Latest Posts

Homoseksuaaliseen vaimo vieraissa luvalla bb suomi seksi

homoseksuaaliseen vaimo vieraissa luvalla bb suomi seksi

.. SEKSI KAMERA ALASTON HOMO SEKSI

Homoseksuaaliseen vaimo vieraissa luvalla bb suomi seksi

Minka ihmeen takia sa taalla palstalla kirjoittelet miesten paremmuudesta? Haastaaksesi riitaa naisten kanssa vai? No ei kuule onnistu!

Kylla se vaan on niin, etta nainen ja mies ovat luonnostaan fyysisesti erilaisia, ja suurin osa miehista arvostaa tuota eroa suunnattomasti. Tollaisella asenteella kylla ihmettelen, mikali koskaan paaset noita eroja katsomaan sen lahempaa maksamatta! Yleisessä tiedossa on, että Albert Einstein kehitteli suhteellisuusteorian. Yllättävää kuitenkin, että kun Allu erosi korkeammin koulutetusta vaimostaan, hänen älynlahjansakin hupeni..

Sen jälkeen miehestä ei irronnut mitään mainittavaa. Siihen aikaan naiset eivät "saaneet" olla fiksumpia kuin miehet, toisin on onneksi nykyään.

Taisi Allu vain toimia vaimonsa äänitorvena. Ovat näköjään tuupanneet sinut avohoitoon ja lääkkeetkin on ottamatta. Hoh hoijaa, mikä järjen juoksu. Kiitos tästä hauskasta viestistä, ei kaikkea pidä ottaa vakavasti, ennen luultiin vaikka mitä ja eiköhän ne naisetkin silloin uskoneet vaikka mitä: Joo tuohon aikaan ei tiedetty säteilyn vaaroja.

Aika outoa ettet ole vahvaa naista tavannut. Minusta sinä et kyllä vaikuta lainkaan vahvalta, päinvastoin. Vahvat ihmiset kunnioittavat toisia ihmisiä, niin naisia kuin miehiäkin. Vahva mies ei sortuisi tuollaiseen arvosteluun. Miksi muutenkaan on mielekästä arvioida missä asioissa jompikumpi sukupuoli on parempi? En kiistä sitä, ettetkö ehkä olisi älykäs. Mutta viisautta en sinussa näe lainkaan ainakaan tämän tekstin perusteella.

Minulla on korkeampi älykkyysosamäärä kuin miehillä keskimäärin. Osaan käsitellä ihmisiä paremmin kuin miehet yleensä, ja osaan valehdella paremmin kuin kukaan mies. Osaan käyttää seksiä aseena miehiä vastaan, kukaan mies ei ole vastaavaan pystynyt minun kohdallani. Saan ilmaisia ruokia, juomia ja jopa kyytejä pelkästään olemalla minä, hymyilemällä ja vähän räpsyttelemällä silmiä.

Minäkin olen korkeassa asemassa, olen arvostettu ja minulla on omaisuutta ei paljon, mutta sen verran ettei tarvitse murehtia. Miksi sitten vaivauduit vastaamaan, jos ei muka häirinnyt. Miksi sinun piti puolustella jopa älykkyyttäsi, mielestäni juuri se ei ollut erittäin älykästä. Heh, on jännä juttu tuo miesten uho. Itse terveydenhuoltoalalla olen tullut siihen tulokseen, että nainen on todellakin se, joka kestää näitä sairaalassa tehtäviä tutkimuksia miehiä paremmin.

Useammin se on mies, jota alkaa heikottamaan. Hyvin usein vastaan tulee mies, jolle kylmä hiki nousee otsaan, naama valahtaa kalpeaksi. Kerran kohdalleni sattui sellainen Toni Halmeen kaltainen ja kokoinen uhoaja. Ja kun mies siinä veren nähdessään meinasi pyörtyä, hän selitteli sitä sillä, kun ei ole syönyt mitään sitten edellisenä iltana. Ja kyllä sitä ollaan naurettu. Ihan vaan aloittajan tekstiin, niin mun mielestä miehen pitääkin olla fyysisesti vahvempi.

Enkä näe siinä mitään kateuden aihetta. Mua se ei ahdista, mutta musta tuntuu, että korjoittaja on itse joutunut naisen alistamaksi niin pahasti, että yrittää mollata naista sovinismin avulla. Kirjoittaja tekee itsestään pienen reppanan, joka olisi todennäköisesti niin vietävissä, että ihan pahaa tekee.

Ihan 5-vuotiaan tasolla uhoo, kuinka hänen isä on vahvempi, kuin kaverin isä. Sitä en voi käsittää, että millainen mies oikeesti tuntee tarvetta verrata omaa vahvuutta naiseen? Voiko mies enää alemmas vajota? No joo, lisäämällä siihen vielä väkivallan. Juuri tuo sana kertoo sen, että ihmistä sinä et osaa arvostaa. Oli kyseessä sitten kumpi sukupuoli tahansa. Nainen taas kokee kivun aivan eri tavalla, eikä juurikaan valita. Ja tuo tuttavani on itsekin mies: Naiset ovat parempia henkisissä asioissa, kuten kouluissa ja johtotehtävissä.

Miehet ovat parempia fyysisissä asioissa, kuten moukarinheitossa ja painissa. Tytöt pärjäävät yleisesti koulussa paremmin ainoastaan heikkoutensa vuoksi.

Pojat ovat vaan sen verran vilkkaampia, että niitä kiinnostaa muut asiat enemmän. Eli tytöt eivät uskalla sanoa EI! Kuitenkin kaikissa lasten älykkyyskilpailuissa esim.

Psykologiset tutkimukset kertovat, että miehet ovat yleensä naisia lahjakkaampia matematiikassa, naiset taas ovat yleensä miehiä lahjakkaampia esimerkiksi kielissä. Pojat eivät pärjää kouluissa, koska ovat henkisesti heikompia. Matematiikassakin pärjäävät tyttöjä huonommin, tytöillä on siinäkin parempi keskiarvo. Myös johtajina naiset tekevät parempaa tulosta. Miehet tekevät taas parempia tuloksia urheilukentällä, eli miehet pitäisi laittaa tekemään kaikki fyysiset työt, alkaen siivoamisesta ja naiset töitä johtamaan, näin se olisi luonnollisinta.

Tytöt ovat keskimääräisesti poikia lahjakkaampia kielellisesti. Ihan vaan sen takia otin esiin, kun oli sitten pakko vetää tuo matikkakortti. Ja aivan kuten miehen ja naisenkin välisillä eroilla, sillä ei ole yhtään mitään älyllistä merkitystä, koska matikka ei ole sen fiksumpi juttu kuin äidinkielikään Kannattaisiko ehkä keskittyä yksilöihin eikä yleistää ja alkaa puhua asian vierestä? Tuolla kirjoittelit, että matematiikka kilpailun voittaa AINA mies..

Ehkä olet joutunut joskus naisen alistamaksi ehkä jopa tietämättäsi ja siksi ajattelet nyt noin kornisti. Elämä kasvattaa ja opettaa!

Ei ole miehen voittanutta! Ettekö muuta löytäneet alkuperäisen kysyjän viestiin vastausta kuin lapsentekemisen? Joku toi esiin ettei biologiaa saa ottaa vertauskohteeksi.

Lapsenteko ei ole biologiaa vai onko? Kyllä se mies sitten keksii. Jos tekniikka kehittyy niin kuin kerroit, on teillä miehillä varmaan kauhean hilpeetä olla ilman naista ja homoseksuaalisuus kukoistaa. Vai mitä mieltä muut? Mua kylla aina ihmetyttaa kaikenlaiset naistenvihaajat ja miestenvihaajat. Mika saa miehen vihaamaan naisia tai naisen vihaamaan miehia? Tasta vois varmaan aloittaa ihan uuden ketjun. Blaa ja vielä kerran blaa. Tässä referaatissa tosin oli vähän korkeampi älykkyystaso kuin alkuperäisessä, mutta sallittakoon se.

Taidan mennä ostamaan mansikoita. Tosimies vie mummolleen kukkasia kesäpäivänä. Jotain sellaista, jota ei rajoittuneempi mieli kykene edes tunnistamaan. Ei vahvan ihmisen tarvitse huutaa että olen vahvempi kuin sinä. Moni kokee esimekkisi mukaisella tavalla ajattelevan ihmisen rajoittuneena heikkona, ja ennen kaikkea pelokkaana marisijana. Vahvuus on korvien välissä eikä nopeudessa. Ihanaa, että on olemassa rikkaitakin miehiä.

Olen työpäällikkönä xx-firmassa, jossa minulla on alaisina 23 työnjohtajaa. Työnjohtajista 10 on naisia. Voin sanoa, että nuo naisjohtajat ovat huonompia kuin miesjohtajat. Myös työntekijöille järjestetyissä mielipidekyselyissä. Hallituksesta 6 on naisia. Esimieheni on nainen, mutta en kuitenkaan pidä häntä huonona esimiehenä.

Yhteistyömme toimii hyvin ja kunnioitan häntä, mutta hän voisi olla paljon parempikin. En ole katkera, siitä että hän on minun yläpuolellani. Itse en voi tuolle paikalle päästä, koska koulutukseni ei ole sellainen. Olen pikkuhiljaa savustanut tästä firmasta naisia pois ja hyvällä menestyksellä, eikä kukaan ole jäänyt katkeraksi.

Osaan tehdä sen niin hyvin, ettei kukaan huomaa mitään. Sama homma jatkuu edelleen ja eiköhän tuo ylin pomokin tässä firmassa piakkoin saada vaihtoon. Tuo ylimmän pomon paikka on ollut aika tuulinen. Paras pomo on ollut kas kas MIES, mutta hän on jäänyt jo eläkkeelle. Juuri taisi tulla tutkimus, jonka mukaan naisjohtajien yritykset pärjää paremmin. Parhaiten pärjäävät ne, joissa myös hallituksen pj on t-johtajan lisäksi nainen. Tutkimuksen teettäjä saa yleensä haluamansa tuloksen ajamaan omia etujaan.

Minusta jotenkin tuntuu, että miehet pelkäävät sitä että nainen on heitä parempi. Se on muuten ihan totta, että naisten johtamat yritykset menestyvät paremmin. Tutkimus oli helsingin sanomien teettämä ja löytyy eilisestä lehestä ti Äitisi on epäilemättä varmaan nainen, vai onko?

Eikö kyseisessä tutkimuksessa todettu että joka kuudes johtaja naisjohtaja. Luulenpa että jos käännettäisiin tutkimus ja todellisuus päälaelleen, eli miesjohtajia olisi vähemmän, tulos olisi myös päinvastainen.

Faktahan on se, että miesjohtajien suuressa massassa on helvetisti huonoja johtajia, varmasti prosentuaalisesti enemmän kuin naisia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että naiset olisivat parempia. Ymmärrän hyvin, että sillä alalla miehet pärjää paremmin kuin naiset.

Entäpä tämä tuore tutkimus naisjohtajien paremmuudesta? Oli varmaan maksettu tulos? Kuinkas monta naisten johtamaa suuryritystä oikein mukamas on. En tiedä itse muuta kuin marimekon ja sen suuruus on johonkin nokiaan tai metsäyhtiöihin aivan toista luokkaa. Tutkimuksessa hyvyytenä pidettiin vakavaraisuutta.

Tuloksentekokyky lienee kuitenkin suurin mittari. Naiset taas pitävät itseään aina "oikeasti parempina" mutta miehet ylipäänsä ottavat kovimmat riskit ja lähtevät ns. Lienee silti turha täällä kovin paljon jupista kun täällä ei mitkään johtajat kirjoittele. Tekijät eivät kummastakaan sukupuolesta ehdi täällä rääkymään. No, nykyään naistenkin on sallittu käyttää aivojaan muussakin kuin kodinhoidossa. Ajat ovat muuttuneet ja muuttuvat nopeaa vauhtia.

Naiset valtaavat korkeakoulut, professuurit, johtopaikat jne. Ei ihme, että jotain heikkoja miehiä alkaa pelottamaan. Vahvat ja fiksut miehet osaavat antaa arvon naisillekin, ja pystyvät näkemään nämä tasa-arvoisena kumppanina, työkaverina jne. Ei se siivoojan koulutus nyt taida riittää siellä siivousfirmassa kovin pitkälle, taidat rätti kädessä kulkea itse työpisteissä työpäällikkö.

Nokia Networksin johtaja oli Sari Baldaulf. Onko tarpeeksi suuri firma? Nokia on tehnyt verkkoliikennetoiminnassa huomattavia tappioita Baldaufin vuosina Niin tekivät noina vuosina kaikki muutkin verkkoja toimittavat yhtiöt, ei vain Nokia Networks. Hypekupla 3 Geestä puhkesi tulloin. Juuri tuolla lauseella, missä nimittelet ihmisiä feministinaudoiksi, todistat oman heikkoutesi. Et voi sietää sitä, että feministejä on olemassa. Ja se, että nimeät kaikki feministit tietyksi eläimeksi osoittaa sen, että olet luonteeltasi heikko ja vajaa.

Tiesitkö, että myös mies voi olla feministi? Onko hekin siis nautoja? Sinulla sovinistina on oikeus mielipiteeseen. SInähän tässä pilkkaat ihmisiä, joilla on oma mielipide naisasioista. Feministit eivät näemmä osaa perustella vastauksiaankaan. Eikä vastata alkuperäisen kysyjän väittämään.

Sokeana omalle 'ideologialle' yritetään puolustaa sitä viimeiseen asti, ilman mitään perusteita. Naistenlehdissä ei ilmeisesti kerrota perusteita asioille. On muuten jännää, että TUPO-neuvotteluissa miesten ja naisten palkoista päättä miehet. Onko siis ihme, että samaa työtä tekeville naisille maksetaan vähemmän palkkaa. Koska naista ei edes huolita saman pöydän ääreen.

Ja millä ne palkkaerot perustellaan? Siihen ei kukaan ole saanut vastausta. Mutta taitaa asiassa olla kyse pelkästään omasta ahneudesta. Ja ahneellahan on tunnetusti paskanen loppu. Kuten sanottu, ei feminismissä ole mitään pahaa, mutta sen takia ei pidä alkaa nimittelemään.

Se, joka korottaa äänensä on hävinnyt. Ehkä sairaalassa joku naislääkäri kursii sinutkin kasaan. Mies on samassa työssä parempi, nopeampi, tehokkaampi, sairastaa vähemmän, ei valita, taitavampi, susikappaleita vähemmän Parhaat voivat esittää vaatimuksia, kuten palkankorotuksia.

Vai miehet muka parempia ja nopeampia.. Tiedänpä muutamia työpaikkoja, joihin ei voi ottaa miehiä, koska nämä eivät hoida hommiaan, notkuvat tupakalla ja lusmuilevat muuten vain, kun työt on tehtävä tietyssä ajassa.

Tällöin on huomattu, että naiset ovat paljon tunnollisempia ja tekevät parempaa jälkeä, joten miehet eivät pääse haastattelua pidemmälle, kiitos ja näkemiin, otamme yhteyttä jos tulee aihetta. Aloittaja kasvattaa ehkä lapsen ensimmäisen vuoden ajan, mutta kukas sen lapsen miehen maailmaan saattaa ellei nainen, ja ellei naista ole, missä kasvatatte ne tieteen teille miehille tulevaisuudessa kehittelemät munasolut?

Kehitteleekö tiede teille myös kohdun ja synnyttimet? Onko miehillä oikeesti noin huono itsetunto, että sitä egoa pitää pönkittää nimittelemällä naisia. Mieshän on pahempi feministi, kuin nainen konsanaan.

Eipä suakaan olis ehkä parempi niin, sovinistiksi kun synnyit! Vai voivatko miehet synnyttää? Tekniikka tulee avuksemme tässä asiassa.

Synnyttämisen te olisitte ekana meille lykänneet jos olisitte voineet. Taidatkin olla homo, jos naisia vain synnyttämiseen tarvitset. Ilmeisesti olet katkera kaapissaolostasi, kulissielämästäsi ja miehenpuutteestasi? Tuntuu siltä että miehet synnyttävät. Ne miehet jotka synnyttyvät, synnyttäisivät perseestä ja siitä voimme päätellä mistä syntyy kusipäisiä kakaroita,kuten tämän ketjun aloittaja. Saanen huomuttaa "täydellistä" MIEStä. Nauta on eläinlaji aivan kuten muutkin eliömaailman eliöt.

Jos haluat tällä termillä viitata suoraan naiseen on korrektimpaa käyttää sanaa 'lehmä'. Ja jottei asia jää sinulle epäselväksi, sinä olet 'sonni'. Tokihan tästä mielipiteestä joku sonni vetää herneen nenään, mutta tätä tosiasiaa ei voi kiistää Argumenttien puuttuessa siirrytään toissijaisiin argumentteihin.

Se ei ole voitto. Se on saivartelua ja häviö teille. Se ei ole yllätystulos. Jos sulla olis jonkinlainen itsetunto et kirjoittais tommosta. Ei ois mitään tarvetta. Ootko myös suihinotossa ja perseenantamisessa naista parempi?

Sinun on oltava voimakas, nopea ja älykäs pärjätäksesi naiselle. Jotta nainen pärjää miehelle, tarvitaan vain perusjuttuja. Kuten "Sanokaapa yksikin asia, missä naiset ovat miehiä parempia, tai voittaa miehen. Edellisen "Sanokaapa"-lauseen loppuun ei tule kysymysmerkkiä, sillä se ei ole kysymyslause. En mä tiedä paremmuudesta mutta naiset on ihan.. Oon rakastanu kaikkiin naisiin. Kyllä miehet on paremman näkösii ja söpömpiä.

Ai miksi ex - juuri siksi. En jaksa koko diipadaapaa lukea, mutta silmiini osui tuo vetoomus siihen että pian kaksi miestä voi saada keskenään biologisen lapsen Mutta siihen edelleen tarvitaan naista.

Miehellä ei ole kohtua ja kieltämättä hirvittää ajatus että joutuisi veitikan nokasta lapsen ulos tunkemaan. Meillä on vaimon kanssa maatila ja maalla yleensä työt on jakautunut naiselle ja miehelle tasan Nainen hoitaa elukat navetassa ja mies tekee konehommat Mutta voin sanoa että meillä vaimoni on kyllä niissä konehommissakin parempi. Minä ehkä tiedän paremmin niiden tekniset tiedot tms, mutta vaimon okun päästää pellolle niin tasan tarkempaa jälkeä tulee Naiset tietäen tasaistajälkeä tulee, kun ne irti päästää.

Avioeroissa tämän useimmiten huomaa. Luin muistaakseni eilen duunissa kauppalehdestä, että naisten johtamat suuryritykset menestyvät paremmin kuin miesten!

Kaikki tunnusluvut liikevoitto,omavaraisuusaste jne. Ja kaikkein parhaiten menestyivät artikkelin mukaan ne yritykset, joissa on nainen sekä tj: Moni reagoi siihen niin vakavasti ja tosissaan, ja haluttu efekti toteutui. Tällaiset matalaotsaiset väittämät tulisi jättää ihan oman onnensa nojaan. Kirjoitus huokuu ehkä tekijänsä omaa huonoa itsetuntoa, epävarmuutta ja alemmuutta.

Jos on sujut itsensä kanssa ei tarvitse pönkittää egoa moisilla yksiuloitteisilla kvasitotuuksilla jollakin netin keskustelupalstalla.

Onneksi älykkyttä ja lahjakkuutta on niin montaa eri lajia, ja keinoja niiden mittaamisen useita. Tietysti miehet voittavat jos mitataan menestystä nyrkkeilyssä, painonnostossa tai pikajuoksussa. Siihen itsestään selvyydet taitavatkin loppua. Analyysisi mukaan asetat itsesi itsestäänselvyytenä muita paremmaksi?

Tutustu Feministi-palstaan ja mitä he yrittävät pönkittää? Yksiulotteisia totuuksia ja rankkaa yleistystä.

Vai olet sinä onneton miehenrääpäle naisia parempi, ja että vielä älyäkin - kirjoituksesi perusteella älysi on ainakin hyvin piilotettuna. Olisikohan se niitä piileviä kykyjä, joita sinulla tuntuu olevan enemmänkin: Vai että olet jokaisen naisen voittanut, fyysisellä tasolla varmaan näin onkin, mutta henkinen puolesi tuntuu ryömivän jossakin pohjamudan ja utopian välimaastossa. Voit vielä tulla hämmästymään kuinka moni nainen sinut voittaa ainakin henkisellä puolella: Mies joka nimittelee naisia naudoiksi ei voi olla mitään muuta kuin raukka, joka ei ole koskaan naisen lähelle päässytkään.

Kateellinen olet, koska et ole päässyt koskaan heppiä kastamaan: Nyt sitten katkeruuksissaan uhotaan ja luullaan vielä että joku tuohon harhaasi älykkyydestäsi ja suosiostasi uskoo: Uskon täysin että naiset suorastaan lankeavat jalkojesi juureen, kun heitä naudoiksi nimittelet: DDDD Etkös tiedä että ihminen joka netissä itseään kehuu, on aina pelkuri raukka, joka ei uskalla reaalielämässä edes toista ihmistä silmiin katsoa: Sinut ainakin voitan koska hyvänsä - moukka on helppo nakki: Lue tekstisi uudelleen läpi ja katso peiliin.

Miehet ovat ylipäätänsä kaikki ihan mukavia, mutta joukkoon mahtuu aina myös jokunen orangutangin tasollakin oleva. Mietipä sitä ja katso peiliin Naisen logiikkaa - niinpä niin Kai kuulit uutisista, kuinka naisten johtamat suuryritykset menestyvät miesjohtoisia paremmin, olisikohan se sitä naisen logiikkaa????? Aurinko paistaa ja kesä on.

Vesi liplattaa ja aallon pinta värisee,kun heinät huojuu pellossa. Jokainen ollaan täällä vain hetken aikaa. Nautitaan siitä mitä meillä on muistetaan että emme elä ikuisesti. Elämä järjestää yllätyksiä kuten sairauksia ja onnettomuuksia joissa viisainkaan lääkäri ei voi kuin yrittää auttaa.

Pydähdy hetkeksi miettimään mikä sinulle on elämässä tärkeintä uskon että aika pienet asiat tekevät sinut onnelliseksi Hyvää kesänjatkoa. En jaksa tällaisella päätäni vaivata enempää. On mukavampaakin tekemistä, kuten nauttia ihanien ystävien, vanhempieni tai poikaystäväni seurasta. Onneksi minun miekkoseni on ihana. Naiset muuten ovat parempia pitämään itsestään ja muista huolta. Yksinelävät miehet kuolevat usein naisia aikaisemmin. No jo,viimeks lapsena oli yhtä hauskaa. Sä oot huonompi naista,kun et ole kasvanu aikuiseksi.

Imetkö vielä tuttia vai sideharsovaipan kulmaa? Tissiä et ainakaan ole saanut tarpeeksi,meinaan rintaruokinta on jäänyt vähiin sun kohdallas. Onnee vaan ja pitkää ikää sulle. Mitä hauskaa Aku Ankassa muka on? Sillä et kai tosissasi tällaista soopaa kirjoita?! Naisten oikean ja vasemman aivopuoliskon välillä on paremmat yhteydet kuin miehillä, joten naiset ovat pääsäntöisesti parempia tekemään useaa asiaa yhtä aikaa.

Miehet taas pystyvät keskittymään yhteen asiaan kerralla. Siksi naiset ovat parempia esimerkiksi perheen arjen pyörittämisessä. Meissä kaikissa on kuitenkin eroja genotyypin ja fenotyypin suhteen joten pelkästään sukupuoli ei ratkaise yksilön älykkyyttä. Naiset eivät pysty hoitamaan edes yhtäasiaa kunnolla. Sitä selitellään sillä että kaikissa on eroja. Onhan se totta, että miehet saavat parempia tuloksia urheilussa, voimassa, nopeudessa yms.

Eihän ladallakaan lamborghinia päihitetä. Sosiaalisesti mun mielestä naiset ovat paljon aidompia kuin vastakkaissukupuolensa.

Joillain miehillä tuntuu olevan aina seurassa hirveä pätemisen tarve ja se näkyy oman egon pönkittämisenä sekä toisten alistamisena. Sekä yleensä jos mies kertoo tunteistaan, lätkäistään heti homon leima otikkoon ja nauretaan päälle. Naisilla tätä ongelmaa ei ole. Naisilla ei ole pätemisen tarvetta? Käynti optikolla usein riittää on joku sanonut. Jos siihen ei naisilla ole tarvetta, niin kurkkaa feministipalstaa.

Totta toi, että naiset eivät saa homonleimaa otsaansa. Onko hän yhtä tyhmä kuin muutkin naiset? Taitaa olla äitivihaa koko sun vaahtoaminen, ni, ei se mitään, jos sen tietää Naiset ovat useissa asioissa paljon miehiä parempia. Pistäkää ihmiset jo pää perseeseen. Eiköhän viesti ollut vain puhdas provo?

Sukupuolet ovat erilaisia, ja molemmissa riittää erilaisia yksilöitä! Tähän nyt kyllä pitää sanoa, että itsekin olen hyvin palkatussa ja korkea-arvoisessa ammatissa. Ei miehet aina vie niitä "parempia" työpaikkoja. Sitä paitsi, se mikä minulle lääkärin ammattitutkinto on hyvä ammatti, ei välttämättä sovi toiselle ollenkaan. Et ajatellut tätä lainkaan. En myöskään luule olevani yhtään viisaampi, kuin kukaan muukaan. Minä tiedän sairaanhoidollisista ja terveyteen liittyvistä asioista paljon ja sitten taas jostain tiedän vähemmän.

Mitäpäs sinä tiedät esimerkiksi ihmisen anatomiasta??? Kaikki me emme voi kaikkea osata ja se on jo viisautta, että pystyy myöntämään joskus olevansa "huonompi" kuin joku muu. Taidat olla niitä ihmisiä, jotka tulevat vastaanotolle, ja miettivät, että mikä mättää kun masentaa ja stressaa. Joskus pitää mennä itseensä. Mitenkä kävisi jos sinut laitettaisiin esimerkiksi päiväkotiin sosionomiksi päiväksi? Tulisitko toimeen tiimisi ja koko päiväkodin kanssa? Pärjäisitkö erityislasten kanssa yksin?

Tai tule sinä tänne, minun pöytäni taakse tutkimaan sairaita ihmisiä ja tekemään heille diagnooseja, niin minä katselen vieressä. Luulenpa että väärät reseptit lähtisivät liikkeelle, ja ihmiset saisivat väärää tietoa. Et voi sanoa noin, että Olet Kaikessa Parempi. Lääkäriksi opiskellaan, ihan kuten suureen osaan muuhunkin ammattiin. Ja opiskelun ja käytännön harjoittelun myötä ammattitaito kasvaa. Lääkäriksi voi siis opiskella myös mies. Ihan siinä, kuin nainenkin. Et sinäkään maallikkona osaisi kirjoittaa reseptejä ilman koulutusta, jos edes lääkäri oikeasti olet.

Joten tuo vertaus sosionomista ja lääkäreistä oli todella kaukaa haettu. Ehkei alkuperäinen sitä tarkoittanutkaan. Muuten olen aloittajan kanssa täysin eri mieltä kyseisessä asiassa, ja omat väittämänikin olen pariin otteeseen tuonut esiin.

Eikä niihin ole vastaväitettä tullut! Minähän selviän vain helpommalla, kun mies osaa tehdä kaiken paremmin. Tehköön sitten, minä katselen sujuvasti vierestä. Jos itse viitsit nähdä vaivaa asian todistamisesssa, se on sinun asiasi. Minulle sopii hyvin nykyinen olotila. Voi sua kun sä tänne kirjoitat tollasen provon. Olet kunnon sovinisti, niin kuin me kaikki miehet, ne äidin pikku tossukatkin jotka eivät uskalla tuota ääneen sanoa.

Siitä sitten tulee ne avioriidat, kun akka vallan ottaa ja lapatossussa herää mies. Sitten se ottaa kirveen tai haulikon, ja lopputuloksesta saatte lukea rikospostista. Montako miestä tarvitaan vaihtamaan keittiön lamppu, ei yhtään tiskatkoon akka pimeässä.

Kohta ne kirjoittelee femarit tänne niitten pehmomiehistä omista pussukoista ja käskee mun mennä lääkäriin, mutta se johtuu vaan siitä että ne ovat heikkoja ja kutsuvat mua kanssaan voimaan pahoin. Pura nyt vihaasi akka ja kirjoita tänne niin paljon kuin haluat, se helpottaa sua. Vaikka en lue sitä koskaan sitä avutonta ripellysyritystäsi, saatikka että alentuisin vastaamaan. Perustakaa feministinen lesboyhteisö ja muuttakaa sinne jos ette totuuksia kestä.

Ensimmäinen lapsemme syntyi vaikeasti vammaisena. Naisilla on säälivä asenne vammaisia kohtaan. Säälivä asenne vammaista lasta kohtaan on erittäin ärsyttävää ja loukkaa lapsen vanhempia. Miehet osaavat suhtautua vammaiseen ihmisenä ja yksilönä, kuten keneen tahansa. Samaa mieltä ovat useimmat tuttavamme, joilla on vammaisia lapsia.

Jos olen esimerkiksi tyttäreni kanssa jossain kahvilassa, jossa on naismyyjä, niin hän katsoo tiskin takaa pelokkaana ja miettii mitä ongelmia tästä saattaa seurata. Jos taas tiskin takana on mies, niin hän hymyilee ja voi esimerkiksi jutella tyttäreni kanssa jotain, jos kiireiltään ehtii. Jokatapauksessa palvelu on parempaa. Se että lapsi on vammainen EI tarkoita sitä, ettei lapsi voi olla onnellinen. Meidän perheessä vanhin lapsemme on ehdottomasti koko perheen onnellisin ja mahtava ilopilleri.

Eikä minua tippaakaan itketä, että tyttäreni syntyi vammaisena. Hän on minulle yhtä rakas ja tärkeä kuin muutkin lapseni. Hän on erilainen kuin muut, mutta mitä sitten. Tästä asiasta voisi luetella kymmeniä esimekkejä, siitä miksi mies suhtautuu vammaiseen paremmin kuin nainen, mutta en nyt viitsi. Koko homman ydin on siinä, että naisen täytyy tutustua vammaiseen kunnolla, ennenkuin hän avautuu. Miehellä tätä tutustumisaikaa ja ennakkoluuloisuutta ei ole, jolloin lyhyen tuttavuudenkin aikana tapahtuu sosiaalista kanssakäymistä.

Vammainen poika on silti parempi kuin vammainen tyttäresi. Edellisen naisen asialliseen vastaukseen päätit sitten katkerana feministinaisena?

Eihän miestä saisi nainen puolustaa. Meissähän et SINÄ "sekin" näe mitään hyvää. Naiselle, joka toi tämän oman näkemyksensä vammaisnäkökulmasta esiin toivotan Erittäin Hyvää ja Lämmintä Kesää. Minä keskustelun avaaja kirjoitin viestin tuosta vammaisnäkökulmasta. Ja olen edelleen mies! Minäkin olen muuten mies.

Vammaiset ovat hyviä tyyppejä ja usein paljon positiivisempia ja avoimempia ihmisiä kuin "terveet", ja omia ainutlaatuisia yksilöitä. En kuitenkaan sen enempää ota tässä kantaa vammaisiin ja siihen, miten heihin ihmiset suhtautuvat, vaikka omat kokemukseni ovat aivan erilaisia kuin sinun. Enemminkin minua hirvittää suhtautumisesi tyttäreesi, hänkin on kuitenkin nainen. Jos lausut täällä näin kammottavan naiveja kommentteja naisten huonommuudesta, niin ethän kuitenkaan tosielämässä sovella ajatuksiasi myös tyttäreesi Eikä ajatukset terveitä ole myöskään poikien suhteen.

Erittäin taitavaa provosointia, siinähän miehet ovat lähes voittamattomia Ihmiset ovat yksilöitä, eivät pelkkiä oman sukupuolensa edustajia. Entä kuka on sanonut, että vahvuus ja älykkyys kulkevat käsi kädessä?

Tuntuu mielenkiintoiselta väitteeltä, että olet älykkyytesi vuoksi sekä miesten että naisten suosiossa. Arvostustahan älykkyydellä on varmasti helppo saada, mutta varsinaisesti siihen, kuinka paljon sinusta pidetään ihmisenä, se tuskin vaikuttaa. Elleivät sitten kyseiset henkilöt ole pinnallisia -ja mitä se sitten ihmisen älykkyydestä kertookaan Kyllä älykkyydellä on paljonkin vaikutusta siihen, kuinka paljon ihmisestä pidetään.

Älykäs ihminen osaa käyttäytyä siten kuin vastapuoli tiedostamattaan toivoo. Älykäs osaa siis ovelasti käyttätyä niin, että häntä pidetään mukavana ja hänestä pidetään. Tässähän se tuli taas todistettua. Mies voi ehkä olla se "talon pää", mutta nainen on AINA se kaula, joka sitä "päätä" kääntää! Ja toinenkin asia tuli todistettua.

Noin kirjoittaa vain mies, jolla on huono itsetunto ja joka pelkää naisia. Ja vielä leikkii välillä akanhakkaajaa, vai olisiko peräti akanhakkaama!? Nainen on ja tulee aina olemaan joka asiassa parempi kuin mies. Eihän ihmisiäkään olisi ilman naista. Käytännössä vielä pitää olla se siittiö mutta sehän saadaan "lypsämällä" ja nainen voidaan hedelmöittää ilman miehen apua. Teoriassahan miestä ei tarvita kloonaustilanteessa enää ollenkaan.

Miehet ovat katoava luonnonvara luettu Tieteen Kuvalehdestä jokin aika sitten. Tyydyttämiseenkään kun ei enää tarvita miestä. Sitä varten on olemassa dildot. Yritä lypsää sitä dildoas. Munasoluja kehitetään jo teknisesti tehtäväksi. Sinä sitten uskot tuohon ameriikkalaiseen pinnalliseen hapatukseen, joka kulkee nimellä tieteen kuvalehti.

Se on niin pinnallista kuplaa, kuin mikä tahansa saippuasarja, vain pinnan raapaisua, ja perustuu olettamuksiin ja keksittyihin tutkijanimiin. Lue mieluummin vaikka Aku Ankkaa ja vedä johtopäätöksesi sieltä totuuksina.

Nyt kaikki sertifikaatit ja lait jne pitää tehdä miessukupuolta suosiviksi. Varsinkin kun tiedetään että miehiä on esim. Naisena en suoraansanoen välitä hitustakaan siitä, että naisfyysikoita on vähemmän kuin miesfyysikoita.

Jos ja kun miehet matematiikan saralla paremmin ovat menestyneet, on sen faktan ääneen lausumisesta turha älähtää. Syitä miesten ansioitumiseen nimenomaan tällä alalla on monia, mainittakoon niistä yksinkertaisimpana miehen kiinnostuksen kohteet. Siinä missä teinitytöt pitävät vaatteista ja meikeistä, teinipojat sorkkivat ensiautojensa moottoreita, näin karrikoidusti ilmaistuna.

Fyysisesti mies on dynaaminen ja tasapainoinen, nainen useampiin tehtäviin erikoistunut. Näin ollen mielestäni on turha edes keskustella siitä, kumpi tässä vetää pidemmän korren molempien ollessa välttämättömiä.

Nyky-yhteiskunnan ihanteisiin miesten arvomaailma, tahdonvoima ja lujuus istuvat paremmin kuin naisten pehmeämmät arvot.

Sosiaalisen kyvykkyytensä nainen voi mielestäni parhaiten hyödyntää perhepiirissään, jossa luo turvaa ja lämpöä ympärilleen- Tämän katson lasten synnyttämisen ohella olevan naisen pääasiallinen tehtävä luonnonjärjestelmässä. Minkä takia naisen tarvitsisi hävetä sitä, että on erilainen? Miksi täytyy vakuutella, että kyllä me naisetkin, kun historiankirjat toisin todistavat? Minä ainakin olen ylpeä naisellisista arvoistani! Eikä tästä mielipidekirjoituksestani tarvitse vetää hernettä nenään, ja toivonkin ettei niin tehtäisi.

En tarkoittanut, että pidän naisia jotenkin miehiä huonompana, en, en, mutta ylistän sitä rikkumatonta erilaisuutta, jossa eri sukupuolia ei edes yritetä änkeä samaan muottiin. Naiset saavat ruveta fyysikoiksi, tai miksi hyvänsä tahtovatkin, ennenkaikkea, heillä pitää olla oikeus siihen. Jos he näillä aloilla niittävä mainetta ja kunniaa, he ovat suitsutuksensa ansainneet siinä missä menestyvät tiedemiehetkin, mutta keskustelu lähti väitteistä, jotka mielestäni pitävät suurilta osin paikkansa.

Älykkyys on suhteellista ja monille eri aloille suunnattavissa. Ehkä vertailun sijasta voisimme miettiä, mitä voimme sukupuolina toisillemme antaa niin, ettei kukaan jää mistään tarvitsemastaan paitsi. Hyvää kesää, kiitos ja Amen! Ei voi muuta sanoa kuin, että säälin sinua, sinun vaimoasi ja lapsiasi.

Oli sitten vammaisia tai ei, niin säälin kaikkia ihmisiä ja eläimiä, jotka joutuvat elämään lähelläsi ja sietämään tuollaista itserakasta ällöttävää ihmiskunnan epäsikiötä! Kyllähän ne naiset meidät miehet päihittävät monessakin asiassa. Kouluissa ja näemmä myös yritysten johdoissa, ei se minua haittaa. Taisivat alkuperäisen kirjoittajan munan siittiöt olla perseestä,koska tuloksena oli vammainen lapsi. Sääliksi käy vaimosi,joka lapsien kanssa kestää sinua,isoa aivotonta kakaraa.

Vaikka et henkilökohtaisesti minusta ja mielipiteistäni pitäisikään, niin kirjoituksesi perusteella syy vammaiseen lapseen on lapsen isän. Lähetitkö samalla terveiset kaikille vammaisten lasten isille? MIES, niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Tiedäthän itsekin älykkäänä miehenä, että kukaan ei pidä nimittelystä, ilmeisesti et sinäkään. Toivottavasti kutsut vaimoasi muulla nimikkeellä kuin feministinauta. Pidä mielipiteesi, mutta jätä nimittely, se ei kerro älykkyydestä, enemmänkin sen puutteesta.

Alkuperäisen kirjoituksen myötä vastaan että kyllä, sillä tuntuu, että sulla on kusta päässä, koska nimittelet naisia todella törkeästi. Tuolla asenteelle myös äitisi ja vaimosi ja tyttäresi ovat nautoja. Ja myönnä meille kaikille,että nyt sinustakin tuntuu pahalta ja kadut perseestäsi revittyä kirjoitusta tänne.

Kukaan muu mies jolla on vammainen lapsi,ei olisi niin idiootti kuten sinä. Sääli, jos asenteesi on tuollainen. Kirjoituksesi perusteella minua on rankaistu, koska sain vaikeasti vammaisen lapsen. No voin kertoa, että ei tunnu rangastukselta, eikä ole koskaan tuntunutkaan.

Olen aivan yhtä onnellinen kaikista lapsistani. Nyt kun viela keksit kuinka miehet voisivat lisaantya aivan yksineuvoisesti, niin voisit laittaa kaikki "naudat" seinustalle riviin. Olisi kylla suunnaton saali, jos et saisi noita huippumies geenejasi levitettya.. Ajatellaanpas koko systeemiä nyt näitten naurettavien "salainen agentti"-leffojen kautta.

Voi olla että mies on agenttina parempi kestävyytensä, voimansa yms yms puolesta, mutta mitä tapahtuukaan kun tulee aika listiä ihmisiä? Kuitenkin nainen pystyisi tappamaan miehen ilman mitään sen kummempia aatteellisia pohdintoja, puhumattakaan muista naisista.. Vähän kaukaa haettua ehkä, mutta tulipahan vain näin ensinnä mieleen.

Mikäli olet älykäs, kuten sanoit olevasi, tiedät varmasti, että kummassakin sukupuolessa on huonoja yksilöitä: Samoin kummassakin on hyviä yksilöitä. Siten kannattaa aina valita sopivin yksilö; ei koskaan ehdottomasti nainen tai ehdottomasti mies. Jos sitten jollain keinolla saataisiin testattua kaikki maailman ihmiset esimerkiksi voimassa, nopeudessa, älykkyydessä, terveydessä, näppäryydessä, ahkeruudessa jne, niin en menisi vannomaan, että kaikkien voittajaksi saataisiin mies.

Joihinkin osioihin kyllä varmasti. Maailmassa on valtavasti ihmisiä. Uskoisin, että suurin osa kummastakin sukupuolesta on melko huonoja, todella hyviä on vain vähän.

Tässä ei ole sukupuoli määräävänä tekijänä, vaan on tarkasteltava ihmisiä yksilöinä. Itseäni naisena ärsyttää feminismi, koska en koe tarvitsevani sitä. Minua hävettää työpaikkojen naiskiintiöt, ja häpeän naisia, joiden ainoa argumentti on "miehet sotivat, mutta vain naiset voivat synnyttää", tai "miehen euro on naisen 80 senttiä".

Vaikuttaa siltä, että kun nainen on jossain asiassa huono, hänen täytyy ryhtyä feministiksi, koska hän ei voi myöntää edes itselleen, että vika ei ole omassa sukupuolessa vs. Samankaltainen ilmiö on havaittavissa myös ihmisissä, jotka ovat ns.

Tarkoittaako se sitä, että et halua samoja oikeuksia kuin miehilläkin on? Feminismin ydinajatushan on taata samat oikeudet ja mahdollisuudet sekä miehille että naisille. Tämä ei tarkoita miesten polkemista tai aliarvioimista. Feminismi ei ole mikään sovinismin vastakohta ja hyvin väärin ymmärretty sana. Toki jotkut yksilöt on mennyt feminismissäkin liian pitkälle, mutta suuri kiitos kuuluu monille niille feministinaisille, jotka ovat jaksaneet taistella naisten aseman puolesta.

Ei miehet ole ilmaiseksi antaneet näytä kaikkia oikeuksia, joita esim. Esim tuo sinun mainitsemasi taloudellinen riippumattomuus tarkoittaa käytännössä sitä että yhteiskunta hoitaa miehen paikan perheessa ts. En hyväksy tällaista politiikkaa ja tätä tehdään mukamas tasa-arvon nimissä.

On kaunista puhua jostain tasa-arvon ihanteista kuitenkin tekojen ollessa toisenlaisia. Tietä tasoitetaan nyky-yhteiskunnassa naisille koko ajan suhteessa miehiin. Saako mies kilpailla samoin keinoin naista vastaan kuin toista miestä vastaan esim.

Kuka ne keinot määrää, naiset ja feministit vai? Feminismillä voi jossain sanakirjassa tms. Mitä enemmän naisia pääsee johtopaikoille yhteiskunnassa, sitä härsikimmin juuri he ajavat sukupuoliperusteisia sääntöjä ja juuri he suosivat omaa sukupuoltaan, korostavat sen paremmuutta jne.

Kyseessä ei ollut käsitteiden sekoittuminen. Toki haluan samat oikeudet kuin miehilläkin on, mutta minulla on ne, en tarvitse mitään äänitorvia huutamaan puolestani.

Otan oman paikkani tässä yhteiskunnassa itse. Olen kyllä nainen, se on fakta, mutta se ei ole mielestäni sen enempää ansio kuin taakkakaan. Olen ennen kaikkea yksilö! En ole johtoasemassa, mutta vaikka olisin, en todellakaan "härskisti ajaisi sukupuoliperusteisia sääntöjä, suosisi omaa sukupuoltani tai korostaisi sen paremmuutta".

Nimenomaan toivon, ettei sukupuolta otettaisi mitenkään huomioon. Ei sukupuolikiintiöitä, ei sukupuolihelpotuksia, ei mitään. Paremmuus ratkaisee, eikä se ole sukupuolesta kiinni. Jotenkin epäilen että ei niistä tisseistäsi maitoa heru, vaikka olisit kuinka läski ja rintava Taidat luulla ittestäs vähän liikoja??

Ilman naista et säkään olis syntyny tähän maailmaan! Etkä sinä ilman miestä. Eli ihan turha kukkoilla tällä asialla. Tulevaisuudessa ehkä, mutta kaikki täällä keskustelevat ovat saaneet alkunsa sekä mies-osiosta siittiö että nais-osiosta munasolu , joten tuo ei ole mikään ansio naisille, että kirjoittaja on syntynyt naisesta. Kivasti heitetty provokaatio sai mukavaakin keskustelua aiheesta aikaiseksi, mutta mielestäni tämän keskustelun taso on pudonnut jo hiekkalaatikolle.

Alun mukava agressiivisuus ei enää selvästikään pala kunnon liekillä, eikä älykkyydellä ole mitään tekemistä enää tämän keskustelun tasossa, jos oli alunperinkään. Ote provokaattorilta lipsahti jo invalapsikeskusteluun, machous tipahti välittömästi.

Taustalta paljastuikin heikohko lujaa ulkokuorta esittävä mammanpoika, joka on selkeästi saanut naisilta "turpaansa" ja nyt hetkellisesti purkaa vihaansa täällä äidin sylin puuttuessa. Mitä hänen älykkyyteensä tulee, niin henkilökohtaisesti en pidä häntä kovinkaan älykkäänä, koska hän ei kyennyt pitämään edes tätä keskustelua sen alkuperäisissä raameissa, vaan puolustelu lipsuu sinne tänne ja kyseenalaisiin todisteluihin, jotka eivät ole enää uskottavia.

Hetkittäin hän pystyy kyllä vastaamaan melko älykkäästikin, mutta noilla avuilla hän joutuu kohtaamaan elämässään hyvin monta itseään älykkäämpää henkilöä lähes päivittäin. Varmasti moni noista henkilöistä on naisia. Voin puhtaalla omalla tunnolla sanoa, etten ottaisi häntä yhtiöömme palkkalistoille, sen sijaan yhtiössämme työskentelee useita erittäin älykkäitä naisia hyvin menestyvästi erilaisten vaativien projektien parisa, tosin samoin myös miehiä.

Tuolla asenteella elämässään hän tulee saamaan useita kolhuja, koska hän on selvästikin hyvin itsekeskeinen, eikä pidä muita suuressakaan arvossa. Hän on emotionaalisesti hieman järkkynyt, eikä riittävästi pysty rakastamaan itseään, saatikka muita Siitä johtunee tuo oman egon korostustarve, jota hän ei ilmeisesti kykene miesvaltaisessa seurassa toteuttamaan, joten hän on ottanut aseekseen lyödä naista.

Toivon auringon paistetta myös hänen elämäänsä, ja kannustan häntä hyväksymään kanssaihmiset sellaisina kuin he ovat olkoonkin sitten miehiä tai naisia. Joskohan tämä keskustelu nyt loppuisi hieno viimeinen sana sinulta!! Muuten, miksi sinä et sitten ole kuin työpällikkö firmassa jossa työskentelet, tai konsernin johtaja, miksi esimiehesi on nainen?

Hän on sinua älykkäämpi, parempi ja voimakkaampi, siksi. Ja hän on kertomasi mukaan nainen. Miksi et ole työpaikkasi hallituksessa, koska sinne ei työpäällikön älykkyysosamäärällä ja avuilla päästä. Miksi työskentelet muille, koska älykkyytesi ei riitä oman menestyvän yrityksen aikaan saamiseksi. Kerrot, ettei koulutuksesi riitä? Eikö sinulla ole päätä kouluttautua? Eihän se ole mikään urheilulaji, työ tms jota kumpikin sukupuoli voisi tehdä Höh, no mitä sitä selvää asiaa täälä jauhamaan, kaikkihan sen tietää, jopa naisetkin, että mies on luomakunnan kuningas.

Siellä taitaa kirjoitella joku elämäänsä kyllästynyt katkera mies? Oletko toistuvasti tullut naisien hylkäämäksi? Elämäsi on varmasti hyvin surullista.. Luultavasti olet kasvanut koko ikäsi miesten keskellä ja ainoa nainen johon olet saanut kontaktia on äitisi. Toivottavasti mätänet siellä kotonasi näyttöpäätteen äärelle.

Totuus on, että naiset ovat monessakin asiassa miehiä parempia. Itse en lähtisi tuollaisia edes vertaamaan. Olet sanalla sanoen säälittävä. Naisten hylkäämä vanha sika. Mies on kuningas, kyllä ämmätkin sen tietää. Toi evankelisluterilainen uskonto vain on perseestä, miehille haaremi niin nainenkin tuntisi itsensä tarpeelliseksi, sitten voisi jonkun rumemmankin ämmän ottaa haaremiin niin vähenisi noiden puutteessa olevien feministiämmien valitus.

Ämmät vai meuhkaa jostain uskollisuudesta, vaikka miehet on tehty panemaan naiset paksuksi, HUOM siis naiset. Eiköhän jokainen meistä ole yksilö. Ja hyvää loppuelämää sullekkin. Ota huikka niin menee rennommin. Miehet raiskaavat, ovat väkivaltaisempia, juovat enemmän eli ovat alkoholisteja, ajattelevat alapäällään Onhan miehet tietenkin voimakkaampia fyysisesti, mutta mitä hyötyä siitä nyt on?

Miehet ovat homofoobikkoja ja rasisteja ja henkinen vahvuus heillä on täysin nollassa. Vaikka naiset itkevätkin miehiä useammin, se ei ole heikkoutta vaan vahvuutta. Miehet ovat vastuuntunnottomampia, esim. Pakkohan naisen on lapsen kanssa olla kun se roikkuu mukana yhdeksän kuukautta! En silti yleistä näitä miesjuttuja, ilmoitin vain että tämmöistä enemmistöä ja vähemmistöä miehistäkin löytyy. En ole miesten vihaaja todellakaan. Joitakin yksilöitä tulee vaan vihattua sen kummemmin tuntematta, peruspiirteet tietäen.

Mulle on, ja kunnioitan ihmisiä juuri siksi. Nyt olen lukenut viestin ja olen tullut siihen johtopäätökseen että näin todellakin on, eli naiset ovat miehiä huonompia! En ole asiaa ennen ajatellutkaan mutta nyt ei auta kun todeta että nainen on heikko. Valitettavasti kuitenkin huonoitsetuntoiset naiset harjoittelevat ankarasti ja saavat niin paljon pahaa aikaan.

Täällä keskustellaan jonain yleispätevänä totuutena, että naiset olisivat miehiä huonompia kaikessa. Kukaan riittävän älykäs ei väitä tuollaista, sillä aina löytyy naispuolinen yksilö, joka on peittoaa esimerkiksi sinut, hyvä "Mies. Edes miesten välisessä kamppailussa ei koskaan löydettäisi sitä kaikkein parasta yksilöä, koska aina löytyy jostain parempi, voimakkaampi ja älykkäämpi. Jo pelkkä vertaileminen on mahdotonta, sillä siinä vaiheessa, kun kattavat testit olisi saatu päätökseen, olisivat ensimmäiset testitulokset jo vanhentuneet johtuen testattavien suuresta määrästä.

Väittäisin, että kirjoittajan kaltaiseen sovinismiin syyllistyy juuri huonolla itsetunnolla ja korkeintaan keskinkertaisella älykkyydellä varustettu mies.

Pihisevä vinkuna miesten paremmuudesta alkaa siinä vaiheessa, kun huomataan jonkun naisen olevan uhkaavan hyvä jossain -esimerkiksi, kun nainen on sovinistikirjoittelijaa älykkäämpi. Paris Hilton teetti kopioita ökysormuksestaan — syy löytyi railakkaista bileistä Totuus kuullaan lasten suusta — voitko olla nauramatta näille?

Uutuuslaite varoittaa asiasta Älypuhelimille kehitettiin turvatyyny — vaimentaa iskua pudotessa Pelkäätkö spoilereita somessa? Facebook helpottaa niiden välttämistä Instagramin suosio jatkuu — arvo jopa miljardia dollaria Facebookin karmiva patentti: Paratiisi myynnissä Karibialla — oma luksussaari 85 dollarilla Maailman kallein pirtelö — tämän hinta dollaria Volvo esitteli automaattisesti rantautuvan huvijahdin — kapteeni ei edes koske ruoriin Eliittiparittaja naittaa rikkaita ja kuuluisia — palkkiot päätähuimaavia Nyt on kalliita herkkuja!

Roseeviini-nallekarkit koristeltu lehtikullalla Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Suosituimmat asiasanat hotelli samppanja huvijahti omakotitalo kulta timantti raha dollari lentokone risteily Ferrari New York Cannonball Run Karibia Beverly Hills valkoviini sormus lentokenttä punaviini iPhone ravintola meri keksintö raha euro Malibu Dubai koira alkoholi Mercedes-Benz sänky televisio rannekello Maybach Alpit käsilaukku metsä Ohhoh!

Katastrofi viskitehtaalla — rakennus romahti ja tuhosi tuhansia viskitynnyreitä Nyt oli lähellä! Tältä Tampereen Laukontorin uusi Saunaravintola Kuuma näyttää! Juha Tapio haastattelussa — 20 vuotta uraa takana! Huawei esitteli mullistavan P20 Pro -älypuhelimensa — kaikkien aikojen kamera!

Jalkapallohuumaa Etelänavalla saakka — näin Argentiinan voittoa juhlittiin! Pornosivusto näpäytti MM-kilpailuista pudonnutta Saksaa Uskomaton ketjukolari rallikilpailuissa — autosuma tukki koko radan Kenguru pomppi jalkapallokentälle kesken ottelun — ryhtyi maalivahdiksi!

Kuinka uusi alkoholilaki on vaikuttanut sinuun? Kulutan nyt alkoholia enemmän Kulutan nyt alkoholia yhtä paljon Kulutan nyt alkoholia vähemmän    Katso tulokset. Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Marika Fingerroos bikineissä heinähommissa: Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Kesä aktivoi puumanaiset metsästämään Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä vuotiasta povipommia vaikea uskoa todeksi — kuva vetää hiljaiseksi.

Munasolujen pakastaminen ja sen jälkeiset hedelmöityshoidot ovat hyvin kalliita toimenpiteitä,. Eläimet riitelevät välillä ihan samoin kuin ihmisetkin. Luetuimmat Päivä Viikko Kuukausi Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Marika Fingerroos bikineissä heinähommissa: Rikas hotellisuvun perijätär ja liikenainen, vuotias Paris Hilton, on astumassa.

Lapset ovat huvittavan rehellisiä ja kertovatkin välillä asiansa niin suoraan,. Naisten kyky saada orgasmeja vaihtelee, mutta yhteistä kaikille on kliimaksin. Poptähti Selena Gomez on pannut elämänsä arvot uuteen järjestykseen viime. Kilpasyömistä harrastava Jesse Pynnönen on ottanut jo monia erilaisia ruokahaasteita.

Avioliiton ulkopuolista seuraa välittävä treffisivusto Illicit Encounters on toteuttanut kyselyn. Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset 3.

Useissa realityohjelmissa mukana ollut julkkiskaunotar Sabina Särkkä lukeutuu misseihin, jotka. Keväällä alkanut huhumylly laulaja Cheryl Colena tunnetuksi tulleen Cheryl Tweedyn. Suhteen kuherruskuukausien ollessa ohi moni parisuhde arkipäiväistyy.

HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI CHATIT SEKSISEURAA TURUSSA

Miehellä ei ole kohtua ja kieltämättä hirvittää ajatus että joutuisi veitikan nokasta lapsen ulos tunkemaan. Meillä on vaimon kanssa maatila ja maalla yleensä työt on jakautunut naiselle ja miehelle tasan Nainen hoitaa elukat navetassa ja mies tekee konehommat Mutta voin sanoa että meillä vaimoni on kyllä niissä konehommissakin parempi. Minä ehkä tiedän paremmin niiden tekniset tiedot tms, mutta vaimon okun päästää pellolle niin tasan tarkempaa jälkeä tulee Naiset tietäen tasaistajälkeä tulee, kun ne irti päästää.

Avioeroissa tämän useimmiten huomaa. Luin muistaakseni eilen duunissa kauppalehdestä, että naisten johtamat suuryritykset menestyvät paremmin kuin miesten! Kaikki tunnusluvut liikevoitto,omavaraisuusaste jne. Ja kaikkein parhaiten menestyivät artikkelin mukaan ne yritykset, joissa on nainen sekä tj: Moni reagoi siihen niin vakavasti ja tosissaan, ja haluttu efekti toteutui.

Tällaiset matalaotsaiset väittämät tulisi jättää ihan oman onnensa nojaan. Kirjoitus huokuu ehkä tekijänsä omaa huonoa itsetuntoa, epävarmuutta ja alemmuutta. Jos on sujut itsensä kanssa ei tarvitse pönkittää egoa moisilla yksiuloitteisilla kvasitotuuksilla jollakin netin keskustelupalstalla.

Onneksi älykkyttä ja lahjakkuutta on niin montaa eri lajia, ja keinoja niiden mittaamisen useita. Tietysti miehet voittavat jos mitataan menestystä nyrkkeilyssä, painonnostossa tai pikajuoksussa.

Siihen itsestään selvyydet taitavatkin loppua. Analyysisi mukaan asetat itsesi itsestäänselvyytenä muita paremmaksi? Tutustu Feministi-palstaan ja mitä he yrittävät pönkittää? Yksiulotteisia totuuksia ja rankkaa yleistystä. Vai olet sinä onneton miehenrääpäle naisia parempi, ja että vielä älyäkin - kirjoituksesi perusteella älysi on ainakin hyvin piilotettuna. Olisikohan se niitä piileviä kykyjä, joita sinulla tuntuu olevan enemmänkin: Vai että olet jokaisen naisen voittanut, fyysisellä tasolla varmaan näin onkin, mutta henkinen puolesi tuntuu ryömivän jossakin pohjamudan ja utopian välimaastossa.

Voit vielä tulla hämmästymään kuinka moni nainen sinut voittaa ainakin henkisellä puolella: Mies joka nimittelee naisia naudoiksi ei voi olla mitään muuta kuin raukka, joka ei ole koskaan naisen lähelle päässytkään.

Kateellinen olet, koska et ole päässyt koskaan heppiä kastamaan: Nyt sitten katkeruuksissaan uhotaan ja luullaan vielä että joku tuohon harhaasi älykkyydestäsi ja suosiostasi uskoo: Uskon täysin että naiset suorastaan lankeavat jalkojesi juureen, kun heitä naudoiksi nimittelet: DDDD Etkös tiedä että ihminen joka netissä itseään kehuu, on aina pelkuri raukka, joka ei uskalla reaalielämässä edes toista ihmistä silmiin katsoa: Sinut ainakin voitan koska hyvänsä - moukka on helppo nakki: Lue tekstisi uudelleen läpi ja katso peiliin.

Miehet ovat ylipäätänsä kaikki ihan mukavia, mutta joukkoon mahtuu aina myös jokunen orangutangin tasollakin oleva. Mietipä sitä ja katso peiliin Naisen logiikkaa - niinpä niin Kai kuulit uutisista, kuinka naisten johtamat suuryritykset menestyvät miesjohtoisia paremmin, olisikohan se sitä naisen logiikkaa?????

Aurinko paistaa ja kesä on. Vesi liplattaa ja aallon pinta värisee,kun heinät huojuu pellossa. Jokainen ollaan täällä vain hetken aikaa.

Nautitaan siitä mitä meillä on muistetaan että emme elä ikuisesti. Elämä järjestää yllätyksiä kuten sairauksia ja onnettomuuksia joissa viisainkaan lääkäri ei voi kuin yrittää auttaa. Pydähdy hetkeksi miettimään mikä sinulle on elämässä tärkeintä uskon että aika pienet asiat tekevät sinut onnelliseksi Hyvää kesänjatkoa. En jaksa tällaisella päätäni vaivata enempää.

On mukavampaakin tekemistä, kuten nauttia ihanien ystävien, vanhempieni tai poikaystäväni seurasta. Onneksi minun miekkoseni on ihana. Naiset muuten ovat parempia pitämään itsestään ja muista huolta. Yksinelävät miehet kuolevat usein naisia aikaisemmin. No jo,viimeks lapsena oli yhtä hauskaa. Sä oot huonompi naista,kun et ole kasvanu aikuiseksi. Imetkö vielä tuttia vai sideharsovaipan kulmaa? Tissiä et ainakaan ole saanut tarpeeksi,meinaan rintaruokinta on jäänyt vähiin sun kohdallas.

Onnee vaan ja pitkää ikää sulle. Mitä hauskaa Aku Ankassa muka on? Sillä et kai tosissasi tällaista soopaa kirjoita?! Naisten oikean ja vasemman aivopuoliskon välillä on paremmat yhteydet kuin miehillä, joten naiset ovat pääsäntöisesti parempia tekemään useaa asiaa yhtä aikaa. Miehet taas pystyvät keskittymään yhteen asiaan kerralla.

Siksi naiset ovat parempia esimerkiksi perheen arjen pyörittämisessä. Meissä kaikissa on kuitenkin eroja genotyypin ja fenotyypin suhteen joten pelkästään sukupuoli ei ratkaise yksilön älykkyyttä. Naiset eivät pysty hoitamaan edes yhtäasiaa kunnolla. Sitä selitellään sillä että kaikissa on eroja. Onhan se totta, että miehet saavat parempia tuloksia urheilussa, voimassa, nopeudessa yms. Eihän ladallakaan lamborghinia päihitetä.

Sosiaalisesti mun mielestä naiset ovat paljon aidompia kuin vastakkaissukupuolensa. Joillain miehillä tuntuu olevan aina seurassa hirveä pätemisen tarve ja se näkyy oman egon pönkittämisenä sekä toisten alistamisena. Sekä yleensä jos mies kertoo tunteistaan, lätkäistään heti homon leima otikkoon ja nauretaan päälle.

Naisilla tätä ongelmaa ei ole. Naisilla ei ole pätemisen tarvetta? Käynti optikolla usein riittää on joku sanonut. Jos siihen ei naisilla ole tarvetta, niin kurkkaa feministipalstaa. Totta toi, että naiset eivät saa homonleimaa otsaansa. Onko hän yhtä tyhmä kuin muutkin naiset? Taitaa olla äitivihaa koko sun vaahtoaminen, ni, ei se mitään, jos sen tietää Naiset ovat useissa asioissa paljon miehiä parempia.

Pistäkää ihmiset jo pää perseeseen. Eiköhän viesti ollut vain puhdas provo? Sukupuolet ovat erilaisia, ja molemmissa riittää erilaisia yksilöitä! Tähän nyt kyllä pitää sanoa, että itsekin olen hyvin palkatussa ja korkea-arvoisessa ammatissa. Ei miehet aina vie niitä "parempia" työpaikkoja. Sitä paitsi, se mikä minulle lääkärin ammattitutkinto on hyvä ammatti, ei välttämättä sovi toiselle ollenkaan. Et ajatellut tätä lainkaan. En myöskään luule olevani yhtään viisaampi, kuin kukaan muukaan.

Minä tiedän sairaanhoidollisista ja terveyteen liittyvistä asioista paljon ja sitten taas jostain tiedän vähemmän. Mitäpäs sinä tiedät esimerkiksi ihmisen anatomiasta??? Kaikki me emme voi kaikkea osata ja se on jo viisautta, että pystyy myöntämään joskus olevansa "huonompi" kuin joku muu. Taidat olla niitä ihmisiä, jotka tulevat vastaanotolle, ja miettivät, että mikä mättää kun masentaa ja stressaa.

Joskus pitää mennä itseensä. Mitenkä kävisi jos sinut laitettaisiin esimerkiksi päiväkotiin sosionomiksi päiväksi? Tulisitko toimeen tiimisi ja koko päiväkodin kanssa? Pärjäisitkö erityislasten kanssa yksin? Tai tule sinä tänne, minun pöytäni taakse tutkimaan sairaita ihmisiä ja tekemään heille diagnooseja, niin minä katselen vieressä. Luulenpa että väärät reseptit lähtisivät liikkeelle, ja ihmiset saisivat väärää tietoa. Et voi sanoa noin, että Olet Kaikessa Parempi.

Lääkäriksi opiskellaan, ihan kuten suureen osaan muuhunkin ammattiin. Ja opiskelun ja käytännön harjoittelun myötä ammattitaito kasvaa. Lääkäriksi voi siis opiskella myös mies. Ihan siinä, kuin nainenkin. Et sinäkään maallikkona osaisi kirjoittaa reseptejä ilman koulutusta, jos edes lääkäri oikeasti olet. Joten tuo vertaus sosionomista ja lääkäreistä oli todella kaukaa haettu. Ehkei alkuperäinen sitä tarkoittanutkaan. Muuten olen aloittajan kanssa täysin eri mieltä kyseisessä asiassa, ja omat väittämänikin olen pariin otteeseen tuonut esiin.

Eikä niihin ole vastaväitettä tullut! Minähän selviän vain helpommalla, kun mies osaa tehdä kaiken paremmin. Tehköön sitten, minä katselen sujuvasti vierestä. Jos itse viitsit nähdä vaivaa asian todistamisesssa, se on sinun asiasi. Minulle sopii hyvin nykyinen olotila. Voi sua kun sä tänne kirjoitat tollasen provon. Olet kunnon sovinisti, niin kuin me kaikki miehet, ne äidin pikku tossukatkin jotka eivät uskalla tuota ääneen sanoa. Siitä sitten tulee ne avioriidat, kun akka vallan ottaa ja lapatossussa herää mies.

Sitten se ottaa kirveen tai haulikon, ja lopputuloksesta saatte lukea rikospostista. Montako miestä tarvitaan vaihtamaan keittiön lamppu, ei yhtään tiskatkoon akka pimeässä. Kohta ne kirjoittelee femarit tänne niitten pehmomiehistä omista pussukoista ja käskee mun mennä lääkäriin, mutta se johtuu vaan siitä että ne ovat heikkoja ja kutsuvat mua kanssaan voimaan pahoin.

Pura nyt vihaasi akka ja kirjoita tänne niin paljon kuin haluat, se helpottaa sua. Vaikka en lue sitä koskaan sitä avutonta ripellysyritystäsi, saatikka että alentuisin vastaamaan. Perustakaa feministinen lesboyhteisö ja muuttakaa sinne jos ette totuuksia kestä. Ensimmäinen lapsemme syntyi vaikeasti vammaisena. Naisilla on säälivä asenne vammaisia kohtaan.

Säälivä asenne vammaista lasta kohtaan on erittäin ärsyttävää ja loukkaa lapsen vanhempia. Miehet osaavat suhtautua vammaiseen ihmisenä ja yksilönä, kuten keneen tahansa. Samaa mieltä ovat useimmat tuttavamme, joilla on vammaisia lapsia.

Jos olen esimerkiksi tyttäreni kanssa jossain kahvilassa, jossa on naismyyjä, niin hän katsoo tiskin takaa pelokkaana ja miettii mitä ongelmia tästä saattaa seurata. Jos taas tiskin takana on mies, niin hän hymyilee ja voi esimerkiksi jutella tyttäreni kanssa jotain, jos kiireiltään ehtii.

Jokatapauksessa palvelu on parempaa. Se että lapsi on vammainen EI tarkoita sitä, ettei lapsi voi olla onnellinen. Meidän perheessä vanhin lapsemme on ehdottomasti koko perheen onnellisin ja mahtava ilopilleri. Eikä minua tippaakaan itketä, että tyttäreni syntyi vammaisena.

Hän on minulle yhtä rakas ja tärkeä kuin muutkin lapseni. Hän on erilainen kuin muut, mutta mitä sitten. Tästä asiasta voisi luetella kymmeniä esimekkejä, siitä miksi mies suhtautuu vammaiseen paremmin kuin nainen, mutta en nyt viitsi. Koko homman ydin on siinä, että naisen täytyy tutustua vammaiseen kunnolla, ennenkuin hän avautuu. Miehellä tätä tutustumisaikaa ja ennakkoluuloisuutta ei ole, jolloin lyhyen tuttavuudenkin aikana tapahtuu sosiaalista kanssakäymistä. Vammainen poika on silti parempi kuin vammainen tyttäresi.

Edellisen naisen asialliseen vastaukseen päätit sitten katkerana feministinaisena? Eihän miestä saisi nainen puolustaa. Meissähän et SINÄ "sekin" näe mitään hyvää. Naiselle, joka toi tämän oman näkemyksensä vammaisnäkökulmasta esiin toivotan Erittäin Hyvää ja Lämmintä Kesää. Minä keskustelun avaaja kirjoitin viestin tuosta vammaisnäkökulmasta. Ja olen edelleen mies! Minäkin olen muuten mies.

Vammaiset ovat hyviä tyyppejä ja usein paljon positiivisempia ja avoimempia ihmisiä kuin "terveet", ja omia ainutlaatuisia yksilöitä. En kuitenkaan sen enempää ota tässä kantaa vammaisiin ja siihen, miten heihin ihmiset suhtautuvat, vaikka omat kokemukseni ovat aivan erilaisia kuin sinun. Enemminkin minua hirvittää suhtautumisesi tyttäreesi, hänkin on kuitenkin nainen. Jos lausut täällä näin kammottavan naiveja kommentteja naisten huonommuudesta, niin ethän kuitenkaan tosielämässä sovella ajatuksiasi myös tyttäreesi Eikä ajatukset terveitä ole myöskään poikien suhteen.

Erittäin taitavaa provosointia, siinähän miehet ovat lähes voittamattomia Ihmiset ovat yksilöitä, eivät pelkkiä oman sukupuolensa edustajia. Entä kuka on sanonut, että vahvuus ja älykkyys kulkevat käsi kädessä? Tuntuu mielenkiintoiselta väitteeltä, että olet älykkyytesi vuoksi sekä miesten että naisten suosiossa. Arvostustahan älykkyydellä on varmasti helppo saada, mutta varsinaisesti siihen, kuinka paljon sinusta pidetään ihmisenä, se tuskin vaikuttaa. Elleivät sitten kyseiset henkilöt ole pinnallisia -ja mitä se sitten ihmisen älykkyydestä kertookaan Kyllä älykkyydellä on paljonkin vaikutusta siihen, kuinka paljon ihmisestä pidetään.

Älykäs ihminen osaa käyttäytyä siten kuin vastapuoli tiedostamattaan toivoo. Älykäs osaa siis ovelasti käyttätyä niin, että häntä pidetään mukavana ja hänestä pidetään. Tässähän se tuli taas todistettua. Mies voi ehkä olla se "talon pää", mutta nainen on AINA se kaula, joka sitä "päätä" kääntää! Ja toinenkin asia tuli todistettua. Noin kirjoittaa vain mies, jolla on huono itsetunto ja joka pelkää naisia. Ja vielä leikkii välillä akanhakkaajaa, vai olisiko peräti akanhakkaama!?

Nainen on ja tulee aina olemaan joka asiassa parempi kuin mies. Eihän ihmisiäkään olisi ilman naista. Käytännössä vielä pitää olla se siittiö mutta sehän saadaan "lypsämällä" ja nainen voidaan hedelmöittää ilman miehen apua. Teoriassahan miestä ei tarvita kloonaustilanteessa enää ollenkaan. Miehet ovat katoava luonnonvara luettu Tieteen Kuvalehdestä jokin aika sitten. Tyydyttämiseenkään kun ei enää tarvita miestä.

Sitä varten on olemassa dildot. Yritä lypsää sitä dildoas. Munasoluja kehitetään jo teknisesti tehtäväksi. Sinä sitten uskot tuohon ameriikkalaiseen pinnalliseen hapatukseen, joka kulkee nimellä tieteen kuvalehti. Se on niin pinnallista kuplaa, kuin mikä tahansa saippuasarja, vain pinnan raapaisua, ja perustuu olettamuksiin ja keksittyihin tutkijanimiin.

Lue mieluummin vaikka Aku Ankkaa ja vedä johtopäätöksesi sieltä totuuksina. Nyt kaikki sertifikaatit ja lait jne pitää tehdä miessukupuolta suosiviksi. Varsinkin kun tiedetään että miehiä on esim.

Naisena en suoraansanoen välitä hitustakaan siitä, että naisfyysikoita on vähemmän kuin miesfyysikoita. Jos ja kun miehet matematiikan saralla paremmin ovat menestyneet, on sen faktan ääneen lausumisesta turha älähtää.

Syitä miesten ansioitumiseen nimenomaan tällä alalla on monia, mainittakoon niistä yksinkertaisimpana miehen kiinnostuksen kohteet. Siinä missä teinitytöt pitävät vaatteista ja meikeistä, teinipojat sorkkivat ensiautojensa moottoreita, näin karrikoidusti ilmaistuna. Fyysisesti mies on dynaaminen ja tasapainoinen, nainen useampiin tehtäviin erikoistunut.

Näin ollen mielestäni on turha edes keskustella siitä, kumpi tässä vetää pidemmän korren molempien ollessa välttämättömiä. Nyky-yhteiskunnan ihanteisiin miesten arvomaailma, tahdonvoima ja lujuus istuvat paremmin kuin naisten pehmeämmät arvot. Sosiaalisen kyvykkyytensä nainen voi mielestäni parhaiten hyödyntää perhepiirissään, jossa luo turvaa ja lämpöä ympärilleen- Tämän katson lasten synnyttämisen ohella olevan naisen pääasiallinen tehtävä luonnonjärjestelmässä. Minkä takia naisen tarvitsisi hävetä sitä, että on erilainen?

Miksi täytyy vakuutella, että kyllä me naisetkin, kun historiankirjat toisin todistavat? Minä ainakin olen ylpeä naisellisista arvoistani! Eikä tästä mielipidekirjoituksestani tarvitse vetää hernettä nenään, ja toivonkin ettei niin tehtäisi.

En tarkoittanut, että pidän naisia jotenkin miehiä huonompana, en, en, mutta ylistän sitä rikkumatonta erilaisuutta, jossa eri sukupuolia ei edes yritetä änkeä samaan muottiin. Naiset saavat ruveta fyysikoiksi, tai miksi hyvänsä tahtovatkin, ennenkaikkea, heillä pitää olla oikeus siihen. Jos he näillä aloilla niittävä mainetta ja kunniaa, he ovat suitsutuksensa ansainneet siinä missä menestyvät tiedemiehetkin, mutta keskustelu lähti väitteistä, jotka mielestäni pitävät suurilta osin paikkansa.

Älykkyys on suhteellista ja monille eri aloille suunnattavissa. Ehkä vertailun sijasta voisimme miettiä, mitä voimme sukupuolina toisillemme antaa niin, ettei kukaan jää mistään tarvitsemastaan paitsi. Hyvää kesää, kiitos ja Amen! Ei voi muuta sanoa kuin, että säälin sinua, sinun vaimoasi ja lapsiasi.

Oli sitten vammaisia tai ei, niin säälin kaikkia ihmisiä ja eläimiä, jotka joutuvat elämään lähelläsi ja sietämään tuollaista itserakasta ällöttävää ihmiskunnan epäsikiötä! Kyllähän ne naiset meidät miehet päihittävät monessakin asiassa. Kouluissa ja näemmä myös yritysten johdoissa, ei se minua haittaa. Taisivat alkuperäisen kirjoittajan munan siittiöt olla perseestä,koska tuloksena oli vammainen lapsi.

Sääliksi käy vaimosi,joka lapsien kanssa kestää sinua,isoa aivotonta kakaraa. Vaikka et henkilökohtaisesti minusta ja mielipiteistäni pitäisikään, niin kirjoituksesi perusteella syy vammaiseen lapseen on lapsen isän. Lähetitkö samalla terveiset kaikille vammaisten lasten isille? MIES, niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Tiedäthän itsekin älykkäänä miehenä, että kukaan ei pidä nimittelystä, ilmeisesti et sinäkään.

Toivottavasti kutsut vaimoasi muulla nimikkeellä kuin feministinauta. Pidä mielipiteesi, mutta jätä nimittely, se ei kerro älykkyydestä, enemmänkin sen puutteesta. Alkuperäisen kirjoituksen myötä vastaan että kyllä, sillä tuntuu, että sulla on kusta päässä, koska nimittelet naisia todella törkeästi. Tuolla asenteelle myös äitisi ja vaimosi ja tyttäresi ovat nautoja.

Ja myönnä meille kaikille,että nyt sinustakin tuntuu pahalta ja kadut perseestäsi revittyä kirjoitusta tänne. Kukaan muu mies jolla on vammainen lapsi,ei olisi niin idiootti kuten sinä. Sääli, jos asenteesi on tuollainen. Kirjoituksesi perusteella minua on rankaistu, koska sain vaikeasti vammaisen lapsen. No voin kertoa, että ei tunnu rangastukselta, eikä ole koskaan tuntunutkaan.

Olen aivan yhtä onnellinen kaikista lapsistani. Nyt kun viela keksit kuinka miehet voisivat lisaantya aivan yksineuvoisesti, niin voisit laittaa kaikki "naudat" seinustalle riviin. Olisi kylla suunnaton saali, jos et saisi noita huippumies geenejasi levitettya..

Ajatellaanpas koko systeemiä nyt näitten naurettavien "salainen agentti"-leffojen kautta. Voi olla että mies on agenttina parempi kestävyytensä, voimansa yms yms puolesta, mutta mitä tapahtuukaan kun tulee aika listiä ihmisiä?

Kuitenkin nainen pystyisi tappamaan miehen ilman mitään sen kummempia aatteellisia pohdintoja, puhumattakaan muista naisista.. Vähän kaukaa haettua ehkä, mutta tulipahan vain näin ensinnä mieleen. Mikäli olet älykäs, kuten sanoit olevasi, tiedät varmasti, että kummassakin sukupuolessa on huonoja yksilöitä: Samoin kummassakin on hyviä yksilöitä. Siten kannattaa aina valita sopivin yksilö; ei koskaan ehdottomasti nainen tai ehdottomasti mies.

Jos sitten jollain keinolla saataisiin testattua kaikki maailman ihmiset esimerkiksi voimassa, nopeudessa, älykkyydessä, terveydessä, näppäryydessä, ahkeruudessa jne, niin en menisi vannomaan, että kaikkien voittajaksi saataisiin mies. Joihinkin osioihin kyllä varmasti. Maailmassa on valtavasti ihmisiä. Uskoisin, että suurin osa kummastakin sukupuolesta on melko huonoja, todella hyviä on vain vähän.

Tässä ei ole sukupuoli määräävänä tekijänä, vaan on tarkasteltava ihmisiä yksilöinä. Itseäni naisena ärsyttää feminismi, koska en koe tarvitsevani sitä.

Minua hävettää työpaikkojen naiskiintiöt, ja häpeän naisia, joiden ainoa argumentti on "miehet sotivat, mutta vain naiset voivat synnyttää", tai "miehen euro on naisen 80 senttiä". Vaikuttaa siltä, että kun nainen on jossain asiassa huono, hänen täytyy ryhtyä feministiksi, koska hän ei voi myöntää edes itselleen, että vika ei ole omassa sukupuolessa vs. Samankaltainen ilmiö on havaittavissa myös ihmisissä, jotka ovat ns.

Tarkoittaako se sitä, että et halua samoja oikeuksia kuin miehilläkin on? Feminismin ydinajatushan on taata samat oikeudet ja mahdollisuudet sekä miehille että naisille. Tämä ei tarkoita miesten polkemista tai aliarvioimista.

Feminismi ei ole mikään sovinismin vastakohta ja hyvin väärin ymmärretty sana. Toki jotkut yksilöt on mennyt feminismissäkin liian pitkälle, mutta suuri kiitos kuuluu monille niille feministinaisille, jotka ovat jaksaneet taistella naisten aseman puolesta. Ei miehet ole ilmaiseksi antaneet näytä kaikkia oikeuksia, joita esim. Esim tuo sinun mainitsemasi taloudellinen riippumattomuus tarkoittaa käytännössä sitä että yhteiskunta hoitaa miehen paikan perheessa ts.

En hyväksy tällaista politiikkaa ja tätä tehdään mukamas tasa-arvon nimissä. On kaunista puhua jostain tasa-arvon ihanteista kuitenkin tekojen ollessa toisenlaisia. Tietä tasoitetaan nyky-yhteiskunnassa naisille koko ajan suhteessa miehiin. Saako mies kilpailla samoin keinoin naista vastaan kuin toista miestä vastaan esim. Kuka ne keinot määrää, naiset ja feministit vai? Feminismillä voi jossain sanakirjassa tms.

Mitä enemmän naisia pääsee johtopaikoille yhteiskunnassa, sitä härsikimmin juuri he ajavat sukupuoliperusteisia sääntöjä ja juuri he suosivat omaa sukupuoltaan, korostavat sen paremmuutta jne. Kyseessä ei ollut käsitteiden sekoittuminen. Toki haluan samat oikeudet kuin miehilläkin on, mutta minulla on ne, en tarvitse mitään äänitorvia huutamaan puolestani.

Otan oman paikkani tässä yhteiskunnassa itse. Olen kyllä nainen, se on fakta, mutta se ei ole mielestäni sen enempää ansio kuin taakkakaan. Olen ennen kaikkea yksilö!

En ole johtoasemassa, mutta vaikka olisin, en todellakaan "härskisti ajaisi sukupuoliperusteisia sääntöjä, suosisi omaa sukupuoltani tai korostaisi sen paremmuutta". Nimenomaan toivon, ettei sukupuolta otettaisi mitenkään huomioon. Ei sukupuolikiintiöitä, ei sukupuolihelpotuksia, ei mitään. Paremmuus ratkaisee, eikä se ole sukupuolesta kiinni. Jotenkin epäilen että ei niistä tisseistäsi maitoa heru, vaikka olisit kuinka läski ja rintava Taidat luulla ittestäs vähän liikoja??

Ilman naista et säkään olis syntyny tähän maailmaan! Etkä sinä ilman miestä. Eli ihan turha kukkoilla tällä asialla. Tulevaisuudessa ehkä, mutta kaikki täällä keskustelevat ovat saaneet alkunsa sekä mies-osiosta siittiö että nais-osiosta munasolu , joten tuo ei ole mikään ansio naisille, että kirjoittaja on syntynyt naisesta.

Kivasti heitetty provokaatio sai mukavaakin keskustelua aiheesta aikaiseksi, mutta mielestäni tämän keskustelun taso on pudonnut jo hiekkalaatikolle. Alun mukava agressiivisuus ei enää selvästikään pala kunnon liekillä, eikä älykkyydellä ole mitään tekemistä enää tämän keskustelun tasossa, jos oli alunperinkään.

Ote provokaattorilta lipsahti jo invalapsikeskusteluun, machous tipahti välittömästi. Taustalta paljastuikin heikohko lujaa ulkokuorta esittävä mammanpoika, joka on selkeästi saanut naisilta "turpaansa" ja nyt hetkellisesti purkaa vihaansa täällä äidin sylin puuttuessa. Mitä hänen älykkyyteensä tulee, niin henkilökohtaisesti en pidä häntä kovinkaan älykkäänä, koska hän ei kyennyt pitämään edes tätä keskustelua sen alkuperäisissä raameissa, vaan puolustelu lipsuu sinne tänne ja kyseenalaisiin todisteluihin, jotka eivät ole enää uskottavia.

Hetkittäin hän pystyy kyllä vastaamaan melko älykkäästikin, mutta noilla avuilla hän joutuu kohtaamaan elämässään hyvin monta itseään älykkäämpää henkilöä lähes päivittäin. Varmasti moni noista henkilöistä on naisia. Voin puhtaalla omalla tunnolla sanoa, etten ottaisi häntä yhtiöömme palkkalistoille, sen sijaan yhtiössämme työskentelee useita erittäin älykkäitä naisia hyvin menestyvästi erilaisten vaativien projektien parisa, tosin samoin myös miehiä.

Tuolla asenteella elämässään hän tulee saamaan useita kolhuja, koska hän on selvästikin hyvin itsekeskeinen, eikä pidä muita suuressakaan arvossa.

Hän on emotionaalisesti hieman järkkynyt, eikä riittävästi pysty rakastamaan itseään, saatikka muita Siitä johtunee tuo oman egon korostustarve, jota hän ei ilmeisesti kykene miesvaltaisessa seurassa toteuttamaan, joten hän on ottanut aseekseen lyödä naista.

Toivon auringon paistetta myös hänen elämäänsä, ja kannustan häntä hyväksymään kanssaihmiset sellaisina kuin he ovat olkoonkin sitten miehiä tai naisia. Joskohan tämä keskustelu nyt loppuisi hieno viimeinen sana sinulta!! Muuten, miksi sinä et sitten ole kuin työpällikkö firmassa jossa työskentelet, tai konsernin johtaja, miksi esimiehesi on nainen? Hän on sinua älykkäämpi, parempi ja voimakkaampi, siksi. Ja hän on kertomasi mukaan nainen. Miksi et ole työpaikkasi hallituksessa, koska sinne ei työpäällikön älykkyysosamäärällä ja avuilla päästä.

Miksi työskentelet muille, koska älykkyytesi ei riitä oman menestyvän yrityksen aikaan saamiseksi. Kerrot, ettei koulutuksesi riitä? Eikö sinulla ole päätä kouluttautua? Eihän se ole mikään urheilulaji, työ tms jota kumpikin sukupuoli voisi tehdä Höh, no mitä sitä selvää asiaa täälä jauhamaan, kaikkihan sen tietää, jopa naisetkin, että mies on luomakunnan kuningas.

Siellä taitaa kirjoitella joku elämäänsä kyllästynyt katkera mies? Oletko toistuvasti tullut naisien hylkäämäksi? Elämäsi on varmasti hyvin surullista.. Luultavasti olet kasvanut koko ikäsi miesten keskellä ja ainoa nainen johon olet saanut kontaktia on äitisi.

Toivottavasti mätänet siellä kotonasi näyttöpäätteen äärelle. Totuus on, että naiset ovat monessakin asiassa miehiä parempia. Itse en lähtisi tuollaisia edes vertaamaan. Olet sanalla sanoen säälittävä. Naisten hylkäämä vanha sika. Mies on kuningas, kyllä ämmätkin sen tietää. Toi evankelisluterilainen uskonto vain on perseestä, miehille haaremi niin nainenkin tuntisi itsensä tarpeelliseksi, sitten voisi jonkun rumemmankin ämmän ottaa haaremiin niin vähenisi noiden puutteessa olevien feministiämmien valitus.

Ämmät vai meuhkaa jostain uskollisuudesta, vaikka miehet on tehty panemaan naiset paksuksi, HUOM siis naiset. Eiköhän jokainen meistä ole yksilö. Ja hyvää loppuelämää sullekkin. Ota huikka niin menee rennommin. Miehet raiskaavat, ovat väkivaltaisempia, juovat enemmän eli ovat alkoholisteja, ajattelevat alapäällään Onhan miehet tietenkin voimakkaampia fyysisesti, mutta mitä hyötyä siitä nyt on?

Miehet ovat homofoobikkoja ja rasisteja ja henkinen vahvuus heillä on täysin nollassa. Vaikka naiset itkevätkin miehiä useammin, se ei ole heikkoutta vaan vahvuutta. Miehet ovat vastuuntunnottomampia, esim. Pakkohan naisen on lapsen kanssa olla kun se roikkuu mukana yhdeksän kuukautta!

En silti yleistä näitä miesjuttuja, ilmoitin vain että tämmöistä enemmistöä ja vähemmistöä miehistäkin löytyy. En ole miesten vihaaja todellakaan. Joitakin yksilöitä tulee vaan vihattua sen kummemmin tuntematta, peruspiirteet tietäen. Mulle on, ja kunnioitan ihmisiä juuri siksi. Nyt olen lukenut viestin ja olen tullut siihen johtopäätökseen että näin todellakin on, eli naiset ovat miehiä huonompia!

En ole asiaa ennen ajatellutkaan mutta nyt ei auta kun todeta että nainen on heikko. Valitettavasti kuitenkin huonoitsetuntoiset naiset harjoittelevat ankarasti ja saavat niin paljon pahaa aikaan. Täällä keskustellaan jonain yleispätevänä totuutena, että naiset olisivat miehiä huonompia kaikessa. Kukaan riittävän älykäs ei väitä tuollaista, sillä aina löytyy naispuolinen yksilö, joka on peittoaa esimerkiksi sinut, hyvä "Mies. Edes miesten välisessä kamppailussa ei koskaan löydettäisi sitä kaikkein parasta yksilöä, koska aina löytyy jostain parempi, voimakkaampi ja älykkäämpi.

Jo pelkkä vertaileminen on mahdotonta, sillä siinä vaiheessa, kun kattavat testit olisi saatu päätökseen, olisivat ensimmäiset testitulokset jo vanhentuneet johtuen testattavien suuresta määrästä. Väittäisin, että kirjoittajan kaltaiseen sovinismiin syyllistyy juuri huonolla itsetunnolla ja korkeintaan keskinkertaisella älykkyydellä varustettu mies. Pihisevä vinkuna miesten paremmuudesta alkaa siinä vaiheessa, kun huomataan jonkun naisen olevan uhkaavan hyvä jossain -esimerkiksi, kun nainen on sovinistikirjoittelijaa älykkäämpi.

Kun ei muuta keksitä, niin yritetään naisen itsetuntoa lannistaa epätoivoisilla rääkäisyllä miesten ylemmyydestä. Tämä kommentti ei säästä naisiakaan: Älkää vedotko kanojen lailla synnyttämiseen. Veto on yhtä typerä, kuin jos menisitte ilkkumaan jalattomalle, että kumpikas meistä oikein osaa kävellä paremmin. Suorastaan hävettää teidän puolestanne. Joopa jooo, ei olekkaan mitenkään tarkoitus mollata naisia, mutta tosiasioita ei voi kiistää, miehet vain ovat naisia parempia!

Jos me akat niin huonoja kaikessa ollaan niin alkaa äijät sitte synnyttää ite poikanne. Mitä nyt ensimmäisenä tulee mieleen nii naiset ovat miehiä sitkeämpiä. Laitetaampa mies ja nainen jäämeree seisomaan nii mieshä se ensimmäisenä henkesä menettää. Toisena tottakai lapsen tekeminen. Naiset ovat kauniimpia kuin miehet. Miehet eivät osaa ajaa autolla yhtä hyvin kuin naiset, huomaahan sen jo siitä, että miehet niitä kolareita enemmän ajaa kuin naiset.

Ilman naista maapallolla ei olis ketään. Sitte tää on hauska.. Miehet on aina naisen perää jos ei satu olemaa homo. Muka haukkuvat naista sitte kuitenki pitää päästä kattelee esim. Miten meitä naisia yleensäkään voi edes vihata niin paljon, että alentuu meitä haukkumaan? Toki olen itsekin muutaman miehen tavannut, jotka suututtavat tavalla tai toisella, mutta ei siitä nyt nii vittumaine olo oo tullu, että pitäs tulla tänne kaksnelosee purkautuun.

Mietippä mies jolla on tissit ja naisten sukupuolielimet, meikkiä. Saahan niitä leikkauksilla tehtyä mutta jos jokainen nainen näyttäisi tältä niin hyi olkoon. Sama jos miehet olisivat kuin naisia, siro rakenne, miehen sukupuolielimet.

Olen erittäin tyytyväinen siihen että miehet ja naiset ovat luonnostaan edes sen verran erilaisia. Tietääkseni ilman miehiä ei ois myös naisiakaan.

Kolareista, mistäs tiedät, et varmana oo mistää kattonu tommosta, ja muutenkin miehiä on liikenteessä suhteessa enemmän naisiin verrattuna. Miten helvetissä muka nainen sen sitkeämpi? Itse alat siinä feministiksi kun tekstiäs lukee, kun et parempaakaan keksiny, kerroit jotain ihan helvetin puutaheinää. Mies ei voi synntyyää lasta! Kerrohan vielä meille kaikille, mitä maailman älykkäin Marilyn on saanut aikaan älyllään Laura Bassi oli fyysikko ja myöskin yliopiston professori. Marie Curie fyysikko jakemisti ja radioaktiivisuuden tutkimuksen pioneeri Anna Morandi Manzolini — opetti anatomiaa ja veisti anatomisia malleja vahasta.

Hänen puolisonsa oli Bolognan yliopiston anatomian professori Giovanni Manzolini. Kun puoliso sairastui tuberkuloosiin, Anna Morandi Mazolini sai erityisluvalla opettaa tämän sijasta.

Miehensä kuoltua hänestä tuli anatomian professori. Vandana Shiva on intialainen fyysikko, tutkija, ympäristöaktivisti, ekofeministi ja kirjailija. Hänen valtakautensa kesti yli 63 vuotta — kauemmin kuin kenenkään toisen brittimonarkin. Viktorian valtakausi merkitsi brittiläisen imperiumin suurta laajenemista. Hänestä tuli unionisopimuksen myötä myös yhdistyneen Ison-Britannian kuningaskunnan ensimmäinen hallitsija vuonna nämäkin naiset ovat sellaisia mitä miehet ovat yrittäneet lakaista maton alle piiloon pois historian kirjoista onnistumatta.

Tosiasia on että lista on pitkä ja tulee olemaan kun naisilla on mahdollisuus siihen. Tosin miehistä taitaisi saada hieman pidemmän luettelon.

Mutta mitä naiset kehittelevät juuri nyt, muuta kuin naistutkimusta? Vapaaherratar[1] Pauliine Koskelo s. Hänen puolisonsa on entinen kuluttaja-asiamies, vapaaherra Gerhard af Schultén. Hän toimi oikeusministeriön lainvalmisteluosastolla lainsäädäntöneuvoksena — Tuona aikana Koskelo osallistui muun muassa yrityssaneerauslain ja yksityishenkilöiden velkajärjestelystä annetun lain valmisteluun sekä kuluttajasuojalain ja osakeyhtiölain uudistustyöhön.

Helena Ranta on toiminut useiden kansainvälisten oikeuslääketieteellisten tutkijaryhmien johtajana ja jäsenenä. Hän on ollut näissä tehtävissä Bosnia ja Hertsegovinassa —, Kosovossa —, Kamerunissa , Perussa , Irakissa , Kaakkois-Aasian hyökyaalto-onnettomuuden selvittelyissä sekä Tšetšeniassa.

Lisäksi hän on ollut mukana Etelä-Amerikkaan kohdistuneissa oikeuslääke- ja oikeushammaslääketieteellisissä koulutusprojekteissa mm. Yoneth on parhaiten tunnettu ribosomien rakenteen selvittämisestä röntgenkristallografian avulla. Steitzin kanssa työstään ribosomien rakenteen tutkimisessa. Hän työskentelee Johns Hopkins -yliopistossa Baltimoressa.

Blackburnin huomaa siis oikeen 2 nasita sai ja Jack W. Szostakin kanssa tutkimuksista, jotka liittyvät siihen, kuinka kromosomien dna-nauhan päissä olevat telomeerit suojaavat soluja Carol W. Barré-Sinoussi on tehnyt HI-viruksen tutkimuksessa perustavaa työtä ja on saanut ansioistaan HI-viruksen löytämisessä Nobelin lääketieteen palkinnon yhdessä Luc Montagnierin kanssa Wangari Muta Maathai s.

Nykyisin hän toimii Kenian apulaisympäristöministerinä. Hän sai vuoden Nobelin rauhanpalkinnon työstään kestävän kehityksen, demokratian ja rauhan puolesta. Maathai perusti Green Belt -liikkeen vuonna taistelemaan mm. Järjestö on tähän mennessä istuttanut miljoonia puita useissa Afrikan valtioissa. Maathai on ensimmäinen tohtoriksi väitellyt itäafrikkalainen nainen. Hän on opiskellut ja opettanut biologiaa eri yliopistoissa niin Afrikassa kuin länsimaissa.

Lewisin kanssa alkionkehityksen geneettisen kontrollin tutkimuksestaan. Poliittisia virkoja ja tavallisia ammatinharjoittajia. Ihan hienoa, mutta naisten piti teorian mukaan tuoda uutta, vaihtoehtoista ja tietysti parempaa ajattelua tullessaan.

Sellaista ei listastasi löydy. Ei se maailma tällä tavalla muutu. Sovinismi myös chauvinismi ja šovinismi on jonkin ryhmän tai ryhmän jäsenen äärimmäisyyksiin menevää, yksipuolista ja fanaattistakin käyttäytymistä jotakin toista ryhmää tai sen yksityisiä jäseniä kohtaan.

Sovinismista käyttäytymistä voi ilmetä niin maan tai kansan kuin muunkin ryhmän puolustamisessa. Yleensä sovinismia ilmenee silloin kun toinen ryhmä koetaan viholliseksi ja uhaksi. Sukupuolisovinismi Englanninkielisissä maissa miesten paremmuutta tai miesten suosimista kannattavaa ajattelua tai aatetta on kutsuttu luvulta lähtien male chauvinismiksi eli miessovinismiksi. Englannin kielen mallin mukaan sovinismi on alkanut luvulta lähtien tarkoittaa suomen kielessä lähinnä sukupuolikiihkoilua, ja nimitystä sovinismi tai sovinismi ilman sen kummempia etuliitteitä on käytetty haukkumasanana miesten ylivaltaa kannattavasta aatteesta.

Vastaavasta naisten sovinistisesta asenteesta miehiä kohtaan on aloitettu käyttää käsitettä naissovinismi engl. Vai eivät miehet ole tuoneet mitään uutta.

Sitten olet kyllä harvinaisen sokea, sillä maailma on kovasti muuttunut ja muuttuu kiihtyvällä tahdilla juuri miesten aikaansaannosten avulla. Ihan vaan esimerkin vuoksi, tuijottelet yhtä sellaista juuri nyt. Naisten todella piti tuoda uusia ajatuksia ja menettelytapoja koko yhteiskunnan alalle, mutta heikosti tuo on näkynyt.

Tämä mielenkiintoinen ajatus tosin ei ole minun, vaan peräisin feministeiltä, joihin määritelmäsi sopiikin oikein hyvin kokeilehan huviksesi korvata sovinismi feminismillä.

Niin, lääkäri ja juristi ovat tosiaan ammatteja, ei sen kummempaa ja ihan vittuilematta. Lääkäri, joka kehittää syöpä- ja hivlääkkeen, on jo jotain muuta kuin tavallinen ammatinharjoittaja. Olen 17 vuotias tyttö lukiosta. Jos puhutaan historiallisista ajoista, naisten ei ollut mahdollista olla miehiä etevämpiä. Miesten asenne oli sovinistinen naisia kohtaan, ja naiset olivat alistetussa asemassa.

Naisia ja miehiä ei siis voida vertailla historiallisella sarakkeella. Tosin, esihistoriallisella aikakaudella, kun elettiin vielä metsästys ja keräilykulttuurissa, naiset ja miehet olivat melko tasavertaisessa asemassa.

Naiset hoitivat keräilemällä juuria ja syötäväksi kelpaavia maamme vihertuotteita suurimman osan ruoansaannista. Sen lisäksi naiset hoitovat lapset. Asumuksetkaan eivät olleet kummoisia, luolissa eleltiin enimmäkseen Kun siirryttiin maatalouteen ja keksittiin viljely, se oli pitkälti naisten ansiota. Aikaisemmasta keräilykulttuurista naiset tusivat hyvin kasvit ja luonnon, joten heillä oli merkittävä asema kaupunkikulttuuria perustaessa. Valitettavasti, kun kaupunkikulttuuri alkoi kehittymään, miehet alistivat naiset käyttivät siis naisten keksimää viljelyä heitä vastaan aseena?

Vilja oli tuohon aikaan tärkeä merkki varallisuudesta, ja mitä enemmän viljaa, sitä varakkaampi kaupunki. Jos kukaan seuraisi taidetta, huomaisitte, että nykyään no oikein eteviä naistaiteilijoita, jotka tekevät kauniita töitä. Sen lisäksi, jos taiteesta puhutaan, on pakko sanoa, että naisen lauluääni on huomattavasti kauniimpi kuin miehen.

Nykyään naiset myös hoitavat asiat aivan yhtähyvin kuin miehet. Esimerkiksi talvisodan aikana naiset pitivät Suomessa asiat kondiksessa, kun miehet olivat rintamalla. Jos naiset eivät olisi sitä tehneet, tilanne olisi ollut hyvin huono myös.

En kuitenkaan nyt vähättele miesten asemaa rintamalla. Sanoisin, että sukupuolet ovat erilaisia. Siksi niitä ei voida kummoisesti vertailla. Ja naiset ovat älykkäitä. Jos naiset eivät olisi älykkäitä niin silloinhan väität, että me naiset ja tytöt olemme ehkäpä Mutta se ei ole totta. Ihmisten älykkyydestä ovat aina kertoneet tunteet ja ajatukset. Ja haluaisin vielä vastata tähän omaan viestiini. En tiedä, millaista älykkyyttä osoittaa arvostella ja haukkua toista sukupuolta noin radikaalisti.

Mutta, jos mietitään asia, jossa naiset ovat miehiä etevämpiä niin sanoisin kyllä, että naiset ovat miehiä parempia sietämään asioita. Sietiväthän naiset vaikka miten kauan sitä, kun miehet alistivat.

Ja vaikka sinä, joka arvostelet tällä palstalla naisia, mies, olet korkeassa asemassa kuten itse mainitsit olevasi niin en katso sitä sinun eduksesi. Olet voinut päästä asemaasi suhteilla, et esimerkiksi työnteolla. Ja väität olevasi pidetty. Ehkä oletkin, en tiedä siitä, kun en sinua tunne.

En katso tuota viestiäsi vihaa henkiväksi. Se vaikuttaa enemmän jonkun nuoren playboyn kirjoittamalta. Ihan ok tekstiä , mutta näin chauvinistina , sanoisin, että tietosi historiasta on pitkälle mutua. Nainen ei keksinyt maaviljelyä, eikä "luolissa asuttu enimmäkseen". Naiset ei yksin talvisodassa kotirintamalla olleet, vaan huoltoa piti yllä valvova järjestelmä, oma ministeriökin kansanhuollolle siihen aikaan.

Miehiä ja naisia siis. Vai luulitko ,että sotilaat olivat naisten "armopalojen" varassa. Voit aloittaa historianopintosi lukemalla Forumia, älä lue wikipediaa: On totta, että maanviljely sai alkunsa naisten tiedoista ja taidoista kasvien suhteen, kun taas miehet hoitivat enemmän metsästyspuolta. Ja kun olet pyytänyt mainitsemaan suuria naisia niin haluaisin mainita esim. Kuningatar Elisabeth ja sitten vielä Marie Curien.

Mielestäni nainen on yhtä hyvä kuin mies. Miehen paremmuudelle ei löydy perusteita. Ei biologiasta, eikä muualtakaan. Miehisyyden korostaminen on vain miehisen kulttuurin tulos. Mutta mies tulee oikeastaan olemaan tarpeeton ennenpitkää, kun miestä ei tarvitakaan lasten tekoon.

Lisäksi, jos olet perehtynyt biologiaan ja oikein tarkkaan kromosomeihin, tiedät, että miehet tulevat siinä tosin menee aikaa kuolemaan sukupuuttoon. Biologisessa mielessä on näet järkevämpää, että syntyy nainen kuin että syntyisi mies. Tällöin, jos syntyy tyttölapsi, on lapsi suuremmalla todennäköisyydellä terve, kuin mitä jos syntyisi poikalapsi. Tämän kerron sinulle halutakseni ärsyttää sinua: Väität luultavasti tätäkin valheeksi, ja minua valehtelijaksi, mutta se on miehiltä luontaista.

Perustuuhan miesten maailma melko suurelta osin valheeseen, jos esim. Mielestäni sovinismi on myös eräänlainen osoitus jälkeenjääneisyydestä. Elämme kuitenkin lukua, emme enää lukua. En ymmärrä, miksi joku on aatemaailmaltaan sovinistinen kuin mitä, varmaan sovinisti sanoisi: Mutta koska sovinismi kasvaa pelosta, on luonnollista, että nykyaikainen mies kokee olevansa uhattu ja näin pelkää naisen asemaa.

Se on ihan luonnollista, joten älä huoli, et ole mitenkään poikkeus, vaikka monet miehet ovatkin hienosti sopeutuneet elämään nykyisenlaisessa yhteiskunnassa tasa-arvossa naisten kanssa. Onkohan noille väitteille mitään todisteita? Sinällään näet mielenkiintoista että juuri sinä kirjoitat "Väität luultavasti tätäkin valheeksi, ja minua valehtelijaksi, mutta se on miehiltä luontaista". Eli saisiko linkkejä todisteisiin? Kun sanot, että naiset ovat aina "kaikessa" miehiä huonompia, tarkoitatko: Paras mies on parempi kuin paras nainen B.

Paras mies on parempi kuin huonoin nainen C. Huonoin mies on parempi kuin huonoin nainen D. Huonoin mies on parempi kuin paras nainen vai kenties jotain aivan muuta? Uskon, että omasta mielestäsi älykkäänä miehenä et vastaa B tai D, koska vastaamalla B annat kuvan ihmisestä, jonka on hoettava itsestäänselvyyksiä saadakseen tekstiinsä pituutta ja jonkinasteista asiasisältöä.

Jos taas vastaat D, olet typerys. Ihanaa, että saat tyydytyksen kehumalla itseäsi ja miehuuttasi täällä netissä.

Eikös se niin mene, että kukas sen kissan hännän nostaa, jollei kissa itse! Kauneudessa ja viehättävyydessä naiset kyllä voittavat. Parhaat miesmallit tienaavat aivan säälittäviä summia parhaisiin naismalleihin verrattuna. Lisäksi kauniit naiset pystyvät saamaan monia kymmeniä euroja tunnissa turhanpäiväisistä pr-hommista, joihin miehiä ei edes oteta.

Kannattaa yrittää löytää löytää harmonia miesten ja naisten välillä. Molempia tarvitaan tässä maailmassa. Pornoakin ois tylsä katsoa ilman naisia. Ja kyllä niitä naisia tarvitaan muissakin jutuissa ku pano hommissa. Mulla on menny monesti naisten kanssa hermot, mutta on myös miesten.

Molemmat osaa tehä kaiken näköisiä tärkeitä juttuja. Monella alalla naiset on tosi tärkeitä. Elämä on kurjaa jos joutuu miettimään miesten ja naisten paremmuutta.

Yrittäkää tulla toimeen kaikkien kanssa. Et siis ota äitiäsi tai siskojasi tai tyttäriäsi vakavasti? Ah mutta sinullahan ei taida vaimoa ollakaan, sillä osaat ja kykenet varmaan pyöräyttämään sinttisi maailmaan itsekin, kun kerran olet niin mahtava? Mahtaa äiti olla ylpeä pojastaan. Vankilaan tuomitut ovat lähes yksinomaan miehiä. Ja kaikki hyvin kouluaineissa pärjäävät ovat tyttöjä, yliopistoihin menee suurempi osa tyttöjä, kun pojat eivät yllä pääsykoerajoihin.

Mahtaa olla katkera pala nieltäväksi miessukupuolelle tämä fakta. Kerro oletko katkeroitunut kun joku nainen vei lukiopaikkasi, tai yliopistopaikkasi? Kyllä se on ihan Sitäpaitsi, jos mielestäsi naiset ovat kaikessa parempia, niin rakenna itse talosi, autosi, huonekalusi, ja korjaa kaikki tarpeentullen ITSE.

En usko että niillä nelosen papereilla pystyisivät tekemään, jos kerta yliopistossa ja ammattikoulussa kaikki ovat tyttöjä, kuten väität. Niin, naiset todellakin ovat kaikessa parempia. Tulee ilmi ihan jokapäiväisessä elämässä. Tytöt kyllä pääsevät yliopistoihin, totta.

Ala valinnat vain heillä ovat niin onnettomia, että näitä ikuisia opiskelijoita ja työttämiä maisterisnaisia saamme elättää muiden ohella. Otan ihan huumorilla sun jutut. Saat olla ihan rauhassa tota mieltä jos nyt edes oikeasti ajattelet noin. Musiikki on semmoinen asia, missä miehet ovat olleet aina valovuosia naisia edellä. Toki muutamia loistavia ja historiallisesti tärkeitäkin naismuusikkoja maailmasta löytyy, esim. Joni Mitchell ja Janis Joplin, mutta suppea on valikoima loppujen lopuksi.

Miehet ja naiset on keskimääräisesti yhtä älykkäitä se vaan jakaantuu eri tavalla.. Jo on miehellä kovat luulot. Jos nainen kuitenkin treenaisi itsensä hyvään kuntoon , lupaan että hän voittaisi useat miehet. Voisin sanoa tässä heti vaikka juoksu, painonnosto, uiminen olen kilpauimari.

Siiinä oli kolme asiaa missä voittaisin ainakin nuo 7 miestä. Lisäksi naisena on ihan mukava olla kun vähän tissiväliä heruttaa niin jo miehet tekee mitä vaan sun puolesta ; Eli naiset voittaa miehet oveluudessakin. Saa baarissa ilmaisia drinkkejä kun vähän räpyttelee silmiä. Miehet voi siinä sitten käydä hyvissä töissä ja saada paljon palkkaa ja maksaa baarissa naisten drinkkejä.

Veikkaan että maailmassa löytyy myös miljoonia sua älykkäämpiä naisia. Olet siis yhteiskunnan parasiitti. Ja vielä ylpeilet sillä. Etusivu Viihdeuutiset Kaikki Viihdeuutiset Euroviisut Festarit Uusimmat Viihdeuutiset -artikkelit Leijonat ja pienet vuohet kohtasivat — yksi seikka pelasti pienokaisten hengen Munasolujen pakastaminen yleistyy — tutkimus paljasti yllättävän syyn Kukko puolusti reviiriään — ajautui tappeluun kilin kanssa!

Paris Hilton teetti kopioita ökysormuksestaan — syy löytyi railakkaista bileistä Totuus kuullaan lasten suusta — voitko olla nauramatta näille? Uutuuslaite varoittaa asiasta Älypuhelimille kehitettiin turvatyyny — vaimentaa iskua pudotessa Pelkäätkö spoilereita somessa? Facebook helpottaa niiden välttämistä Instagramin suosio jatkuu — arvo jopa miljardia dollaria Facebookin karmiva patentti: Paratiisi myynnissä Karibialla — oma luksussaari 85 dollarilla Maailman kallein pirtelö — tämän hinta dollaria Volvo esitteli automaattisesti rantautuvan huvijahdin — kapteeni ei edes koske ruoriin Eliittiparittaja naittaa rikkaita ja kuuluisia — palkkiot päätähuimaavia Nyt on kalliita herkkuja!

Roseeviini-nallekarkit koristeltu lehtikullalla Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Suosituimmat asiasanat hotelli samppanja huvijahti omakotitalo kulta timantti raha dollari lentokone risteily Ferrari New York Cannonball Run Karibia Beverly Hills valkoviini sormus lentokenttä punaviini iPhone ravintola meri keksintö raha euro Malibu Dubai koira alkoholi Mercedes-Benz sänky televisio rannekello Maybach Alpit käsilaukku metsä Ohhoh!

Katastrofi viskitehtaalla — rakennus romahti ja tuhosi tuhansia viskitynnyreitä Nyt oli lähellä! Tältä Tampereen Laukontorin uusi Saunaravintola Kuuma näyttää!

Juha Tapio haastattelussa — 20 vuotta uraa takana! Huawei esitteli mullistavan P20 Pro -älypuhelimensa — kaikkien aikojen kamera! Jalkapallohuumaa Etelänavalla saakka — näin Argentiinan voittoa juhlittiin! Pornosivusto näpäytti MM-kilpailuista pudonnutta Saksaa Uskomaton ketjukolari rallikilpailuissa — autosuma tukki koko radan Kenguru pomppi jalkapallokentälle kesken ottelun — ryhtyi maalivahdiksi! Kuinka uusi alkoholilaki on vaikuttanut sinuun?

Kulutan nyt alkoholia enemmän Kulutan nyt alkoholia yhtä paljon Kulutan nyt alkoholia vähemmän    Katso tulokset. Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Marika Fingerroos bikineissä heinähommissa: Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Kesä aktivoi puumanaiset metsästämään Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä vuotiasta povipommia vaikea uskoa todeksi — kuva vetää hiljaiseksi.

Munasolujen pakastaminen ja sen jälkeiset hedelmöityshoidot ovat hyvin kalliita toimenpiteitä,. Eläimet riitelevät välillä ihan samoin kuin ihmisetkin. Luetuimmat Päivä Viikko Kuukausi Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Marika Fingerroos bikineissä heinähommissa: Rikas hotellisuvun perijätär ja liikenainen, vuotias Paris Hilton, on astumassa.

Lapset ovat huvittavan rehellisiä ja kertovatkin välillä asiansa niin suoraan,. Naisten kyky saada orgasmeja vaihtelee, mutta yhteistä kaikille on kliimaksin. Poptähti Selena Gomez on pannut elämänsä arvot uuteen järjestykseen viime. Kilpasyömistä harrastava Jesse Pynnönen on ottanut jo monia erilaisia ruokahaasteita.

Avioliiton ulkopuolista seuraa välittävä treffisivusto Illicit Encounters on toteuttanut kyselyn. Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset 3. Useissa realityohjelmissa mukana ollut julkkiskaunotar Sabina Särkkä lukeutuu misseihin, jotka. Keväällä alkanut huhumylly laulaja Cheryl Colena tunnetuksi tulleen Cheryl Tweedyn.