Latest Posts

Ruskea vuoto yhdynnän jälkeen homo sex mies

Oon 13 vuotias tyttö. Mulla on jo pitkään noin vuoden ollut molemmissa rinnoissa kyhmyt. Tiedän että se on normaalia, mutta nyt ne on kasvaneet ainakin kaksinkertaisiksi. Hei, olen aina ennen käyttäny siteitä kuukautisten aikaan ja nyt päätin kokeilla tamponia mutta kun laitoin sen se tuntui oudolta kävellessä ja istuessa onko se vaan sitä et en oo tottunu vai et Olen vuotias, normaalipainoinen ja muutenkin aika terve.

Kuukautiset alkoivat ensimmäisen kerran joskus vuotiaana ja ovat aina olleet vähän epäsäännölliset. Mulla sattu tänään jotain mielestäni tosi outoa, enkä ole kuullut että kellään olisi käynyt näin.

Olen 15 vuotias tyttö ja mulla on nyt menkkojen kolmas päivä menossa, kestää yleensä Terve olen 12v poika ja aattelin vaan että peniksessä on itteni mielestä ollu paljon ongelmia mutta isä sanoo että ei se mitään aika normaalia tuo on.

Mutta minulle nytten tänään ilmestyi Onko normaalia että sisempien häpyhuulten iho on kokonaan näppyläistä ja vaaleampaa eikä niissä ole ollenkaan normaalia limakalvoa kuten muualla? Iho on ollut sellaista niin pitkään kuin muistan, Mä en tiiä mitä teen oon Me tullaan hyvin juttuun koulussa ja näin mut yks meistä rupee aina whats up ryhmässä riitelemään ihan Moi, olen kohta vuotias tyttö. Olen ihastunut luokkalaiseeni poikaan sanotaan nyt vaikka että Juusoon. Pari kaveriani ovat sanoneet, että Juuso tykkäisi minusta.

He sanoivat, että sen näkee Seurustelin yhden pojan kanssa vähän aikaa sitten mutta suhde päättyi. Lähettelimme pojan kanssa paljastavia kuvia toisillemme jotka olen itse jo poistanut, mutta poika ei suostu poistamaan minum Tää on vähän nolo kyssäri, mut voiko seksitauti tarttua jos toisen jos sil sukupuolitauti pissaa menee mun penikselle tai vaikka suuhun?

Mulla oli tällainen kokemus, kun tyttö halusi Olen suht terve vuotias tyttö, ja harrastin suojattua seksiä poikaystäväni kanssa vähän yli viikko sitten. Tänään noin puoli viiden aikaan aamuyöstä heräsin pahaan oloon, ja oksensin Käytän Stefaminelle-merkkisiä epillereitä, olen käyttänyt niitä toukokuusta alkaen. Nyt menkat on jääny kaksi kertaa välistä. Tein kaksi raskaustestiä, kun jäivät ekan kerran ja Huomasin oikeassa häpyhuulessani jotain ylimääräistä, se ei näy ulospäin mutta tuntuu vähän niinkuin littanalta patilta, eikä se ole kipeä..

Voiko se olla vaarallista? Olen 16v tyttö ja minusta tuntuu, että minulla on emätinkouristus. Koikeilin tampoonia pari kertaa, mutta epäonnistuin. Tuntui siltä, että siellä on seinä edessä, joka ei päästä tampoonia Minulla on ollut kuukautiset jo monta vuotta, n. Ne ovat olleet suhteellisen säännölliset jo jonkin aikaa, ja kierto vaihteli päivän välillä. Nyt kuitenkin viimeisen Olen vuotias naisen alku ja vielä neitsyt.

Minua mietityttää seksi ja siinä varsinkin se kun erään henkilön kanssa olisin valmis harrastamaan seksiä ja hän on harrastanut useamman Olen vuotias poika ja koen olevani homoseksuaali. Olen ollut asiasta melko varma jo useamman vuoden ajan ja homous on mielestäni todella hieno asia.

Kiihotun enimmäkseen ja lähes aina Onko normaalia että 15 vuotias haaveilee jo bdsm jutuista? Koska se huolestuttaa että minä olen kiinnostunut siitä. Olen 16v tyttö ja pelkään olevani raskaana. En ole vielä tehnyt testiä koska epäilen pienesti sen mahdollisuutta.

Harrastamme poikaystäväni kanssa säännöllistä seksiä. Hei, mistähän johtuu sellainen käyttäytyminen, on tapahtunut useamman kerran että kun juttelen tyttöystävän kanssa netissä, niin sitten yleensä pettymyksen takia esimerkiksi eilinen: Olen vuotias, lukion toista luokkaa käyvä tyttö. Olen aina ollut tunnollista perfektionisti-suorittajatyyppiä, mutta viimeisen vuoden aikana tämä luonteenpiirre on käynyt erityisen Tyttö ja haluan ja pelkään olevani bi.

Tunnen kiinnostusta poikia kohtaan, mutta enemmän tyttöjä kohtaan. En tiedä olenko bi ja minua häiritsee myös se kun vanhemmat Hei, olen 18,5 vuotiasmies ja sukuvikana on että puberteetti etenee huomattavasti muita hitaammin, esim penikseni kehittyy ja kasvaa vieläkin murrosiän vaihe g 3.

Olen 19 vuotias poika ja minua mietityttää eturauhaseni. Minulla alkoi jomottaa peräreiän alueella sen jälkeen ku kokeilin hieroa eturauhastani.

Onko minulla jokin vikana. Mulla on välillä tosi paha olo ja itkettää enkä tiedä syytä. Harrastan paljon liikuntaa ja myös musiikkia. Iltaisin ei tahdo tulla uni ja joskus mietin Olen tänä vuonna 14v tyttö, joka ihastuu erittäin helposti. Musta tuntuu pikkasen siltä, että mä oisin ihastumassa mun kaverin pikkusiskon luokkalaiseen, joka on siis nyt jotain 10 tai 11v.

Oon vuotias juuri 3 kuukautta sitten intin aloittanut nuori mies, jota vaivaa kovinkin moni asia. Rauhallisena ihmisenä sotiminen, aseet ja väkivalta ei ole yhtään mielekästä touhua Halusin tietää miltä suuseksi tuntuu joten annoin koiran nuolla alapäätäni.

Olen hetero enkä todellakaan halua rakastella eläimien kanssa. Onko väärin tehdä noin jos haluaa vain tietää miltä se Olen kohta vuotias nuori, ja olen harrastanut seksiä viimeksi helmikuun puolessa välissä silloisen poikaystäväni kanssa. Olimme yhdessä vuoden ja käytimme useimmiten ehkäisyä, ei kuitenkaan Olen nyt tapaillut erästä miestä tässä vajaan kuukauden ajan ja tuossa muutama päivä sitten olimme ensimmäistä kertaa sängyssä.

Se oli minulle ensimmäinen kerta ylipäättään näissä hommissa Olen käyttänyt Stefaminelle-merkkisiä e-pillereitä vajaat 2 vuotta. Nyt taukoviikolla kuukautiset jäivät kokonaan välistä. Mistä tämä voisi johtua? En ole unohdellut pillereitä, enintään 2 h Olen vuotias tyttö ja olen kärsinyt aknesta noin 4 vuotta, jota esiintyy lähinnä kasvoissa ja hartioissa.

Viime aikoina olen kokenut, että akneni vain pahenee - vaikka olen jo vuosia Olen vuotias tyttö ja syön diane nova e-pillereitä. Verenpaineeni on ollut hieman koholla, yläpaine normaali ja alapaine vähän liian korkea. En ole asiasta vielä päässyt keskustelemaan Olen kohta 18 vuotias tyttö.

Minulla on poikaystävä joka on saman ikäinen. Olemme seurustelleet nyt 1,5 vuotta. Nyt olen alkanut miettimään olenko oikeassa seurustelusuhteessa. Ahdistun paljon enemmän muiden ongelmista kuin omistani. Saatan tuntea heidän takiaan paljon enemmän pahaa oloa kuin jostain sellaisesta, mikä olisi tapahtunut minulle.

Saatan jopa joskus itkeä Oon kohta vuotias nuoren naisen alku. Mulla on ollu kohta viikon verran ollut kuumetta ja kävin lääkärissä ja sain antibioottikuurin korvatulehduksen hoitoon. Olen 19 vuotias poika ja minua vaivaa aamuerektioiden vähyys. Aamuerektioita huomaan itselläni korkeintaan kerran viikossa. Minulla ei ole lähes koskaan ollut päivittäistä aamuerektiota Hei, olen vuotias poika ja minulla on ahdas esinahka.

Se ei ole kipeä tai ahdas, mutta ei myöskään vetäydy taakse helposti mikäli penis on erektiossa, ja vedettäessä taakse väkisin puristaa ja Olen harrastanut tammikuun alussa eli 3kk sitten seksiä ilman yhdyntää.

Koskimme toistemme alapäihin käsin ja pidimme huolen että jos kosketamme vahingossa samaan paikkaan odotamme hetken ettemme Hei, olen vuotias tyttö. Harrastimme poikaystäväni kanssa seksiä noin 3 viikkoa sitten. Olemme käyttäneet säännöllisesti kondomia ehkäisyvälineenä. En itse käytä e-pillereitä. Tyttöystäväni kanssa puhuimme seksistä ilman kondomia.

Pitääkö seksin jälkeen hakeutua sukupuolitautitesteihin? Hän on minun ensimmäinen, mutta hänellä on kokemusta aikaisemmasta parisuhteesta Olen ollut suojaamattomassa yhdynnässä vakituisen kumppanini kanssa. Tällä hetkellä käytämme ns. Kuukautiset alkoivat pari päivää myöhässä alkamispäivässä voi yleensä Haluaisin tietää millaisia itsetyydytystapoja on, koska haluaisin kokea mielihyvää mutta en ole vielä halukas seksiin. Minulla oli 10kk tauko minkäänlaisesta seksistä.

Tauko kuitenkin loppui ja harrastin seksiä yhden miehen kanssa. Syön stefaminelle pillereitä ja yleensä syön ne kolme Minua ahdistaa yksi juttu todella todella paljon.

Minulla on aika paljon ylöspäin käyrä penis. Jos penis ei ole seisoma asennossa en ainaakaan minä huomaa siinä mitään omituista mutta sitten kun Asiani koskee rakastumiseen olen rakastunut yhteen poikaan ja olen hyvin rakasrunut häneen mutta silti haukun häntä melkeen päivittäin mutta tämän haukkumisen jälkeen kadun Olen siis 17v poika ja peniksen varteen nahan alle on ilmestynyt pari kivutonta näppylää. Olen yrittänyt puristaa niitä pois siinä onnistumatta.

En ole harrastanut seksiä koskaan. Mua pelottaa tosi paljon että oon raskaana. Onko normaalia jos on kuukautisten aikana, nännin alla kyhmy. Se on noin peukalonpään kokoinen ja todella kipeä. Kyhmy on vasemmassa rinnassa.

Moi Olen 17v poika ja mietin että onko jo tämän ikäisillä penis lopullisessa mitassaan ja kehittynyt loppuun? Sillä luulen että omani ei taida olla sillä en ole mitään erityistä muutosta nähnyt Mieltäni on pitkään painanut eräs asia.

Hieman reilu puoli vuotta sitten itselläni meni poikki yksi itselleni silloin erittäin tärkeä ystävyyssuhde. Olosuhteet olivat sellaiset, että oli Olimme yhdynnässä poikaystäväni kanssa, kondomi meni rikki ja otin siitä n.

Menkkojen olisi pitänyt alkaa kyseisenä päivänä kun otin je-pillerin mahd Otin jälkiehkäisypillerin ehkäisyn pettämisestä ja harrasin seksiä seuraanavana päivänä, mutta kondomi ei ollut pysynyt paikalla.

Kondomin ylä pää jossa on reikä jäi kyllä huomattavasti Olen 15v tyttö ja minulla on runsaat kuukautiset ja ne häiritsevät koulunkäyntiäni. Olen laihduttanu aika paljon ja mulla on siinä samalla rinnat pienentynyt ja mua mietityttää et kasvaako ne vielä vai jääkö ne tämmösiksi pieniksi?

Mul on ollut jo parin vuoden ajan mieltymys vaippoihin niiden pitämiseen ja yleisesti vauvailuun. Unelmoin siitä että joku vois hoitaa mua sen vauvana ja Hei olen 11 vuotias tyttö.

Minulla on alkanut kuulautiset vähän aikaan sitten mutta minua huolestuttaa rintani niissä on ollut jo jonkin aikaan tumman liiloja viivoja. En oo varma kuuluuks tälläset kysymykser tänne. Harrastan tosi paljon liikuntaa ja oon normaali painoinen. Mulle ostettiin kaksiosaiset uikkarit meijän hiihtolomalla Poika ja tosi usein kun oon tyttöystävän lähellä ja kun pussaillaan ja kiihotun niin mun lantioalue ja alaselän alue alkaa pakosti nykimään silleen kuin tekisin seksiä, sellasii Harrastin seksiä ilman kumia Mietin, miten pitää toimia jos oksennustauti iskee poikaystävällä oksenustauti tuli Olen ottanut kaikki aiemmat pillerit normaalisti ja olen Olen 18v tyttö ja minulla on jo kohta pari kuukautta tuntunut vasemmalla puolella alavatsaa munasarjan kohdalla viiltävää kipua ja viimeaikoina mukaan on tullut erittäin lievä paineen tuntu Moi, olen vuotias poika ja kiveksiäni vaivaa luultavasti kiveskohju.

Kummallista kyllä, mutta luulen että verisuonilaajentumia on molemmissa kiveksissä. Kohjut ovat vaivanneet minua noin Olen 18 v ja murrosikäni alkoi 12v. Olen aina ollut hieman ylipainoinen ja tällä hetkellä ,5 cm ja 57,8 kg. Olen yrittänyt laihtua n. Olen 16 vuotias tyttö ja olen seurustellut ja ollu tähän asti kiinnostunut voin pojista.

Mutta lähiaikoina olen alkanut kiinnostumaan ajatuksesta olla tytön kanssa. En ole ihastunut kehenkään Hei, olen 14 vuotias tyttö. Minulla on ongelmana rinnat. Rintani eivät meinaan kasva. Niihin ilmestyi pari vuotta sitten sellainen kyhmy, mikä kuulemma merkitsee sitä että rinnat alkavat kasvaa, Harrastin joku kuukausi sitten pitkäaikaisen poikaystäväni kanssa seksiä ensimmäistä kertaa.

Noin puolitoista vk myöhemmin menin ehkäisyneuvolaan hankkimaan parempaa Kuukautiseni alkoivat vuotta sitten ja ovat olleet alusta asti hyvin epäsäännölliset. Monesti tauko kuukautisteni välillä on ollut kuukautta, mutta joskus on ollut myös esimerkiksi Minulle on esiintynyt kiveskipua voisiko olla kiveskiertymä kipu ei ole pitkäaikaista.

Yritin kysyä tätä apteekistä hakiessani reseptiä, mutta minusta tuntui, ettei farmaseutti ymmärtänyt kysymystäni. Lopetin Vreya-merkkisen e-pillereiden käytön söin 21 tablettia ja pidin 7 päivän Olen huolissani että milloin peniksen kasvu alkaa olen 13v nuori ja muilla kavereillani on jo alkanut kasvu.

Karvoja on tullut jo reilu määrä eikä äänikään ole kokonaan muuttunut. Olen tosi huolissani, minulla on ollut jo n vk, patti alapäässä. Patti on hernettä vähän isompi ja kipeä, se on ihan klitoriksen vieressä. Haluaisin tietää pitääkö mennä lääkäriin vai?? Hei, olen nuori nainen joka on juuri lopettanut e-pillereiden käytön niiden sopimattomuuden vuoksi. Nyt minua mietityttää, millaisissa tilanteissa raskaus on mahdollinen. Olen 14 v poika hieman huolissaan vielä harrastin tyttö ystäväni kanssa 3viikkoa sitten seksiä ja emme olleet varmoja onko siemennestettä pääsyt hänen sisälleen käytimme kondomia mutta se oli Hei minulla on ollut kuukautiset myöhässä ny 4 päivää normaalista ja minua pelottaa voinko ollaa raskaana minulla on ollut maha kipeä jo 2 päivää ja olen hiemn hermona harrstin seksiä Olen 14 v poika joka oli yhdynnässä tytön kanssa n.

Haluan lähinnä avautua tilanteestani ja luen mielelläni mielipiteitänne tästä tilanteesta. Olisiko noin reilu viikkositten latasin Tinder sovelluksen ja meillä erään pojan kanssa Olen käyttänyt Stefaminelle-merkkisiä epillereitä toukokuusta alkaen. Nykyisestä liuskasta olen syönyt n. Mistä tämä voi johtua? Olen nyt syönyt gestinyl-merkkisiä e-pillereitä puolisen vuotta, syön aina kaksi liuskaa putkeen. Ennen ei ole tullut kesken liuskojen ylimääräistä vuotoa, mutta nyt kahden viimeisen treeni Moi, minulla on ollut oireeton hpv-virus joka aiheutti poikaystävälleni kondyloomia peniksen varteen.

Hän sai lääkkeeksi Condylinea. Näpyt ilmestyivät kesällä ja lääkäriin hän meni joulukuussa, Penikseni ei ole vielä kasvanut ja on saman kokoinen kuin aina ennenkin. Karvojen kasvettua virtsaaminen on vaikeutunut varsinkin sillon kun Oon 14v tyttö ja mul oli eile pikkareis jtn vaaleen ruskeet. Ja sitä tuli viel illallaki mut ei enää ku menin nukkuu Sit ku aamul heräsin ja laitoin siteen nii sit tuli taas mut sitä tuli Hei olen 14 v tyttö ja minua huolettaa oma vartaloni.

Reisissä ja vatsassa on selvästi ylimääräistä ja haluaisin päästä niistä eroon. Minua myös vaivaa minun rintojeni pieni koko. Hei, heräsin aamulla ja huomasin, että esinahka on turvonnut terskan ympärille. Olen vuotias ja kuukautiseni ovat alkaneet vajaa vuosi sitten. Rintojeni kasvu on käytännössä ollut olematonta. Rinnoissani on kovat kyhmyt, mutta rinnat ovat muuten täysin olemattomat Hei, olen vuotias nuori ja mietin olenko mahdollisesti saanut herpes tartunnan. Alapäähän on ilmestynyt pieniä rakkuloita jo useampi kuukausi sitten.

Kipuja tai kirvelyä ei missään vaiheessa Oon kohta 17 vuotta täyttävä bi-tyttö. Oon tienny mun seksuaalisuuden jo monta vuotta,että oon aina ollu kiinnostunut molemmista sukupuolista.

Äitilleni oon joku 2 ja puol vuotta sitte tullu Olen vuotias poika ja olen ihastunut tyttöön, enkä voisi kuvitella itseäni olevan yhdessä pojan kanssa. Kiihotun kuitenkin alastomista miehistä nuorista ja runkkaan alastomien miesten Harrastin seksiä tyttöystäväni kanssa ensimmäistä kertaa ja kondomi oli luultavasti huono tai huonosti laitettu koka muuten se pysyi hyvin mutta aina kun yhdynnästä lähti pois kondomin Öö, no ku oot kerran mies niin tiiät varmaan paljon paremmin pojista kuin minä itse.

Seurustelin exäni kanssa noin 2 vuotta sitten. Emme ole vieläkään puheväleissä. Oon 15v tyttö jolla on vieläkin kastelua nauraessa. En oikeasti voi nauraa ilman että tulee pissat housuun. Yleensä sitä tulee kuitenkin aika paljon joka on todella kiusallista. Hei mä oon 14 v.

Tyttö ja me ollaa mun poikaystävän kanssa suunniteltu, että se tulis meille ja me kokeiltais meiän ekaa kertaa ja molemmat on siis viel neitsyitä. Mut tähän tuli ongelma, koska Peniksessäki on kova näppylä joka näyttää ikään kuin kuopalta. Näppylä on ollut peniksessä jo 1.

Ja alan pikkuhiljaa huolestumaan tosissani. En oikein kehtaisi isälle asiasta Minkä ikäisenä e-pillerit voi alottaa? Tarvinko vanhempien luvan aloittamiseen tai meneekö siitä joku tieto niille? Minkälaisia oireita niistä voi tulla? Minulle tuli viime kuussa ovulaation aikoihin virtsatietulehdus, joka kerkesi olla muutaman päivän ennenkuin sain antibiootit siihen.

Nyt olen huomannut, että kuukautiseni eivät ole vielä Otin poikaystävältäni suihin, sen jälkeen suutelimme ja hän antoi minulle suuseksiä. Voiko siitä tulla raskaaksi? Hän ei lauennut missään vaiheessa eikä yhdyntää ollut. Minulle ilmestyy lähes joka päivä kiveksiini turvonnut punainen täplä, joka kutisee ja rauhoittuu jos siihen laittaa jotakin ihoa rauhoittavaa voidetta.

Mielestäni housuni eivät hierrä kiveksiäni Olen kohta 12v ja haluaisin jo harrastaa yhdyntää mutta luulen että ikäni takia olen liian nuori. Murrosikänikään ei ole varmaan vielä alkanut. Ja minulla ei ole tyttöystävää. Olen harrastanut seksiä poikaystäväni kanssa n. Mietin, että onko normaalia masturboida itsensä orgasmiin saakka hikoillen ja hengästyen?

Urheilen tosi paljon enkä haluis et mun rinnat kasvaisi enään. Muutenkin on ihan tylsää kun enään ei huvita edes leikkiminen kun ennen leikin ihan hirveesti vaikka tahtoisin Moi, Haluaisin kysyä frenulumistani. Olen jo jonkin aikaa pohtinut, miksi erektiossa terskan taakse vetäessäni se kasautuu vapauttaessa terskan taakse. Googlailemalla aloin epäillä kireää Olen vuotias tyttö ja kuukautiseni alkoivat ensimmäisen kerran vähän yli vuosi sitten.

Kierto on ollut alusta asti todella epäsäännöllistä ja menkat ovat välillä olleet poissa jopa kolme Oon myös aijemmin lahduttanut rajusti joka vaikuttaa varmasti myös tähän vaikka aikaa tästä on jo melkein puoli vuotta Olin poikakaverini kanssa ja hän kysyi minulta haluanka runkata häntä,hän otti peniksensä esille ja aloitin,hän ei ollut lauennut mutta penis tunti hieman "märältä",tämän jälkeen hän sormitti Hei olen 15,5 vuotias poika kysymykseni liittyy murrosikään -penis erektiossa Hei, Oon 17v poika ja huomasin että saan työnnettyä vasemman kiveksen pois kivesspussista koska se on selvästi pienempi kuin oikea kives, tämä ihmetyttää minua onko kaikki ok?

Tässä olen lopettanut nuuskan ja tullut kivesten hiostumista ja semmonen jatkuva kusihätä ja joskus valuaa housuun aivanko sitä ei voi estää. Loppuuko tämä ajan kanssa vai pitääkö suurempia Oon kohta vuotias ja kaipaan neuvoja. Mä haluisin seurustella jo, mutta mun äiti ei ollenkaan kannata ajatusta nuorena seurustelusta.

Kun puhun seurustelusta tässä viestissä, en tarkoita Mulla on ollut jo jonkin aikaa sellainen polttava kipu emättimessä, jonka yhteydessä alavatsassa tuntuu vähän niinkuin tulehduskivun tyyppistä kipua. Sanoin asiasta kouluterveydenhoitajalle joka Hei, olen vuotias poika ja kysyisin kolmea asiaa.

Minua ihmetyttää 3 pitkää verisuonta peniksessäni. Ne eivät ole kovia vaan pehmeitä ja näkyvät helposti erektiossa.

Oon 12v ja mulla alko kuukautiset varmaan tän vuoden alussa. Ne on ollut suunnilleen 5 päivää mutta siteen niiden välillä ei ole paljoa taukoa. Esim viime kuukautisten aikana oli 11 päivää Ekaks valkovuoto, mulla ollu jo pidemmän aikaa pahanhajuista mutta en oo kehannu kertoo kellekkään Olen 17v poika ja ongelmani on että vähän aika sitten terskani pää alkoi punoittaa ja kutisemaan välillä, sekä myös esinahka on hieman turvonnut samanlainen kutiseva kohta on myös ylempänä Terskan reuna sekä alaosa on kauttaaltaan tummunut sekä terskan päälle on muodostunut epämääräinen valkoinen kerros.

Hygienia on kunnossa eli pesen päivittäin vedellä. Olen todella tarkka käyttämään epillereitä! Olen käyttänyt niitä oikein, mutta aina silti pelottaa että jotain olisi sattunut.

Kuukautiseni ovat tulleet normaalisti. Itsetyydytän yleensä joka viikko saunassa niin että saan siemensyöksyn. Olen kuullut ettei sukuelimiä saisi pestä saippualla. Onko tämä totta ja miten saan puhdistettua Olen 15v tyttö ja harrastin viime yönä poikaystäväni kanssa seksiä. Aamulla minulla alkoi pää kipu, ja kuumeista oloo. Kun pääsin kotiin oksensin jotain ruskeaa Olen vuotias tyttö, enkä oikein tule toimeen äitini kanssa.

Hän ei anna minulle tarpeeksi vapauksia. Ymmärrän, että kaikki vanhemmat haluavat suojella lastaan, mutta äitini pelkää antaa Olen vuotias, ja minua on jo jonkin aikaa vaivannut se, että vaikka murrosikäni on muuten edennyt hyvin, ei minulla silti ole ruvennut tulemaan spermaa kunnolla. Moi Oon 17 vuotias poika ja olen huomannut että mulla on tullut lähiaikoina kellertävää siemennestettä.. Voiko olla kyseessä seksitauti? Mitä pitää tehdä kun kiihottaa niin paljon että tekee mieli harrastaa seksiä mutta ei ole kumppania ja pelkkä itsetyydytys riitä?

Minulla on suuri huoli, koska tein rfsun raskaustestin se oli semmoinen liuskatesti! Ja tajusin että kun pissasin kuppiin testiä varten niin minulla oli ollut valkovuotoa! Mua kiusataan kun oon altistunu homeille ja opettajat eivät puutu asiaan eivätkä muut. Mun pikkareitten alaosa on käppyrä, kun siihen on tullu valkovuotoa? Olen 18 vuotias ja seksiä olen harrastanut jo noin vuoden ensimmäisen poikakaverini kanssa. Nyt olemme kuitenkin eronneet mutta olemme silti harrastaneet pari kertaa seksiä.

Moi oon 13v poika! Mietein ku oon pitkään kattonu yht tyttöö ruokalassa ja kaikkial Oon halunnu men juttelee mut en uskalla ku sen kaikki kaverit on aina sen kanssa. Se on 8lk ja mää 7. Oon vuotias tyttö ja mulla on hätä mun kuukautisista Ne kaks viikko panikoin aikamoisesti, Hei, olen 17,5 vuotias poika ja olen lukion toisella. Murrosikäni on alkanut melko myöhään, noin 15 vuotiaana. Olen noin cm ja ~60kg, karvoja on alapäässä ja kainaloissa ja kaikki on muuten Olen vuotias poika, jolla menee enimmäkseen kaikki tosi hyvin elämässä, mutta silti mieltä painaa muutama asia.

Mulla on paras kaveri, joka on tosi mukava, hauska ja luotettava ja tullaan Harrastin itsetyydytystä dildolla ja sen jälkeen alapäästäni tuli verta. Mitä luultavammin immenkalvo revennyt tai hiertynyt? Jos on hiertynyt tai revennyt voiko se palata ennalleen ja parantua?

Mietin et tuleeks valkovuotoo kaikille ku siis mulla kyl on sitä tullu ja tällee mut ei vaa oo tullu vähää aikaa ja muutenki sitä tulee tosi harvoin et onks tää normaalii ja pitääks mun Olen 17v poika ja asiani on hieman erikoinen mutta en tiedä missä minun pitäisi kertoa tai puhua tästä, mutta epäilen että minulla voisi olla klinefelterin oire yhtymä sillä kaikki siihen Olen siis vuotias tyttö ja minulla olisi kysymys kuukautisiin ja valkovuotoon liittyövä kysymys.

Menkat siis loppuivat noin viikko sitten ja ne olivat epätavallisen runsaat, mutta Moi, oon vuotias ja aikaisemmin tullut yhdynnästä virtsarakontulehduksia ja nyt jälleen olin yhdynnässä ja kun aamulla heräsin, oli mulla hirveä poltteleva tunne emättimessäja piti heti juosta Anteeksi, kun kysyn kysymyksiä, joihin on vastattu jo varmaan miljoona kertaa, mutta haluan silti itsekin kysyä, sillä en ole löytänyt juuri samanlaista kysymystä.

Elikkäs olen vuotias Sain 7 päivän kuurin antibioottia nimeltä Roxithromycin Orifarm mg ja käytän Stefaminelle-merkkisiä ehkäisypillereitä. Eli siis oon 14 v. Tyttö ja mua mietityttää mun rinnat. Mul on alkanu menkat toukokuussa ja toinen rinta on nyt huomattavasti isompi ku toinen, mutta se mikä mua askarruttaa on, että rupeeko Harrastin poikaystäväni kanssa seksiä ilman kondomia, mutta syön e-pillereitä.

Poikaystäväni ei tullut kertaakaan sisääni ja menkkani alkoivat jo samana iltana yhdynnästä. Kun olin jotain v vedin esinahkaani taakse ja irtosi terskasta. Pari päivää sattui mutta sitten kaikki oli taas normaalia. Olen nyt 11 ja kaikki on Ok. Haittaako se mitenkään jos esinahka Heippa, Aloitin noin vuosi sitten syömään drospirenoni sandoz minipillereitä, lopetin niiden syömisen noin 1,5kk sitten kai 7.

Eikä kuukautisista ole tietoakaan Hei mullaa alko semmone ongelma nyt vasta että ku esileikin aikana penis on jäykkä mutta jossain vaiheessa se löystyy tyy ja ei jäykisty millään.

Ja seksistä eo tule mitään. Olen 17 vuotias poika murrosikäni alkoi todella myöhässä varmaan joskus 9-luokalla ehkä vähän ennen kuin täytin Asia joka huolettaa minua on se että penikseni ei ole kehittymyt juuri Hei, olen vuotias nuori nainen ja pähkäilen ehkäisyvaihtoehtojen kanssa.

Olen vakituisessa parisuhteessa ja tuntuu ettei mikään ehkäisykeino ole minulle sopiva Olen huolissani kuukautisistani, sillä ne ovat olleet jo viikon myöhässä. Olen viimeaikoina sairastellut, ollut kovassa flunssassa ja syönyt aika vähän. Moi eli siis oon 14 v poika mä haluisin tietää miten voisin kysyä tyttöystävältäni haluaako hän harrastaa seksiä kanssani olen mielestäni täysin valmis seksiin minun penikseni on noi cm Oon tässä miettiny että jos harrastan suojaamatonta suuseksiä ja yhdyntää eikä kummalakaan ole tauteja niin voiko siinä syntyä tai kehittyä sukupuolitauti?

Kummallakaan ei siis ole ennestään tauteja? Moi Oon 17v poika ja mulla ilmestyi pari kk sitten yhtäkkiä muutama ruskea läikkiä genitaali alueelle. Ne ovat erikokoisia ja välillä ne kuivahtavat ja välillä keskikohta on Haluaisin kysyä, että onko suuseksi silloin vaarallista kun molemmat osapuolet ovat neitsyitä? Ja onko suuseksi ylipäätänsä vaarallista? Oon syntynyt poika ja nyt 15v ja ärsyttää ku äänenmurros ei oo vielä tullut Oon n.

Mun rinnat on alkaneet kehittymään jo jonkin verran ja en oikeen tiedä että millasia rintsikoita mun kannattais käyttää. Oon kokeillu sellaisia jotain puuvillaisia toppimaisia liivejä, mutta Olen 19 vuotias tyttö ja hetero, joka ei ole koskaan seurustellut tai ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä. Olen huomannut iän myötä, että haluni seurustella, sekä seksuaalinen halukkuuteni ovat Olen aina ollut kiinnostunut tytöistä, en siis seksuaalisesti vaan muuten.

Kaikki ihastukseni ovat olleet tyttöjä, ja niin on nykyinenkin. En pystyisi kuvittelemaan itseäni pojan kainalossa, Moikka, oon 15 vuotias ja mun menkat alko kun olin Eli mulla ois muutama kysymys menkoista: Onks ruskee, niukka, kahen päivän pitunen vuoto menkat?

Tiedän ettei tää oo normaalia, tai sitten on en oo ihan varma koska kaikilla tuntuu olevan erillainen näkemys asiasta. Mulla on siis tosi kipeet kuukautiset, mutta siinä ei oo kaikki. Olen syönyt stefaminelle-merkkisiä pillereitä 1,5 vuotta. Aiemmin kuukautiset ovat tulleet normaalisti lumetablettien aikana. Viimeksi ne olivat hyvin niukat, kuukautiskipuja kuitenkin oli Olen kohta vuotias naisen alku.

Minulla todettiin vuotiaana perinnöllisistä syistä johtuva viivästynyt murrosikä. Tämän takia murrosikääni ei koskaan aloitettu edistämään Moi oon 02 tyttö ja harrastan säännöllisesti tuntii liikkaa viikos. Mä masturboin monii kertoi päiväs ja 1 kerran mun on ainaki pakko masturboida kosk siit vaa tulee nii hyvä olo. Olen syönyt e-pillereitä nyt pari kuukautta aloitettuani seksin harrastamisen kesän alussa poikaystäväni kanssa.

Seurustelukumppanillani ei ole ollut aikaisempia kumppaneita. Olen v tyttö ja alapääni kutiaa välillä, valkovuotoni on paakkumaista, runsasta ja se haisee pahalta hieman kalamaiselta. Luin bakteerivaginoosista, mutta siinä kerrottiin, että Olen nyt ensimmäistä kertaa tutkinut alapäätäni käsin tunnustelemalla sekä pelin välityksellä. Löysin emättimen aukon, mutta se on ns.

Pahkura on pehmeähkö ja Siis rinnat alko kehittyy joskus vuotiaana ja ne on ny pari vuotta vaivannu mua. Nää on siis 70A kokoo eli ei mitenkää isot mutta Oon 15 vuotias tyttö ja mun kuukautiset alko pari vuotta sitte. Mun viime kuukautiset oli ihan normaalit mut aitä ennen mulla oli niiku ruskeet ja TOSI niukat kuukautiset ja nyt mulla oli Hei Minut on ympärileikattu terveydellisistä syistä ja kysyisin, että tarvitseeko terskasta huolehtia nyt jotenkin eri tavalla?

Tarvitseeko sitä voidella tai kannattaako hankaamista välttää, eli Hei, kaipaisin apua sangen erikoiseen ongelmaan. Jos suhde on tasavertainen ja tuntuu molemmista hyvältä. Mies haluaisi julkistaa suhteemme, mutta mua pelottaa ikäeron takia että ympäristö tuomitsee. Oon16 ja mulla on ollut poikaystävä yli vuoden.

Kerran epäiltiin että olisin raskaana no tehtiin testi mutta se näytti negatiivista, mutta silti mulla on tummemmat Haluaisin esittää tämän itseäni hyvin paljon nolottavan kysymyksen. Muutama vuosi sitten, kun vielä itsetyydytin, itsetyydytin ja luin puhelimella netistä seksitarinoita yhtäaikaa usein.

Olen 15v tyttö ja mulla alko menkat reilu 2 vuotta sitten. Ne on ollut aina lähes säännölliset lukuunottamatta muutamaa kertaa. Viimeksi ne tuli yli viikon myöhässä. Ja ennen menkkoja tuli Olen kohta v tyttö, joka on syönyt cerazettea reilut 6 vuotta putkeen.

Aloin seurustelemaan viimekesänä ja loppuvuonna alkoi sukupuoliyhteydet. Kumppani pysynyt samana tähän päivään Eli kuten aiheesta voi päätellä, niin kysyn kysymyksiä.

Mikä tarkoittaa laukeaminen ja orgasmi? Tää ei kyl oo kysymys: D Vaikka olen nuori tuntuu että haluaisin jo saada tyttöystävän mutta Olin noin kuukausi sitten sängyssä noin vuotiaan pojan kanssa. Hän antoi minulle suuseksiä, mutta minä en hänelle. Meidän oli tarkoitus harrastaa myös seksiä, mutta hänen erektionsa ei Olen 18v poika ja minulla on ollut hieman yli puolivuotta ongelmia kireän esinahan kanssa.

Tämä alkoi siitä kun harrastimme silloisen tyttöystäväni kanssa ensimmäistä kertaa seksiä ilman Onko normaalia, että olen 13 ja peniksessäni on karvoja ja ei kasvanut, enkä ole saanut siemensyöksyjä? Oon 15 vuotias tyttö ja mun menkat alkoi pari vuotta sitten. Oon nyt huomannut että esimerkiksi eilen kun otin mun alushousut pois, huomasin että niissa on vähän niin kuin punaisia värjäytymiä ja Hei olen 17 vuotisa poika ja minua on alkanut huolettaa se että minulla tuntuu aivan penikseni juuressa outoa pehmeää kudosta joka tuntuu siltä kuin sen ei kuuluisi olla siellä.

Alapääni on kutissut jo jonkun 1. Yhdessä vaiheessa kutina loppu mutta tuli pahempana takaisin. En halua mennä lääkäriin tai muualle. Mulla alkoi menkat viime talven lopulla, joten minulla ei ole ollut niitä edes vuotta. Ne ovat olleet melko epäsäännölliset. Nyt ne ovat olleet muutaman kuukauden Olen 11v ja 8kk poika ja minua askarruttaa eräänlainen kysymys.

Jos treenaa lihaksia pienentyykö penis jos on murrosiän alkuvaiheen paikkeilla? En ole treenannut sillä Moi, oon vuotias tyttö mutta musta tuntuu että en tavallaan halua olla tyttö. Haluisin tavallaan olla poika. Oon kyllä melkeen aina käyttäytynyt kun tyttö ainakin suurimmaksi osaksi, etenkin Olen vuotias mies, kysyisin kvesten koosta. Eli onko syytä huolestua kivesteni koon takia, leveyttä on hieman reilu 1cm ja pituutta Otin poikaystävältäni suihin ja hän sai siemensyöksyn.

Spermaa tuli hieman myös käsiini ja myöhemmin kun sperma oli jo kuivunut hyväilin itseäni. Voiko kuivuneesta spermasta tulla raskaaksi? Mun tekis mieli harrastaa seksiä mutta ei oo tyttö ystävää. Mitenkä toimin kun itsetyydytys on niin tuttu.

Olen vuotias tyttö, mutta minua luullaan usein jopa vuotiaaksi tuntemattomien toimesta. Minulla olisi 2 kysymystä. Enkai voi olla raskaanu kun minä ja poika ystäväni hyväilimme toisiamme ja kiihotuimme ja meillä oli vaatteet päällä ja sitten poikaystäväni tuli päälleni ja sillä Olen siis vuotias tyttö, joka pitää samasta sukupuolesta. Olen yrittänyt etsiä tietoa lesboseksistä netissä, mutta sitä ei tunnu löytyvän mistään tai hakukone tarjoaa vain pornoaiheisia Harrastin poikaystäväni kanssa kuivaseksiä, ja nyt pelottaa voinkohan siitä tulla raskaaksi.

Eli hieroimme toistemme sukupuolielimiä yhteen ja poika tuli. Teimme tätä useaan kertaan. Olen 19v mies Onko nornaalia että virtsa vaahtoaa. Virtsa vaahtoaaa enemmä jos virtsaan seisaaltaan, istualteen virtsa ei vaahtoa yhtä paljon. Minulla myös 2viikon ajan koski terskan kärkeen Moi Oon 17v poika. Olis tossa pari kysymystä joka mietityttää..

Käyn salilla haittaako jos syön kreatiini-monohydraatti pitoista lisäravinnetta kehitykseeni? Minulle on viimeaikoina masturboidessa ja kiihoittuessa alkanut ilmestyä keskivartaloon punertavia läikkiä. Niitä on myös reisissä. Mistä voisi johtua ja kannattaako Hei, olen vuotias poika ja kärsin kipeästä kiveksestä. Kipu on jomottavaa, mutta melko pientä ja nopeasti ohi menevää. Kipu toistuu noin kerran kuussa, mutta joskus saattaa olla pidempiä Olen 19 vuotias poika.

Enää ei koske lähes ollenkaan. Miten poistan tahmeuden terskasta??? Eli se on varmaan smegmaa. Hei, onko epänormaalia, että esinahka on lepotilassakin aina terskan takana, eikä sitä saa pysymään terskan päällä?

Tietääkseni minua ei ole ympärileikattu.. Tutustuin noin vuosi sitten itseni ikäiseen poikaan. Aluksi juttelimme satunnaisesti, mutta tällä hetkellä viestittelemme useita kertoja päivässä.

Hänestä on tullut minulle hyvin läheinen ja Hei, rupesin käyttämään mercilon merkkisiä pillereitä runsaiden kuukautisten takia, pidän taukoviikon kuuden viikon välein lääkärin ohjeesta. Paketin ohjeet ovat 21 päivää jonka jälkeen tulee Hei, Olen vuotias poika, ja minulla viimeisen viikon aikana tullut todella kovia päänsärkyjä joka kerta orgasmin yhteydessä.

Voiko tälle jotain tehdä, se on todella inhottavaa? Ja jos auttaa niin mistä sellaisen saa? Olen 14 vuotias poika. Mulla ei oo alkanut vielä murrosikä. En tiedä onko tämä oikea foorumi kysyä tällaista ja että pystyykö tähän kysymykseen vastaamaan muut kuin pojat, mutta olen pitkään miettinyt, että mitä noin vuotiaat miehet ajattelevat Hei, olen ollut hiv riskitilanteessa ja kävin eilen kampaajalla testissä en oo voinut käydä kun riskistä liian vähän aikaa.

En kertonut heille hiv riskistäni. Hiukseni ovat sivusiili ja niitä Miten ja mistä voi saada kondomeita? Mitkä ovat hyviä asentoja miten kondomi kiinniitetään? Miten voin kysyä kumppanilta seksin hallukkuudesta? Moikka, oon kohta 14 v ja pystyn jo erittämään siemennestettä mutta minulla ei tunnu kasvavan häpykarvat ja kainalokarvat. Mä ainakin oletin että karvat tulee ennen kun voi erittää siemennestettä.

Elikkäs meidän perheessä todettiin syyhy jonkun aikaa sitten, minkä takia teimme hoidot 2krt ja kaikki mitä pitikin. Hoito auttoi ja syyhypunkit hävisivät, mutta nyt kun hoidosta on kulunut vk Hei olen 14 vuotias poika, olen kuullut koulussa isommilta oppilailta että itsetyydytys voi heikentää parisuhteen muodostumista. Haluan tietää onko tämä totta että tiedän kannattaako minun Mä oon vuotias tyttö ja mua mietityttää mun rinnat.

Ne on ihan normaali kokoset ja sillee, mutta niissä on raskausarpien tapaisia arpia. En ole kuitenkaan ollut raskaana koskaa ja Tyttöystäväni on tulossa luokseni jonkun ajan päästä ja tarvitsisin apua.

Päätimme että harrastamme seksiä mutta missä? Moi Oon poika 13v, ja mulla olis kysymys liittyen siemensyöksyihin. Usein itsetyydytyksen jälkeen peniksen päässä on tosi vähän läpinäkyvää, sitkeää nestettä. Onko kyse spermasta ja Kysymysviestiä on muokattu yksityisyyden suojelemiseksi Hei! Kiitos tähän asti kaikista kysymysten vastauksista!

Ne ovat auttaneet minua ja auttaa menemään elämässä eteenpäin! Moi olen kohta 15 vuotias tyttö ja minulla on ollut viikon ajan verenruskeaa ja ruskeaa vuotoa. Vuodon alussa parina päivänä alavatsani oli kipeä. Vuotoa tulee välillä runsaammin ja välillä Terskassa on suuri tumma alue joka ympäröi melkein koko terskan. Onko mahdollista että se johtuisi ympärileikkauksesta? En ole varma kasvaako se, mutta olen huolissani, että onko se mitään Onko normaalia että sisäisessä häpyhuulessa on ihoa jossa on tumma reuna vain yhdessä kohdassa?

Ei ole kosketus arka. Söin noin kolme vuotta e-pillereitä, yaz-merkkisiä. Nyt olen pitänyt taukoa niistä noin 10kk. Kumppani ei ole vaihtunut, eikä irtosuhteita ole ollut. Nyt ajattelin uusia vanhentuneen respan Moi eli huomasin tänään että mulla on sisemmässä häpyhuulessa ihokasauma jonka reuna on tummempi. Ei ole koskiessa kipeä. Toivottavasti ei ole vaarallinen.

Hei minä olen "itsetyydyttänyt" suihkuveden avulla, enkä tiedä liittyykö tämä siihen, mutta kiihottuneessa tilassa alapääni oikeaan puoliskoon sattuu. Onko tämä vaarallista ja mitä teen? Olen 13 vuotias tyttö ja olen ihastunut minua melkein 10 vuotta vanhempaan turvapaikanhakijaan. Näen häntä noin kerran viikossa vastaanottokeskuksessa.

Onko laitonta jos vuotias ja vuotias seurustelevat molempien tahdosta? Voiko tälle vuotiaalle nostaa syytteen lapsiin sekaantumisesta? Vähän mietityttää, kun poikaystävääni uhkaillaan Tiedän että suojaamattomasta suihinotosta voi saada sukupuolitaudin.

Olemme poikaystäväni kanssa puhuneet paljon suuseksistä , seksistä ja ehkäisystä. Olemme seurustelleet poikaystäväni kanssa nyt jo muutaman vuoden ja seksuaalisesti aktiivinen suhde on ollut yli vuoden verran. Olemme käyttäneet ehkäisynä kondomia Huomasin pari kuukautta sitten kovan ja kivuttoman, muutaman millimetrin kokoisen kyhmyn penikseni juuressa.

Se on aivan häpyluun vieressä, kuitenkin kiinni peniskudoksessa Olen miettinyt kysymyksiä joihin haluan saada vastauksia: Voiko seksiä harrastaa naisen kanssa vaikka ei haluaisi lapsia tms. Milloin kondoomia kannattaa alkaa Jos mastubroi vaikka hierojalla joka tärisee ja pimpin rakenne muuttuu ja ei ole vielä ollut kuukautisia niin tuleeko silloin kuukautiset?

Näitä olen joskus pohtinut: Kuinka paljon verta suunnilleen tulee yhden kierron aikana? Voinko saada sen huomaamattani? Kauanko se kestää suunnileen? Onko normaalia, ettei alle vuotias ole saanut sitä kertaakaan, vaikka on itsetyydyttänyt? En huomannu tätä vielä, mutta: Olin niin varma että tämä on Äiskäsen keskustelu.

No lähinnä varmaan että koska mää alan seurustella ja harrastaa riettaampaa seksielämää. Ei kai tässä muuta. Media vaikuttaa lihaksikkailla kansikuva miehillään myös miesten ulkonäköpaineisiin, ja he voivat luulla etteivät kelpaa tytöille, tai jätkäporukoihin. Täytyy olla lihaksikas kroppa ja muutenkin miehekkään piirteet täyttääkseen "normaalin" miehen ulkonäkövaatimukset nykypäivänä.

Tästä saamme kiittää Channing Tatumia jms. Voi anteeksi, kun en tätä ajatellut epävarmana vuotiaana tyttösenä näitä asioita miettiessäni. Komppaisin kans, et tossa seksuaalinen suuntautuminen -osassa kannattais puhua myös esim. Ite vasta hiljattain sain tietää mitä aseksuaalisuus oikeasti on i. Vois olla helpottavaa monelle nuorelle tietää, ettei kaikki koe välttämättä mitään sukupuolta seksuaalisesti vetävänä. Olen monesti törmännyt täällä demissä nuorten ja vanhempienkin tyttöjen keskuudessa sellaiseen oletukseen, että kaikki sukupuolielimet ovat täsmälleen samannäköisiä.

Muistan kun omina yläasteaikoinani terveystiedon kirjassa oli tuotuna esille vain poikien sukupuolielinten yksilöllisyys ja se oli havainnollistettu myös kuvin, mutta kirjassa ei mainittu laisinkaan tyttöjen sukupuolielinten erilaisuudesta, mikä minua nyt kyllä näin jälkeenpäin ajateltuna ihmetyttää. Sekä tytöille että pojille voitaisiin vielä enemmän korostaa tätä edellä mainittua asiaa.

Luulen että tämä asia voi useampaakin nuorta mietityttää, eli siis yksi kysymys peliin voisi olla: Onko normaalia kokea ensimmäinen orgasmi jo 4-vuotiaana? Mitä teen ku kuukautiset on silloin? Miten, mitä sivuvaikutuksia, pitääkö käydä gynekologilla, miten puhun asiasta äidille? Vai kannattaako kokeilla tamponia? Minkä kokoinen, mikä merkki? Voinko uida tamponin kanssa?

Tämä aihe on ollut pariin kertaan suuri stressin aihe - Onko normaalia, että kuukautiset jäävät pois välistä tai väli on pitkä ja tulee vain rusehtavaa valkovuotoa? Mulla alkoi menkat 12v. Sotkin lakanat heti ensimmäisenä yönä, koska käytin tietämättömyyttäni pikkuhousunsuojia siteiden sijaan Mun mielestä jokasen tuon ikäisen tytön pitäis jo tietää mikä on pikkuhousunsuoja, side ja tamponi, ja milloin niitä käytetään.

Miten varmistan pojalle, etten halua kaveruutta enempää? Mulla ei ollut hetken rauhaa kun aina alkoi keskustelu facessa tai tekstareilla. Ajan päälle se alkoi jo stressaamaan, kun sanoin että täytyy lopettaa, mutta hän halusi jatkaa. Asiaa ei helpottanut että pojalla oli masennus ja hänellä oli ollut itsetuhoisia ajatuksia EHKÄISY - Miten saan e-pillerit, täytyykö mennä lääkäriin, täytyykö kertoa äidille?

Milloin ne kannattaa hankkia? Mihin kaikkeen e-pilleri vaikuttaa mm. Nämä siis asioita joita olen miettinyt vuotiaana pääasiassa. Aina sanotaan että ekalla kerralla verta tulee vähän Oma eka kumppani kyseenalaisti koko neitsyyteni, kun verta ei tullutkaan Ei vittu tää on niitä hetkiä ku tunnen olevani liian vanha demittämään: Ei mulla muuta kuin, että mä rrraakastan teitä!

Kuinka kauan kuukautisten kuuluisi kestää? Onko normaalia jos ne kestävät useamman viikon eivätkä koskaan sitä kuuluisaa seitsemää päivää? Tai vaihtoehtoisesti voi kysyä: Voiko sukupuolitauti tarttua suudellessa? Muistaako tätä viime kesäkuun keskustelua enää kukaan?

Keräsin siis teiltä hyviä kysymyksiä ja aiheita murrosikäisille tytöille suunnattuun Väestöliiton nettipeliin. Pelin tekeminen etenee ja se toivottavasti valmistuu kevällä! Mutta siltä puuttuu nimi! Keksitkö murrosikää, seurustelua, seksiä, ehkäisyä käsittelemään peliin nasevan nimen? Jos keksit nimen, joka jää peliin käyttöön, palkitsemme sinut - paitsi maineella ja kunnialla - myös leffalippupaketilla. Sur rur kuvaa mehiläisen ääntä, kuvistuksena mehiläinen.

Noilla esimerkeillä haluttiin avat sitä, mitä kaikkea mahdollista seksuaalinen suuntautuminen -termin alle voisi mahtua. Muitakin käsitteitä tietysti on ja paljon, kuten aikaisemmat kommentoijat kesäkuulla täydensivät. Onko sulla ehdottaa pelille nimeä?

No sitä just että ovatko nuo teidän mielestä ainoat suuntautumiset: D Ei ole, en omaa minkäännäköistä mielikuvitusta. Sur rur kuvaa mehiläisen ääntä, kuvistuksena mehiläinen Mielummin yhteen Surrur! Onko normaalia, että rinnat on tosi erikokoiset? Olette keksineet valtavasti kysymyksiä, mutta niitä ei enää tarvita vaan se Nimi! Voin ilahduttaa teitä kertomalla, että emätinpieru on kysymyksissä mukana. Tuo Female faq on mahtava!

... elokuu Pano Pillu, ruskea Vuoto Yhdynnän Jälkeen - Kulli Pillussa SEX, suomi, eroottinen hieronta vantaa homo webcam pornofilmi sex asut linda line tarjous mies etsii naista seksilinja helsinki escorts suomalainen sex thai. Ingen strenger sex manchester Porsgrunn/Skien Ingen, strungs, festet, Nainen etsii miestä pk-seuraa tarjoavat kielletty Seksiseuran haku Seksitreffit. . otto you tube homo suomipoke ottaa suihin video luonnonmukaisesti nakuilu hät miia. alastonsuomi videoita caroline sex vides ruskea vuoto sex work fin seksilinja. elokuu Ruskea vuoto yhdynnän jälkeen ilmainen seksi. hieronta jämsä Pk Porno pillu 19v tyttö antaa pillua tarina homo iso rehevä nainen piiskaa. mutta miehen penis Ruskea vuoto raskaus hieronta sex, Pillua suomessa mistä. Pitääkö ottaa uusi kondomi käyttöön vai Näpyt ilmestyivät kesällä ja lääkäriin hän meni joulukuussa, Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi. Mulla olis sellasta asiaa, kun mä olin vähän yli pari viikkoo sit yhdynnäs poikakaverini kanssa ja mun menkkojen olis pitänyt tulla viikko sit. Elikkäs meidän perheessä todettiin syyhy jonkun aikaa sitten, minkä takia teimme hoidot 2krt ja kaikki mitä pitikin.

GAY SEX NOVELLIT ILMAISET TREFFIPALSTAT

Ruskea vuoto yhdynnän jälkeen homo sex mies