoton. Kliinisissä tutkimuksissa on havaittu, että tribulus lisää testosteronituotantoa henkilöillä, joilla kyseisen hormonin tuotanto on jostakin syytä alentunut. Tarkka vaikutusmekanismi ei ole vielä tiedossa, mutta epäillään, että tribulus vaikuttaa joko luteinisoivan hormonin tai DHEA: Tribuluksen on havaittu muun muassa lisäävän seksuaalista halukkuutta sekä tehostavan siittiötuotantoa.

Tribulus kohentaa myös mielialaa luultavasti juuri testosteronivaikutuksen kautta. Kiinalaisen lääketieteen mukaan tribulus vaikuttaisi nopeaan siemensyöksyyn, mutta mitään näyttöä tai tutkimuksia tästä ei löydy. Lisääntynyt siittiötuotanto pikemmin toimii täysin päinvastaisesti eli paineet purkautumiseen lisääntyvät. KP Controlin tuoteselosteesta ei selviä, onko valmisteessa protodioskiineja vai ei.

Withania on pääasiassa Intiassa ja Sri Lankassa kasvava pensasmainen kasvi, joka voidaan lukea professori Hunzikerin mukaan puolichileihin. Withaniasta on tehty kliininen tutkimus, jossa osoitetaan, että suun kautta nautittuna se estää siittiöiden tuotantoa. Kyseistä kasvia voidaan käyttää myös emättimen sisäisesti, jolloin se tappaa spermaa. Withania voisi siten olla hyvinkin sopiva yrtti ehkäisyyn tarkoitetussa valmisteessa.

Jokunen voisi tietysti ajatella, että kun ei tule siittiöitä, niin ei tule myöskään ejakulaatiota. Ejakulaatio ei kuitenkaan ole sama kuin siittiöt. Ejakulaatiossa esiintyy keskimäärin kuusi lihassykähdystä, joiden aikana ejakuloitu neste purkautuu virtsaputkesta. Ensimmäisen sykäyksen aikana erittyy siittiöitä, eturauhasen nestettä sekä Littren ja Cowperin rauhasten erittämää nestettä. Seuraavassa vaiheessa erittyy siemenrakkuloiden erittämää nestettä, joka sisältää siittiöitä ravitsevaa fruktoosia.

Siittiöiden vähäisyys ei siis estä ejakulaatiorefleksiä. Schisandra on Kiinassa ja Venäjällä kasvava köynnöskasvi. Kasvin hedelmä ja siemen sisältävät schizandriinia, deoksyschizandriinia, gomisiineja sekä pregomisiinia, joilla on todettu olevan väsymystä ja uupumusta vähentävä vaikutus. Schisandra parantaa myös keskittymiskykyä. Kiinalaisen lääketieteen mukaan schisandraa on käytetty ehkäisemään yön aikana tapahtuvia siemensyöksyjä, mutta mitään tutkimuksia tästä ei löydy.

Griffonia on puu, joka kasvaa Afrikassa erityisesti Ghanassa ja Norsunluurannikolla. Jo luvulla tehdyissä tutkimuksissa saatiin selville, että griffonian siemenet sisältävät muun muassa LHTP: LHTP saattaa olla avuksi tilanteissa, joissa voi olla kyse serotoniinin vajeesta. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi masennus, hermostuneisuus ja uniongelmat. Edellisten perusteella KP Controlin suunnittelussa on selkeästi lähdetty siltä pohjalta, että nopea siemensyöksy johtuu pääasiallisesti ahdistuksesta ja masennuksesta.

Nämä tekijät voivat todellakin joissakin tapauksissa aiheuttaa nopeaa laukeamista. Mutta testataan, onko tuotteella vaikutuksia. Kuukauden kuuri ei vaikuttanut ainakaan minuun millään tavalla. Ehkä tuotetta olisi pitänyt syödä kaksi kuukautta, jotta edes jotain vaikutuksia olisi ollut havaittavissa. Kenties tuote piristää masentuneita henkilöitä, mutta moiseen ongelmaan on kuitenkin olemassa huomattavasti parempi ja tutkitumpi luontaistuote. Mäkikuisman on nimittäin havaittu aikuisten oikeasti auttavan masennukseen.

Tutkimuksen tulos Tämän erittäin laajalla otannalla yksi koehenkilö suoritetun tutkimuksen perusteella testattavana ollut voide ja pillerit tuntuivat lähinnä rahanhukalta. Itse suosittelisin, että nopeasta siemensyöksystä kärsivä henkilö ostaisi vaikka purkin magnesiumia ja paketin kondomeita. Magnesiumkuurilla saadaan mahdollisesti alhaisella tasolla olevat magnesiumtasot kohoamaan normaaliin. Kondomin tarkoituksena tässä on se, että sen avulla terskan ja emättimen välinen kitka pienenee, jolloin myös seksuaalinen stimulaatio terskaan on pienempi.

Tämä taas saattaa viivyttää ejakulaatiorefleksin syntymistä. Ainakin ehdottamani keino on edullisempi kuin kumpikaan testaamistani. Niin ja apteekista saa reseptivapaata voidetta, joka aidosti alentaa peniksen tuntoherkkyyttä. Voiteen kanssahan piti sitten muistaa käyttää sitä kondomia. Rintojen erogeenisyys Rintojen tuntoherkkyyteen ei seksologiassa ole pahemmin paneuduttu.

Yleinen olettamus on, että naisten rinnat ovat huomattavasti herkemmät kuin miesten. Seksuaalisessa kanssakäymisessä pääasiassa mies hyväilee, tai lähinnä kourii, naisen rintoja.

Hyvin harvoin heteroseksuaalisessa aktissa nainen stimuloi miehen rintoja. Osittain tämä johtuu tietämättömyydestä, mutta myös homofobiasta. Erittäin usein heteromiehet nimittäin yhdistävät miehen rintojen hyväilyn homoseksuaalisuuteen kuuluvaksi kanssakäymiseksi. Kinsey sen jo tiesi Legendaarinen Alfred Kinsey mainitsi kirjassaan Naisen sukupuolinen käyttäytyminen Valo-Kirjat , että miehen ja naisen rinnat voivat olla herkkätuntoisempia kuin muut ruumiinosat. Kinseyn mukaan naisen rintojen suuremman koon takia niiden reaktiot ovat huomattavasti tunnetumpia kuin miesten.

Kinseyn suorittaman tutkimuksen perusteella peräti 99 prosentilla miehistä on tapana kosketella naisen rintoja. Kinseyn mukaan naisen rintojen hyväily kiihottaa kyllä miestä, mutta hyvin harvoin suuremmin naista.

Kinseyn tutkimuksen perusteella vain harva nainen saa orgasmin rintojen hyväilyn kautta. Tutkimusten perusteella osa naisista todellakin kiihottuu orgasmiin asti, kun heidän rintojaan hyväillään. Toisaalta on naisia, jotka eivät pidä lainkaan siitä, että heidän rintojaan kosketellaan. Pääosin tämä varmasti johtuu tavasta, jolla mies naisen rintoja käsittelee. Kinseyn tutkimuksen perusteella vain hyvin harva nainen yrittää stimuloida miehen rintoja seksuaalisen kanssakäymisen aikana.

Kinseyn mukaan syynä on pääosin se, että naiset eivät ymmärrä miehen rintojen erogeenisyyttä. Rintojen seksuaalinen reaktio Miehen rinnoissa ei tapahdu seksuaalisen kiihottumisen aikana muuta kuin nännien jäykistymistä.

Arvioidaan, että nännien jäykistymistä esiintyy 50–60 prosentilla miehistä. Nännien erektio katoaa orgasmin jälkeen. Naisilla kiihottumisvaiheen aikana nännit jäykistyvät, suonikuviot korostuvat ja laajentuvat, rintojen koko lisääntyy ja nännipihat paisuvat.

Tasannevaiheessa nännit ja nännipihat paisuvat ja rintojen koko lisääntyy entisestään. Orgasmivaiheessa rinnoissa ei tapahdu havaittavia muutoksia. Laukeamisvaiheessa nännipihat kutistuvat nopeasti ja nännien erektio laukeaa. Rintojen koko pienenee hiljalleen ja suonikuviot palaavat ennalleen. Rintojen tuntoherkkyys tutkitusti Yhdysvaltalaiset tutkijat Roy Levin ja Cindy Meston päättivät vihdoinkin ottaa selvää, kuinka herkät naisten ja miesten rinnat oikeasti ovat ja mikä on niiden merkitys seksuaalisessa kanssakäymisessä ja nautinnossa.

Tutkimukseen osallistui miestä ja naista. Iältään he olivat 17–vuotiaita. Levinin ja Mestonin tutkimuksessa 81,5 prosenttia naisista ilmoitti, että rintojen ja nännien stimulaatio vaikuttaa heidän seksuaaliseen kiihottumiseensa. Ainoastaan 7,2 prosenttia naisista on sitä mieltä, että rintojen hyväily itse asiassa laskee heidän kiihottumistasoaan. Levinin ja Mestonin tutkimuksen mukaan 59,1 prosenttia naisista pyytää aktiivisesti miestä stimuloimaan rintojaan seksuaalisen kanssakäymisen aikana.

Vastaavasti 51,7 prosenttia miehistä ilmoitti, että nännien stimulaatio vaikuttaa heidän kiihottumisensa tilaan. Ainoastaan 17,1 prosenttia miehistä on pyytänyt, että naiset hyväilevät heidän nännejään. Tämä luku on siis lähes sama miehillä ja naisilla. Tämän tutkimuksen perusteella voimme kuitenkin todeta, että miesten nännit ovat suhteelliset erogeeniset.

Robinsonin ja Shortin mukaan naisten nännien erogeenisyys lisääntyy puberteetin jälkeen, jonka johdosta ne ovat herkemmät kuin miesten nännit. Miesten nännien tuntoherkkyyttä ei kuitenkaan kannata aliarvioida. Raportti ihmisen seksuaalisesta reaktiosta.

Suomalaisille hyvin perinteinen tapa seksin harrastamiseen on saunan jälkeen pimeässä huoneessa suoritettu yhdyntä, jonka aikana ollaan mahdollisimman hiljaa. Saunanraikkaudessa ei ole mitään pahaa, mutta visuaalinen ja akustinen kiihottava ärsyke jää kyllä puuttumaan, kun valot sammutetaan ja suut pistetään suppuun. Seksi on kuitenkin kaikkein nautittavinta silloin, kun seksuaalinen kiihottuminen on huipussaan.

Joten valot päälle ja ääntä seksiin! Ääni lisää kiihotusta Tutkija Hall havaitsi vuonna tutkiessaan puhelinseksin merkitystä ihmisen seksuaalikäyttäytymisessä, että seksin aikana lausutut sanat lisäävät huomattavasti ihmisten kiihottumisen tilaa. Erityisesti yhdynnän aikana sanotut sanat, joilla on voimakas seksuaalinen yhteys tai ne ovat tabuja, lisäävät seksuaalista nautintoa. Jopa niin yksinkertaiset sanat naisen lausumana kuin syvempää, kovempaa ja nopeampaa voivat saada miehen nautinnosta sekaisin.

Levinin vuonna suorittaman tutkimuksen mukaan yleisimmät äännähdykset seksin aikana ovat sellaisia kuin ooh, aah, tuntuu todella hyvältä ja minä tulen kohta.

Mikään suunnaton verbaalivirtuoosi näiden lausumiseen ei todellakaan tarvitse olla, mutta omat säväyksensä nuokin ulinat seksille antavat. Muita seksin aikana esiintyviä ääniä ovat huohotukset, huokaukset, ininät ja voihkinat.

Mikäli äännähdysten aikana on myös fyysistä kontaktia, miehet kokevat nuo tekijät toiseksi kiihottavimpana asiana. Kiihottavinta miesten mielestä on fyysinen stimulaatio yhdistettynä visuaaliseen kokemukseen.

Tämän vuoksi valojen pitää olla seksin aikana ehdottomasti päällä. Tutkimusten mukaan myös naiset kiihottuvat ääntelystä. Eivät kuitenkaan niin paljon kuin miehet. Naisilla näyttää tehoavan paremmin tunnelmaan sopiva musiikki yhdistettynä fyysiseen stimulaatioon. Tästä vie voiton ainoastaan fyysinen stimulaatio yhteydessä visuaaliseen ärsykkeeseen. Tämän vuoksi valojen pitää olla seksin aikana ehdottomasti päällä toistonäppäin jäi näemmä ainakin allekirjoittaneella päälle.

Miksi puhe kiihottaa erityisesti miestä? Seksin aikana hyvinkin rivoja puhuva nainen kiihottaa miestä sen vuoksi, että suurin osa naisista ei ole kovinkaan suorapuheisia seksiin liittyvissä asioissa. Kyseessä onkin eräänlainen huora-madonna -jaotteluun kuuluva juttu. Yleisesti sievä ja neitseellinen nainen, joka muuttuu makuuhuoneessa seksipedoksi, on monen miehen päiväuni. Puhe ja äännähtely seksin aikana kiihottavat molempia sukupuolia myös sen vuoksi, että se luo kuvitelman todella kiihkeästä seksikumppanista.

Useissa eri tutkimuksissa on tullut esille, että kumppanin kiihottuneisuus kiihottaa myös toista osapuolta. Äänenlaatu ratkaisee Avain seksikkääseen puheeseen on se, että puheesta pyritään poistamaan kaikki jännitys.

Lämmin ja matala ääni kun kuulostaa huomattavasti läheisemmältä ja ystävällisemmältä kuin jännittynyt ja tiukka ääni. Seksin aikana elimistön jännitystilat laukeavat luonnostaan, ja sen vuoksi myös äänestä tulee viettelevämpi.

Seksiä harrastettaessa ei myöskään yleensä löpistä mitään turhaa, vaan sanotaan se, mitä aidosti tarkoitetaan. Ydinjuttu onkin puhua vähän ja pehmeästi. Äänellä lähtee Lopuksi naisille pieni vinkki. Kuten hyvin moni nainen tietää, toisinaan miehelle täytyy antaa seksiä pelkästä säälistä, jottei hän kiukuttelisi koko viikkoa. Tällaisessa tilanteessa nainen saattaa toivoa, että mies laukeaisi mahdollisimman nopeasti, jotta homma saataisiin pian hoidettua pois päiväjärjestyksestä.

Toinen vastaava tilanne on se, kun mies kuvittelee, että lähes valovuoden yksi valovuosi on noin 0, parsekia kestävä yhdyntä on avain naisen seksuaaliseen nautintoon.

Etenkin suun kautta nautittavat erektiopillerit ovat tehneet lukuisista nuorista miehistä hullunkiilto silmissä jyskyttäviä seksikoneita, joiden mielen täyttää ainoastaan voimakkaan erektion tuoma hekuma. Myös tällöin nainen varmasti toivoo, että jatkuva edestakainen nylkyttäminen olisi vihdoin ohi.

Avain näihin tilanteisiin on kiihottava ääntely. Tanskalaiset Garde ja Lunde havaitsivat luvulla, että naisen orgasmia mimikoiva ääni saan miehen laukeamaan tavallista nopeammin. Kyseistä kikkaa olikin jossakin vaiheessa käyttänyt peräti 68 prosenttia tutkimukseen osallistuneista tanskalaisista naisista. Mikäli moinen tehoaa Tanskassa, on kyseinen jippo tarvittaessa kokeilemisen arvoinen myös meillä Suomessa.

Mitä voit päätellä naisen kasvoista ja sormista? Fysionomian mukaan kasvojen perusteella voidaan päätellä hyvinkin tarkasti ihmisen persoonallisuutta ja sukupuolielinten muotoa.

Fysionomia on saanut alkunsa Kiinasta yli 2 vuotta sitten. Fysionomia on ollut kiinnostuksen kohteena Euroopassakin, ja sellaiset henkilöt kuten Platon, Aristoteles ja Hippokrates ovat kirjoittaneet myös tästä aiheesta. Taolaisuudessa menetelmää on kutsuttu nimellä Siang Mien. Muun muassa kiinalainen tohtori Stephen T. Chang on kerännyt muistiin näitä vanhoja itämaisia uskomuksia. John Caspar Lavater on tutkinut vastaavaa tietoa Saksassa ja Sveitsissä.

Englantilainen kirjailija Lailan Young on kerännyt materiaalia noin tuhat vuotta vanhasta kirjasta nimeltään Encyclopedia of Pleasure, joka on luultavasti kirjoitettu muinaisessa Bagdadissa.

Olen laittanut tähän artikkeliin tietoa myös viktoriaaniselta ajalta. Kiinalaisten uskomuksia naisesta ja emättimestä Naisella, jolla on lyhyet sormet ja pieni suu, on lyhyt ja pieni emätin.

Suuri suu ja uhkeat huulet viestivät siitä, että naisen emätin on leveä, ja häpyhuulet ovat isot ja paksut. Jos naisen silmät sijaitsevat syvällä silmäkuopissa, on syytä olettaa, että hänen emättimensä on syvä.

Olemattomat silmäluomet kuvastavat nekin syvää emätintä. Mikäli naisella on paksut ja runsaat silmäluomet, hänen emättimensä on lyhyt. Mitä voimakkaammat silmäluomet ovat, sitä lyhyempi emätin on.

Nainen, jolla on erityisen pyöreät ja silmäkuopistaan voimakkaasti esille tulevat silmät, on useimmiten todella lyhyt emätin. Likinäköisellä naisella on syvä emätin. Mikäli naisen silmät ovat suuret ja vetiset, hänen emättimensä on iso ja kostea. Naisella, jolla on leveä suu ja ohuet huulet, on kapea ja pitkä emätin. Ulkonevat huulet tai kasvoista selkeästi ulospäin työntyvä suu kertoo emättimestä, joka on kostea, lämmin ja kimmoisa. Tällaisen emättimen väitetään olevan jokaisen miehen unelma, koska se osaa hieroa penistä oikeaoppisesti.

Tunteettoman ja kovailmeisen naisen emätin on kova ja kuiva. Mikäli naisella on kapeat poskipäät ja kapea leuan rakenne, hänellä on pieni ja voimakkaasti kaartuva emätin. Muinaisten kiinalaisten mukaan tällainen nainen tarvitsee ison peniksen saadakseen seksuaalisen tyydytyksen.

Kapean otsan ja litteän nenän haltijalla on lyhyt ja leveä emätin. Naisella, jolla on hymykuopat, on lyhyt emätin. Jos naisella on korkeat poskipäät, hänen emättimensä on erittäin syvä. Tällaisella naisella on myös erittäin voimakas sukupuolivietti, joka voi kiinalaisten mukaan tuhota miehen täysin.

Tietoa Tigris-joen rannalta Suurisuisella naisella on leveä emätin. Mikäli naisella on pieni suu, hänellä on kapea emätin. Mikäli naisen ylähuuli on erittäin paksu, hänellä on paksut häpyhuulet ja hänen emättimensä tuottaa runsaasti nestettä. Emättimen liiallinen kostuminen ei ole hyväksi, koska se poistaa kitkan peniksen ja emättimen väliltä. Erittäin ohut alahuuli on merkki ohuista häpyhuulista.

Tällainen nainen tuntee helposti kipua yhdynnän aikana. Punainen ja paksu kieli kertoo, että naisella on hyvin kuiva emätin. Tämä nainen tuntee kipua yhdynnän aikana. Naisella on erittäin syvä emätin, mikäli hänellä on lyhyt leuka ja leveät sieraimet tai isot kasvot ja paksu leuka. Miehen on vaikea tyydyttää seksuaalisesti tällaista naista.

Kasvot ovat halujen peili Mikäli naisella esiintyy silmäkulmassa naururyppyjä ennen kolmeakymmentä ikävuotta, kertoo se miehelle naisen voimakkaasta seksuaalisuudesta. Mitä enemmän naururyppyjä esiintyy, sitä viriilimpi nainen on. Syvät uurteet suun ympärillä merkitsevät vahvaa seksuaalista halua. Vahvaleukainen henkilö on myös erittäin seksuaalinen. Henkilö, jolla on niin sanotusti kolmiosainen leuka leuan keskellä on pyöreä kohouma , asettaa seksuaaliset nautinnot elämässään etusijalle.

Tällaisella henkilöllä on vaikeuksia luoda pysyviä ihmissuhteita. Hänellä onkin usein kivikkoinen rakkauselämä. Mitä leveämpi nenän alapuolella oleva ura on, sitä suuremmat seksuaaliset halut. Ulospäin työntyvä ylähuuli kertoo naisen vahvasta seksuaalivietistä. Sisäänpäin kallistuva ylähuuli vihjaa homoseksuaalisiin taipumuksiin. Nainen, jolla on paksu ylähuuli, on seksuaalisesti kokeilunhaluinen. Vastaavasti ohut ja kapea ylähuuli kuvastaa naisen rajoittunutta ja konservatiivista seksuaalisuutta.

Nainen, jolla on voimakkaan siniset, vihreät tai sinivihreät silmät, on kiihkeä rakastaja ja nauttii seksistä täysin siemauksin. Hyvin vaaleat silmät omaava nainen etsii nopeaa seksuaalista nautintoa ja jatkuvasti uusia kumppaneita.

Varsinaisella seksihurjastelijalla on säihkyvät ja pisaran muotoiset silmät. Alkavasta seksihulluudesta kärsivällä naisella on silmän valkuaisissa punaisten täplien rykelmiä. Likinäköinen nainen on vilpitön, mutta eriskummallinen rakastaja. Pieni nenä on merkki heikosta seksuaalivietistä. Haaveilijalla ja romanttisen seksin kannattajalla on nykerö nenä. Perunanenäinen henkilö haluaa jatkuvasti seksiä. Hän pitää myös kaikesta erikoisesta. Mikäli naisella on pienet korvalehdet, hän on sukupuolisesti monella tavalla estynyt.

Pienet ja harvat kulmakarvat viestivät seksuaalisen kiinnostuksen puuttumisesta. Pieni suu kertoo siitä, että nainen käyttää mielikuvitustaan rakastelun aikana. Mikäli naisella on pieni suu ja lyhyet sormet, hän on seksuaalisesti helposti tyydytettävissä.

Lavaterin lyhyt oppimateriaali Tunteettomalla ja kylmällä naisella on hyvin ohuet huulet. Aistillisen naisen huulet ovat luonnostaan hyvin paksut. Mikäli naisella on roikkuvat silmäluomet, hän rakastuu erittäin helposti. Mikäli naisen kulmahampaat sojottavat, hän on runsasmuotoinen, muttei kovinkaan kaunis.

Jos naisen leuassa on ruskeita luomia, joista kasvaa karvoja, hän on raivokas rakkaudesta. Viktoriaanisen siveellinen näkökulma Maagisella rakastajalla on punainen ja kostea ylähuuli.

Kumppanina hän on erittäin vaativa. Mikäli naisella on punainen ja ryppyinen ylähuuli, hän on rakastajana eläimellinen ja raaka. Jos naisella on silmien alla ryppyjä ennen kuin hän on täyttänyt 25 vuotta, hän on erittäin kevytmielinen ja seksuaalisesti ahne.

Suuret, pyöreät ja kirkkaat silmät, sekä voimakas ja suora katse kertovat, että nainen rakastuu vain kerran elämässään. Nainen, jolla on tummat, isot ja loistavat silmät, on rakkaudessa salaperäinen ja kiinnostunut okkultismista. Helposti rakastuvalla naisella on melko pitkä, kapea ja pehmeä niska. Jos naisella on paksu ja iso kaula, johon muodostuu ihopoimuja, hän on enemmän kulinaristi kuin kiihkeä rakastelija. Kuuluisia seksitutkijoita, joille ei seksi maittanut Lauantai Yleisen myytin mukaan miehet haluavat aina seksiä.

Luulisi, että varsinkin ihmisen seksuaalisuutta tutkivat miehet olisivat erityisen kiinnostuneita seksistä myös henkilökohtaisella tasolla. Aina näin ei kuitenkaan ole. Historiasta löytyy todella merkittäviä miehiä, jotka ovat vaikuttaneet pitkälti käsityksiimme seksuaalisuudesta. Heidän omat kokemuksensa seksistä ovat kuitenkin jääneet hyvin vähäiselle tasolle.

Maissihiutaleilla itsetyydytystä vastaan Lääkäri John Harvey Kellogg – tunnetaan varmasti parhaiten maissihiutaleista Kellogg’s Corn Flakes , joita tosin alkoi markkinoida hänen veljensä Will Keith. John Kellogg on oikeastaan nykyisen fitness-kulttuurin ja kasvisruokavalion isä.

Kelloggin mukaan hyvä terveys saatiin aikaiseksi oikealla ravinnolla, liikunnalla, suoralla ryhdillä, raittiilla ulkoilmalla, riittävällä levolla sekä selibaatilla. Kellogg perusti terveyskylpylän Battle Creekiin, jossa rikkaat ja kuuluisat oppivat elämään hyvin.

Tarjolla oli muun muassa vesikylpyjä, suolentyhjennystä, yhteisjumppaa, kuntosaliharjoittelua, sähköhoitoja sekä kasvisruokaa. Kelloggin hoitolaitokseen mahtui – asiakasta ja hoitohenkilökuntaa oli peräti –1 henkeä. Kyseessä ei siis ollut mikään aivan pieni laitos. Kellogg oli erittäin arvostettu lääkäri ja hän julkaisi lähes 50 kirjaa ja suoritti noin 22 kirurgista operaatiota.

Hänellä oli myös yli 30 patenttia, jotka käsittivät terveyttä parantavia ruoka-aineita ja hoitolaitteita. Niihin kuuluivat maissihiutaleiden lisäksi esimerkiksi pähkinävoi, mentolia sisältävä nenäsuihke sekä sähköhuopa. Kelloggin ”ansiona” voidaan pitää myös yhdysvaltalaiset miesten ympärileikkausta. Kellogg oli nimittäin sitä mieltä, että suurin synti on Onan synti eli itsetyydytys.

Kellogg oli kaiken muun ohella erittäin laajasti perehtynyt ihmisten itsetyydytykseen ja pyrki selvittämään itsetyydytyksen aiheuttamia terveyshaittoja. Kellogg määritteli peräti 39 erilaista tunnusmerkkiä, joiden perusteella lapsen vanhemmat saattoivat huomata, harrastaako heidän lapsensa itsensä turmelemista sukuelimiään hyväilemällä. Mitä heikompi henkilön hermosto alkuaan oli, sitä nopeammin rappion seuraukset olivat näkyvissä.

Seuraavat onanian oireet pätivät toki muihinkin kuin lapsiin. Rappeutunut onanisti voitiin tunnistaa vaaleanharmaasta kasvonsävystä, raukeista sinisten renkaiden ympäröimistä silmistä, veltosta ja hitaasta kävelystä, kylmistä jaloista ja käsistä, iho-ongelmista, kaljuuntumisesta, kainostelevasta ja ujosta käytöksestä, luonteen ärtyisyydestä, välinpitämättömyydestä sekä ajatuksen ja tahdon velttoudesta joka johtui aivojen ripeyden raukeamisesta. Kynsien pureskelu, tupakointi, sängyn kastelu, huono nukkuma-asento, unen aikana esiintyvät siemensyöksyt, peniksen jatkuva erektio, turvonnut esinahka, pinnallinen hengitys, ruokahalun heikkous, saven syöminen, sydämen epäsäännöllinen toiminta, jatkuva päänsärky ja väsymys, huimaus, korvien suhina, kirvely ja poltto kiveksissä sekä peniksessä, polvien vapina, säärien ja jalkojen kutina, hajamielisyys, pyöreät hartiat, heikko selkä, tylsä ilme ja heikentyneet aistit olivat muita merkkejä raivokkaasta itsetyydytyksestä.

Ympärileikkaamalla miehet, tuosta synnistä pyrittiin pääsemään eroon. Myös maissihiutaleiden alkuperäinen käyttötarkoitus oli itsetyydytyksen ehkäiseminen. Kelloggin mukaan yhdyntä oli tarkoitettu vain lisääntymiseen. Seksi nautinnollisissa tarkoituksissa oli hänen mielestään täysin turhaa ja vaarallista. Erektio oli hänen sanojensa mukaan lipputanko miehen haudalla. Kellogg itse elikin kuin munkki ja kaikki heidän lukuisat lapsensa olivat adoptoituja.

Kellogg ei tiettävästi koskaan harrastanut yhdyntää eikä myöskään masturboinut. Psykoanalyysia ja erektiohäiriötä Itävaltalainen lääkäri ja psykoanalyysin perustaja Sigmund Freud – oli vielä neitsyt mennessään kolmekymppisenä naimisiin Martha Bernaysin kanssa. Freud pisti töpinäksi ja siitti kuusi lasta ensimmäisten yhdeksän aviovuoden aikana. Siihen heidän seksielämänsä sitten jäikin.

Freud antoi ymmärtää, että sukupuolielämällä ei ollut heille paljoakaan merkitystä. Tämä on melkoinen paradoksi, sillä Freud itse esitti ensimmäisenä ajatuksen, että seksuaalisuus on ihmisen sielunelämän tärkeimpiä osa-alueita. Seksuaalisuudesta tuli luvun alussa Freudin tärkein tutkimuksen kohde. Hoitotyössään Freud joutui hyvin usein tekemisiin potilaiden tukahdetun seksuaalisuuden kanssa. Tästä hän veti sen johtopäätelmän, että torjuttu seksuaalisuus oli erittäin merkittävä tekijä ihmismielen toiminnalle ja se saattoi aiheuttaa joissakin tapauksissa jopa psyykkisiä sairauksia.

Henkilökohtaisella taholla Freudista tuli impotentti viidentoista avioliittovuoden jälkeen. Kyvyttömyytensä syyksi Freud ilmoitti vaimonsa seksuaalisen haluttomuuden. Tämä kuvastaa hyvin Freudin patriakaalisia taipumuksia. Freud ei nimittäin koskaan oikein hyväksynyt naisia miesten veroisiksi. Hän oli ilman muuta sitä mieltä, että miesten kyvyttömyyden taustalla oli nainen. Freudin käsitys naisten alempiarvoisuudesta tulee hyvin esille myös siinä, että hän loi käsitteen naisten peniskateudesta.

Rakkautta ilman seksiä Kuuluisa Henry Havelock Ellis – teki erittäin merkittävää tutkimusta seksuaalisuuden parissa. Hän kirjoitti seitsemän teosta, joissa hän tarkastelee esimerkiksi ujouden, rakkauden, sukupuolisen valinnan, unien ja sukupuolikäyttäytymisen suhdetta muihin yhteiskunnallisiin tekijöihin. Hänen teoksensa ovatkin siihen asti vaikuttavimmat sukupuolisuuden sosiologiaa ja psykologiaa käsittelevät julkaisut.

Ellisillä oli kuitenkin muutamia merkillisiä seksuaalisuuteen liittyviä ominaisuuksia. Ellis kiintyi lapsuudessaan äitinsä virtsaamiseen. Hänen äitinsä saattoi esimerkiksi virtsata kädelleen, koska hän uskoi virtsan olevan hyväksi iholleen. Ellis tarkkaili salaa äitinsä toimia. Kun äiti huomasi poikansa tekoset, hän virtsasi tahallaan aina poikansa nähden. Urolagniasta tulikin oleellinen osa Ellisin seksuaalisuutta. Ellis sai erittäin voimakkaan uskonnollisen kasvatuksen, jolla oli selvät vaikutukset häneen ja hänen sisariinsa.

Kukaan Ellisin sisarista ei koskaan mennyt naimisiin, eikä ollut milloinkaan sukupuoliyhteydessä. Ellis itse ei koskaan masturboinut, koska pelkäsi sen aiheuttavan sukupuolitaudin.

Ellis nai Edith Leesin ollessaan vuotias. Lees oli seksuaaliselta suuntautumiseltaan lesbo. Leesillä oli useita suhteita naisiin, toki Ellisin suostumuksesta.

Myös Ellisillä oli rakkaussuhteita muihin naisiin, mutta ilman seksuaalista kanssakäymistä. Leesin kuoltua, Ellisillä oli suhde esimerkiksi yhdysvaltalaiseen runoilijaan Hilda Doolittleen. Ellis sai kuitenkin ensimmäisen kunnon erektionsa Francoise Delislen kanssa lähes vuotiaana. Ellisin henkilökohtaiset kokemukset yhdynnästä jäivät siten erittäin vähäisiksi. Mitä leuka kertoo kantajastaan? Kansa on jälleen kerran tehnyt ratkaisunsa ja valinnut kovapalkkaiset pätkätyöläiset päättämään yhteisistä asioista.

Näin jälkeenpäin on hauska hiukan leikkiä pientä ihmistuntemusleikkiä. Tässä tarvitaan vain oman ehdokkaan vaalikuva ja tarkkaa silmää. Ihmisen leuan muodosta voi nimittäin melkoisen hyvin päätellä, minkälainen henkilö on kyseessä.

Katso ensin ehdokkaasi leuan rakennetta ja tutkaile sen jälkeen, mitä hänestä sanotaan. Pitivätkö omat arviosi ehdokkaasta lopulta paikkansa? Täyteläinen ja pyöreä leuka Tästä henkilöstä löytyy toimintakykyä ja kohtuullinen annos tarmokkuutta.

Valitettavasti hänellä on usein taipumusta makeaan elämään. Kun tuo olemus valtaa henkilön mielen, tulee hänestä mukavuudenhaluinen ja laiska. Hyvin alkanut ehdokaskausi saattaa mennä loppuaikoina melkoiseksi velttoiluksi. Terävä ja melkoisen pitkä leuka Tällainen henkilö on älykäs ja viekas. Hänessä on usein kovuutta ja ahneutta. Tämän johdosta henkilö ajaakin monasti harkitun ovelasti omia etujaan. Tähän liittyy usein vilpillinen toiminta ja uskottomuus.

Henkilö saattaa suhtautua ivallisesti myös kanssaihmisiin. Vaaliavustajat saavat palkaksi ehkä vain lämmintä kättä ja äänestäjät eivät edes sitäkään. Pitkä, leveä ja suuriluinen leuka Tämä henkilö on kova, kiivas ja härkäpäinen. Hän saattaa olla jopa julma. Mikäli hänellä on pitkän ja leveän leuan lisäksi samantyyppinen nenä, on hän pyrkimyksissään häikäilemätön ja vilpillinen.

Tällainen henkilö ei ole ihan paras mahdollinen vaihtoehto edustamaan kansaa. Pieni ja hyvinmuodostunut leuka Henkilö on aluksi hyvinkin pidättyväinen suhteessaan muihin ihmisiin. Hän on ujo ja hivenen pelokas. Mikäli hän pääsee ajan kanssa tutustumaan kanssakumppaneihin, on hän loppupeleissä hyvinkin seurallinen ja pidetty.

Vaatii kuitenkin pitkän tovin, jotta tämä henkilö kykenee avautumaan ja paljastamaan oman sisäisen minänsä. Tämä kansanedustaja tyytyykin aluksi olemaan tarkkailija-asemassa ja pitää suunsa visusti supussa. Loppukaudesta on kuitenkin odotettavissa erittäin reipas ja aloitekykyinen edustaja. Erittäin pieni leuka Tämä henkilö on sikäli väärässä paikassa, että hänen äänensä ei tule kuuluville. Muiden tahto saa nimittäin tästä kansanedustajasta helposti ylivallan. Hän on siis pelkästään vahvempien persoonien marionettinukke, joka sätkyttelee muiden mielihalujen mukaan ja lyyhistyy lopulta naru narulta maahan uupuneena ja murjottuna.

Sileä leuka Tämä henkilö on erittäin kylmä, pidättyväinen ja mietiskelevä. Hänen olemuksensa on kuiva kuin berberien kaivo. Hän on myös tunteeton ja vailla mitään sympatioita. Hän on kuitenkin henkilö paikallaan silloin, kun halutaan tehdä päätöksiä puhtaasti järkisyihin vedoten.

Näitä kylmäkiskoisia henkilöitä tarvitaan aina, jotta asiat rullaavat. Kulmikas leuka Kyseinen henkilö on erittäin viisas, teräväpäinen ja lujatahtoinen. Tällainen henkilö saa asiansa erittäin usein läpi.

Tälle kansanedustajalle kaikkea ei tarvitse vääntää rautalangasta, sillä hän on niiden ensimmäisten joukossa, jotka ymmärtävät suuretkin kokonaisuudet. Tämä edustaja katsoo asioita pitkälle tulevaisuuteen. Pullea leuka Hoikillakin ihmisillä esiintyy toisinaan kaksoisleukaa eli kyseessä ei suinkaan ole ainoastaan tukevien ihmisten fyysinen olemus.

Näillä henkilöillä on suuri mieltymys mukavaan elämään. He ovat flegmaattisia ja toisinaan patalaiskoja. Heillä on myös taipumusta teettää työt muilla ihmisillä ja kerätä itse sato. Ulkoneva leuka, jonka keskellä on vako Tällainen leuka on merkki erittäin viisaasta ja kunniastaan kiinnipitävästä henkilöstä.

Mitä syvempi vako leuassa on, sitä viisaammasta henkilöstä on kyse. Järjen mukana samaan pakettiin tulee myös hengen kylmyys eli tällaiselta henkilöltä on aivan turha odottaa empatiaa. Hän tekeekin päätökset puhtaaseen tietoon pohjautuen.

Se tarkoittaa siis sitä, että tulos tai ulos. Käpy selän alla Perjantai Näin telttailukauden lähestyessä on hyvä kartoittaa yleisimmät virheet, mitä naiset seksissä tekevät - kesäromansseissa ja vakiintuneemmissakin parisuhteissa. Tämän jälkeen ei pidä ihmetellä, jos telttaretkellä tuntuu käpyjä selän alla - vaan poimia kävyt pois patjan tieltä!

Myönnettäköön, että sen verran minussa on miehistä miestä, että niskakarvani nousevat aina pystyyn huomatessani naistenlehdissä miesten kyvykkyyttä mollaavan artikkelin.

Helppoahan se naisille on, kun lehtipisteet notkuvat viikoittain ilmestyviä naistenlehtiä. Mutta missä miehet pystyvät julkisesti arvostelemaan naisten taitoja? Minä käytän nyt julkeasti tilaisuuden hyväksi ja napautan naisia. Tämän johdosta minua saa vihata ja haukkua Maikkarin keskustelupalstalla niin paljon kuin sielu sietää. Niin ja blogeissa voi kirjoittaa vastavedon, jos vain kykenee. Seuraavassa yleisimpiä mokia, joita Te armon daamit sängyssä ja rakkaudessa teette.

Miehet vihaavat tilanteita, joissa nainen toimii siten, ettei hän muka pidä seksistä. Rakastelun ja orgasmin jälkeen naiset ovat kuitenkin lähes aina hyvin tyytyväisiä olotilaansa. Miksi ihmeessä sitten pitää näytellä inhoavansa seksiä? Miehet eivät pidä naisista, jotka eivät koskaan tee aloitetta seksin suhteen. Erityisesti miesten hihat palavat tilanteissa, joissa naiset kehtaavat valittaa, että miehet eivät anna.

Pitäisikö miesten olla jotain ennustajia, jotka näkevät lasipallosta, koska naiset mahdollisesti haluavat ja janoavat seksiä? Miehet eivät pidä naisista, jotka eivät ymmärrä mitään miehen vartalon erogeenisyyden päälle. Miksi miesten pitäisi tietää G-piste, U-piste, R-piste AFE-alue ja kaikki muut mahdolliset ja mahdottomat pisteet naisessa, kun naiset eivät itse osaa edes käsitellä penistä oikein? Miehet eivät pidä tilanteista, joissa naiset syyttävät miehiä orgasminsa puuttumisesta.

Suurin osa miehistä kuitenkin haluaa, että myös naiset nauttivat seksistä. Valitettavasti meiltä puuttuvat aivokirurgiset välineet, sillä orgasmi tapahtuu aivoissa. Jolleivät naiset itse asennoidu oikealla asenteella seksiin, niin eivät siinä paljon kikkakuutoset auta. Naiset voisivat myös itse ottaa vastuun omasta orgasmistaan. Suurin osa miehistä ei pidä siitä, että nainen ottaa ohjat seksissä. Aktiivinen saa olla, mutta ei kuitenkaan liian määräilevä.

Tilanne on sama kuin tanssilattialla. Mies ei halua joutua naisen vietäväksi, koska silloin hän kokee olevansa hiiri eikä mies. Mies voi hakea kalamarkkinoilta lahnan, mutta hän ei missään tapauksessa halua löytää moista sängystään. Syvällinen keskustelu on toisinaan ihan mukavaa ja piristävää.

Mies ei kuitenkaan halua, että nainen pölisee sängyssä kuin kuukauden puhekiellossa ollut henkilö. Miehillä menevät hermot, kun nainen masentuu omasta kehostaan seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Mikäli mies menee sänkyyn naisen kanssa, niin ei hän ainakaan siinä vaiheessa kiinnitä huomiota naisen mahdollisiin selluliitteihin tai raskausarpiin.

Kyllä miehen keskittyminen on hetken tuomassa nautinnossa, jonka tosin voi pilata naisen rutina omasta kehostaan. Toisaalta miehiltä menee hermot myös naisten kanssa, joille ulkonäkö on pakkomielle. Seksissä sopii – ja on hiukan toivottavaakin – rähjääntyä. Mies ei kaipaa sänkyyn naista, joka korjailee jatkuvasti meikkejään ja on huolissaan kampauksestaan. Miehet vihaavat naisia, jotka eivät pidä suuseksistä. Mikäli sukuelimet ovat puhtaat, niin mikä niiden hyväilemisessä suulla on etovaa?

Suutelemisessa tulee varmasti enemmän pöpöjä. Miehet vihaavat naisia, jotka ovat liian vakavia. Elämässä riittää muutenkin murheita ihan riittämiin. Pitääkö sitä olla parisuhteessakin aina niin tiukkapipoinen? Miehet vihaavat tilanteita, joissa naiset kehuvat entisiä rakastajiaan.

Varsinkin ex-rakastajan peniksen pituuden ihannointi ja seksitaitojen jumalointi syö miestä rotan lailla. Eiväthän miehetkään kehu entisten tyttöystäviensä rintavarustusta tai emättimen tiukkuutta. No, ehkä joskus juotuaan muutaman oluen liikaa. Miehet eivät voi sietää naisia, jotka käyttävät ällöttäviä alusasuja. Seksikkäät alusasut ovat osa naisellisuutta.

Miksi siis pitää käyttää alusasuja, joissa on yhtä paljon erotiikkaa kuin mustassa jätesäkissä? Miehet eivät pidä tyhmistä ja innottomista naisista. Elämänhalu ja viisaus näkyvät silmistä. Mikäli silmät ja koko fyysinen olemus on kuin vetelä hammastahna, ei naisessa ole kyllä yhtään mitään eroottisuutta. Miehet eivät pidä avuttomista naisista.

Aluksi naisen avuttomuus kieltämättä puree, koska mies pääsee itse pätemään, mutta pitemmän päälle naisen avuttomuus on todella raivostuttavaa. Miehet raiskaavat, mutta miksi ihmeessä? Turun Sanomissa julkaistun tutkimuksen mukaan peräti 10 prosenttia suomalasista naisista voi joutua elämänsä aikana raiskatuksi.

Vuoden aikana raiskauksen uhreja on noin 15 naista. Poliisin tietoon näitä tulee kuitenkin vain ja ainoastaan Todelliset raiskausluvut ovat varmasti vielä suuremmat.

Täytyy myös muistaa, etteivät naiset ole ainoita raiskauksen uhreja. Mikä ihme sitten saa ihmisen raiskaamaan? Sitä pyrin selvittämään seuraavassa. Raiskaus on väkivaltarikos Sana raiskaus tulee latinalaisesta sanasta rapere, joka tarkoittaa varastamista, poisviemistä tai tilanteeseen tarttumista.

Vuonna Suomessa tuli voimaan laki, jossa raiskaukset porrastettiin. Termit voivat pelottaa monia, mutta kun ajattelee bdsm: Hardcore bdsm asuineen ja välineineen ja rajumpine otteineen on eri tason settiä. Mutta kuten sanottua, ei näihin ole mitään sääntöjä, hyvänen aika. Juuri sen tekee mitä haluaa. Selvää on ettei tehdä mitään, mikä yllättää toisen rajusti ja mihin toinen ei ole suostunut. Ja leikki etenee yhteisesti.

Ihmisten alistamisleikeissä on varmasti aika isoja eroja. Joku haluaa sitoa, piiskata rajustikin ja tehdä yhtä sun toista semmoista mikä kiihottaa häntä itseään välittämättä kovin paljon alistettavan fiiliksistä. Joku toinen puolestaan haluaa käyttää omaa ja alistetun kiihottuneisuutta koko tilanteen kehittelyyn. Silloin alistaja voi toteuttaa parhaimmillaan molempien fantasioita ja viedä kokeiluja vähän pidemmälle kuin normaalissa seksissä.

Itse olen alistajana kokenut erittäin kiihottavaksi kun olen sitonut tilanteesta kiihottuneen naisen ja sen jälkeen "kiduttanut" häntä mieleni mukaan. Tietysti täytyy osata aistia mikä on se molempien tunnelmaa kohottava juttu, joillekin riittää höyhen ja jääpala, joillekin toiselle saattaa paljonkin rajummat jutut olla se suuri juttu. On varmasti kuitenkin kaikkein tärkeintä että varsinkin alistaja aistii mitä kannattaa tehdä ja ennen kaikkea mitä ei kannata tehdä.

Ei mies varmasti ala arjessa alistamaan, jos teet selväksi, että homma jää sänkyyn. Enkä muutenkaan usko, että homma riistäytyisi käsistä tietenkin voi olla poikkeuksia. Meillä toimi sängyssä niin että olin alistettavana, muuten taisin suhteessa olla hiukan Justiina En osaa sanoa mikä alistumisessa kiehtoo alistamisesta en välitä , kai se ettei tarvitse ottaa "vastuuta" omasta nautinnostaan vaan voi vain odottaa että toinen tekee kaiken. Kyllä se täydellinen nöyryytys siinä eniten kiehtoo ja varsinkin kiihottaa.

Nöyrä muttei nöyryytetty , No hyvä, vaihdetaan sitten "nöyryytetyksi". Nyt menee alkuperäisen kysymyksen vierestä ehkä vähän, mutta itseäni harmittaa kun ei tällaisia alistajamiehiä siis nimenomaan PELKÄSTÄÄN sänkyasioissa, ei muussa elämässä tahdo löytyä oikein mistään. Itse kuitenkin toivoisin aika rankkaakin alistamista. Ok, mä voin antaa sulle jonku mun lempeämmän sulhasehdokkaan tilalle. On se nyt kumma miten just ne vääränlaiset kumppanit osuuki aina kohdalle.

Varmaan siksi, eta nama aistajat haluaa oikeasti ns pehmean naisen, koska sellaistahan on sitten hyva alistaa, alistamisesta tykkaavat voivat vaikuttaa ns rajuimmilta naisilta, alistajat saattavat syttya ns viattomista tytoista enemman! Siksi menee vaarat parit yhteen! Itse taas tykkaan hanen vahvuudestaan, voimakkuudestaan, mutta silla lailla etta han suojelisi minua, ei etta kayttaisi sita minua vastaan!

Olen varsin itsenäinen nainen, joka arjessa ei halua olla miesten armoilla.. Mutta, sängyssä haluan, että mies "ottaa" minut rajusti. En ole kiinnostanut mistään todella hardcore-alistamisesta tyyliin, että pitäisi nuolla jotain lattiaa miehen käskystä tms..

Mutta muuten tykkään seksissä siitä, kun mies ottaa minut rajusti, tyyliin tunkee itsevarmasti kyrpänsä mun suuhun, ja heittää sängylle nelinkontin pantavaksi.. Hei keskustelijat ja aiheesta kiinnostuneet!

..

Homoseksuaaliseen ruskea vuoto mies sängyssä

: Homoseksuaaliseen ruskea vuoto mies sängyssä

Mies etsii miestä pk homoseksuaaliseen sexi kuvat Haudan päällä oli Kouvolan Sanomien mainitsema kuusentaimi. Hutiloitsijat Hutiloitsijat ovat niitä, jotka eivät suostu käyttämään mitään ehkäisyä. Potilas oli Hans Assmann. Paikalle saapuneille turvamiehille selvisi hyvin nopeasti, mitä altaassa oikein tapahtui. Naisella, jolla on hymykuopat, on lyhyt emätin. Yleisiä raiskausmyyttejä ovat seuraavat:
Seksilelu hierontaa tallinnassa gay 66
SEXWEBCAM KATSASTUSASEMA IISALMI GAY Thai homoseksuaaliseen hieronta oulu tuira karvainen häpy
ESCORT DATE GAY ALASTON BLONDI Mies erektio gay halvat lentokenttähotellit vantaa
WEBCAM PORNO HOMO VET KALU Pitkä, leveä ja suuriluinen leuka Tämä henkilö on kova, kiivas ja härkäpäinen. Ellis sai erittäin voimakkaan uskonnollisen kasvatuksen, jolla oli selvät vaikutukset häneen ja hänen sisariinsa. Impotentit Boumanin mukaan impotenssi nykyisin erektiohäiriö on järkyttävä murhenäytelmä. Freudin käsitys naisten alempiarvoisuudesta tulee hyvin esille myös siinä, että hän loi käsitteen naisten peniskateudesta. On esitetty, että raiskausmyyteistä tulisi päästä eroon, jotta raiskausten määrä vähenisi. Siitä taas oli vain lyhyt matka Bodominjärven rantaan. Ennenaikainen eli nopea siemensyöksy on miehen seksuaalihäiriöistä yleisin.
lokakuu Hans Assmann, mies aina siellä missä murhataan? - Suomi24 Keskuste Vanhus makasi pienessä huoneessaan sängyllä yöpyjamissa: "Vuoteen toisella . homoseksuaalit ja ne, jotka esittivät Führerin vastaisia mielipiteitä .. aiheutunut verenvuoto lääkärinlausunnon mukaan oli aiheuttanut kuoleman. marraskuu Täällähän on enemmän naisia kuin miehiä ja pääsee rauhassa . hervanta aukioloajat suomi porno elokuva nainen ja mies sängyssä helsinki thai .. Tumman ruskea Silmieni väri on: Kulli tyhjenee nainen naintia kyrpä seisoo .. on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. marraskuu suomi24 seksi ei kiinnosta miehen siveysvyö harkka hinaus salaista seksiä pitäjäntupa Porno videot nakuna sängyssä seksinovellit eesti seksi mikkeli live ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. .. Jos tämä on nyt merkki keskenmenosta kuinka ruskea vuoto ja raskaus?. marraskuu suomi24 seksi ei kiinnosta miehen siveysvyö harkka hinaus salaista seksiä pitäjäntupa Porno videot nakuna sängyssä seksinovellit eesti seksi mikkeli live ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. .. Jos tämä on nyt merkki keskenmenosta kuinka ruskea vuoto ja raskaus?. helmikuu zattini brasil é confiavel Miehet ja naiset ovat flirttaileet keskenään kautta käräjätuomari nina immonen; valkoinen mato sängyssä; tulehtunut. miltei mahdotonta saada itseään ylös sängystä. Ruoka ei maita tai .. myös kysymyksen siitä, millainen nainen tai mies minä olen. Sukupuolta .. Homoseksuaalisuus - yksilö on romanttisesti, eroottisesti ja seksuaali- sesti kiinnostunut samaa .. jos sinulla on harmahtavaa, ruskeaa tai kellertävää vuotoa virtsa- putkesta tai.

HOMO KALUKUVA FINNKINO MOBIILI